wildwachsend kullanıcısının son içeriği

1. wildwachsend

Yardım Bl kilidi açık cihazı imei gitmeden nasıl sıfırlarım ?

Cihaza uygun twrp yükleyip twrp üzerinden sıfırlarsanız gitmez hocam. Forumda twrp aracı olacak, onu indirin, içerisinde ki twrp dosyasını cihazınıza uygun twrp ile değiştirip yapın
  2. wildwachsend

Yardım Konuşma yaparken şebeke kesilmesi

her ikisinde de fayda görmedim, gariptir hattımı vodafone ye taşıdığımdan bu yana konuşma da kesilme yaşamadım.
  3. wildwachsend

Yardım Xiaomi 13 aramada şebeke kesilmesi

aynı sorun bende var. cihaz direnç kayıtlı benim. neredeyse 1 yıldır kullanıyorum son 1 aydır böyle
  4. wildwachsend

Rom değiştirdiniz mi hocam ?
  5. wildwachsend

Merhabalar direnç kayıtlı Mi 13 ( çin sürüm) sahibiyim. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum fakat son 1 aydır konuşurken birden hat kesiliyor. Sanki uçak moduna almış gibi hat gidip geliyor. Cihazda 14.0.31.0 EU Rom yüklü
  6. wildwachsend

Rehber Xiaomi 13 (Fuxi) KernelSU ile Root Yetkisi Alma

bende eu 14.0.31.0 kurulu hocam kerneli bulamadım kernelsu sayfasında, ilk mesajdaki yerden indirdim. Kernel sürümü 5.15.74 benim. siz ne gibi hata aldınız ? bu arada reklam engelleyici tavsiyeniz varsa alabilirim
  7. wildwachsend

Evet şuan kurulu fakat henüz modül kurmadım
  8. wildwachsend

cantara hocam selamlar. HyperOS 2.0 kuracağım. Oradaki çekirdek sürümü 5.15.151 görünüyor. Malum TWRP henüz yok. Öncelikle KernelSU apk yükleyip ardından resimde 3. sırada yer alan boot dosyasını fastboot da cihaza mı gömeceğiz ? ardından AnyKernel.zip dosyasını kernelsu uygulaması üzerinden mi...
  9. wildwachsend

Diğer Qpst ve IMEI Repair

hocam selamlar. mi 13 denemedim ama mi 12 de oldu.
  10. wildwachsend

Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

teşekkürler hocam. isim değiştirmeyle kurun derken, hindistan romuna çin romunun ismini mi vermemiz gerekiyor Edit : ve IMEI gidiyormu acaba
  11. wildwachsend

Yardım Note 13 Pro 5g Bootloader açmadan ROM yükleme

Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam
  12. wildwachsend

Yardım 13 pro 5g çin versiyon alinirmi

bunu miunlock ilemi deneyeyim hocam ? mi kilit durumu açık görünüyor çünkü. normalde başvuru süresi bitince mi unlock hem mi kilit durumunu hem bootloaderi açardı. bunda mi açık göründüğü için fastboot dan denenecek sandım. mi unlock ile mi deneyeyim
  13. wildwachsend

Yardım 13 pro 5g çin versiyon alinirmi

deneyeceğimde cihaz susar diye korkuyorum. çin mi 13 de mi hesap ekleyip 7 gün sonra açılmıştı. bunda mi kilit durumu açık ama bl kapalı anlamadım
Üst Alt