wildwachsend kullanıcısının son içeriği

1. wildwachsend

Diğer Qpst ve IMEI Repair

Selamlar, mi 13 cihazıma direnç sonrası 1 sim Repair edilip gelecek BL kapalı. Ben Bootloader açtığımda IMEI numaraları gidecek fakat qpst ile snapdragon 625 li cihaza IMEI Repair yapılıyordu root atıp. Mi 13 dede dirençten sonra Qpst ve Qfil aracılığı ile IMEI Repair yapılırmı acaba ? Yoksa...
  2. wildwachsend

Soru Xiaomi 12 BL kapalı Qcn Yedek

Arkadaşlar selamlar. Xiaomi 12 IMEI repair yapılmış şekilde satın alacağım bl kapalı. Ben bu cihazda bl açacağım farklı rom vs için. Fakat bl açtığımda IMEI gideceğini Xiaomi 13 de tecrübe etmiş oldum. Bl kapalı cihazda Qcn yedeği nasıl alabilirim ? Nette eng rom var fakat sanırım edl açılması...
  3. wildwachsend

Soru Kayıt İle Alakalı Birkaç Soru

Merhaba cümleten selamlar. Yeni k60 aldım 12/256. Daha sim takmadım. Bunu kayıt için göndereceğim fakat Mi kilidini açmak istiyorum. Kilit şuanda 1 haftada mı açılıyor? Kayıttan sonra twrp ile sıfırlama yapabiliyoruz sanırım, kayıttan sonra twrp olacağı için efs yedek alıp özel rom atmamda...
  4. wildwachsend

Soru Oneplus 9 vs Oneplus 8t+

Herkese iyi forumlar. Şuan Apple Cihaz var ve işin açığı telefonda nette gezinmek, video izlemek dışında pek birşey yapmıyorum. Oneplus 9 8/128 ve 8t+(12/256) arasında sanıyorum işlemci farkı var ve 8t de su geçirmezlik var. İntetnet gezinme video izleme vs de hangisi sizce daha iyi olur ...
  5. wildwachsend

Diğer Teknosa > EvoFone

Anlaşılan Teknosa kulağıda delmiş
  6. wildwachsend

Soru mi 8 orjinal şarj aleti ile şarj olma süresi

Kendi cihazı normal de hızlı şarz etmesi lazım hocamda bellki sıkıntı var. Başka cihaz ile denemenizi tavsiye ederim
  7. wildwachsend

Soru mi 8 orjinal şarj aleti ile şarj olma süresi

Yaklaşık 1 saatte tam doluyor hocam kullanırken. Şarj başlığını yada (Quick Charge 3.0) başlıkla yada kabloyu değiştirdiniz mi hiç ? 2 saat çok yavaş gibi geldi bana.
  8. wildwachsend

Sohbet MIUI 11 ALACAK CİHAZLAR LİSTESİ (GÜNCELLENDİ)

Mi A1/A2/A2 Lite Android One çerçevesinde bildiğim kadarıyla. Onlar zaten almayacak.
  9. wildwachsend

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Benim normal mesaj ve çağrılar düşüyor hocam hala WhatsApp düşmüyor
  10. wildwachsend

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Güncellemeyi yaptım.WhatsApp bildirim normale düşüyor fakat Aod ye düşmüyor ben mi yanlış yapıyorum yoksa güncelle ile gelmedi mi ?
  11. wildwachsend

İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

Samsung Note 5 kullanırken spigen kullandm hocam tutuşu güzeldi ama mi 8 de kaygan demek yüzeyi kullanmadım hiç. Kılıf güzel hocam hoş bir görünüşü var hissiyatı gayet güzel
  12. wildwachsend

İnceleme Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...

Nillkin Kılıf ( 7,19 $ a indirimde almıştım. Şuan 9,99 $ olmuş indirim günlerini takiben alabilirsiniz. ) Kılıf biraz ince telefonda yok gibi. Darbeyi ne kadar emer bilmiyorum. Ekran kısmında çıkıntı yok arkadaşlar. Kılıfı almayı düşünüyorsanız iyi bi ekran koruyucu kullanmanız şart. Nillkin...
  13. wildwachsend

Sohbet Mi 8 Alınır mı ?

Hocam sürekli Asphalt 9 oynarım en az 1 saat hiç ısındığını hatırlamıyorum.
Üst Alt