winboss kullanıcısının son içeriği

1. winboss

Yardım Rom

Poco X3 NFC Endonezya mi yoksa EEA rom mu daha iyi ve ayrıca miui SMS ve telefon uygulaması Endonezya romunda varmı yoksa yine Google mu
  2. winboss

MIUI 12 Xiaomi redmi note 9s MIUI 12

Arkadaslar an itibari ile redmi note 9s MIUI 12 gelmiştir hindistan rom 755 mb
  3. winboss

Yardım Xiaomi redmi note 7 hala MIUI 11 GELMEDİ...

Link atabilirim de forumda yasak değil mi
  4. winboss

Orijinal tabi cnm sorun varsa da sürüm yenilenebilir 11.0.4 yerine 11.0.5 gelebilir
  5. winboss

Xiaomifirmwareupdater sitesinden indir dostum latest ve rom seç tlf modelini seç recovery full rom indir güncelleme paketi seç ve yükle çok basit ben öyle yaptım çünkü dün saat 3 sularında geldi yemek arası yüklerim dedim kayboldu geri çekildi heralde sonra bu şekilde yükledim sorunsuz stabil...
  6. winboss

12-19 Kasım arası gelicekmis su an testte 11.04 sürüm gelicek globale 1573887854 12-19 Kasım arası gelicekmis su an testte
  7. winboss

Bana ayın 1 nde geldi guncelleme ayarlarindan güncellemeleri diğerlerinden daha önce al butonunu aktif edin olmadı 10.3.12 yükleyin o zaman kesin gelir bu sürümü bulamazsanız eğer bölgeyi Meksika yapin
  8. winboss

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Bana geldi global kararlı bu gün saat 12 30 civarı yükledim simgeler ve ayarlar menüsü güzel ama fabrika ayarı sart
Üst Alt