Winsome kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Mi 10 vs Mi 10 Pro ? Yardım..

Merhaba arkadaşlar, Mi 10 mu yoksa mi 10 promu sizce? çok fiyat farkı yok galiba aralarında. hangisini almam gerekiyor degecek fark varmı acaba? Ayrıca cihazların global olduğunu nasıl anlarım ? Şimdiden çok sağolun...
  2. W

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Hocam kurtulmanın bir yolu yokmu..telefon değiştireceğim bu yüzden..
  3. W

MIUI 11 [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.1.0.QFKMIXM

Teşekkür ederim.tekrar indireyim hocam. Peki google arama mesaj ve rehberden kurtuluyormuyuz bu güncelleme ile ?
  4. W

Arkadaşlar TWRP üzerinden kuramıyorum. zip dosyası bozuk diyor yardımcı olabilecek varmı?
  5. W

Rom REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı

Hocam ama ben root magisk uçmasını istiyorum.verilerim silinmesin. ? nasıl yapacağım
  6. W

bir babayiğit çıkar şimdi. az daha bekleyelim...
  7. W

Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirdim. cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyemeye çalışıyorum.Şifre çözülüyor diyor telefon kapanıyor sonra TWRP ekranı açılıyor. güncelleme yüklenmiyor? telefonu tekrar acıyorum. dosyada silinmiş oluyor.. yardımcı...
  8. W

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Mi 11 Beklerken bu geldi .Şaka gibi... Eline sağlık.
  9. W

Çözüldü Mi 9T Pro ROOT Kaldırma

Sefa Hocam.. Çok teşekkürler. İşin Rast gelsin..
  10. W

Hocam İmei uçarmı ?
  11. W

Unıstall root diye bir bölüm bulamadım hocam.
  12. W

Peki İmei silinirmi ? Sıkıntı olurmu hocam ?
  13. W

Merhaba Arkadaşlar, Yeni bir Telefon aldım Mi 9T Pro telefona imei atıldı. Güncelleme geliyor ama yükleyemiyorum. Twrp moduna atıyor yerini bulamadım twrpde. Telefonda Magisk diye bir program kurulu. Ben Root, room felan anlamıyorum yeni kullanıcıyım.. Temiz kullanmak istiyorum. Telefondan...
Üst Alt