Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, mi 13 cihazıma direnç sonrası 1 sim Repair edilip gelecek BL kapalı. Ben Bootloader açtığımda IMEI numaraları gidecek fakat qpst ile snapdragon 625 li cihaza IMEI Repair yapılıyordu root atıp. Mi 13 dede dirençten sonra Qpst ve Qfil aracılığı ile IMEI Repair yapılırmı acaba ? Yoksa...
Arkadaşlar selamlar. Xiaomi 12 IMEI repair yapılmış şekilde satın alacağım bl kapalı. Ben bu cihazda bl açacağım farklı rom vs için. Fakat bl açtığımda IMEI gideceğini Xiaomi 13 de tecrübe etmiş oldum. Bl kapalı cihazda Qcn yedeği nasıl alabilirim ? Nette eng rom var fakat sanırım edl açılması...
Merhaba cümleten selamlar. Yeni k60 aldım 12/256. Daha sim takmadım. Bunu kayıt için göndereceğim fakat Mi kilidini açmak istiyorum. Kilit şuanda 1 haftada mı açılıyor?
Kayıttan sonra twrp ile sıfırlama yapabiliyoruz sanırım, kayıttan sonra twrp olacağı için efs yedek alıp özel rom atmamda...
Herkese iyi forumlar. Şuan Apple Cihaz var ve işin açığı telefonda nette gezinmek, video izlemek dışında pek birşey yapmıyorum.
Oneplus 9 8/128 ve 8t+(12/256) arasında sanıyorum işlemci farkı var ve 8t de su geçirmezlik var. İntetnet gezinme video izleme vs de hangisi sizce daha iyi olur ...
Yaklaşık 1 saatte tam doluyor hocam kullanırken. Şarj başlığını yada (Quick Charge 3.0) başlıkla yada kabloyu değiştirdiniz mi hiç ? 2 saat çok yavaş gibi geldi bana.
Samsung Note 5 kullanırken spigen kullandm hocam tutuşu güzeldi ama mi 8 de kaygan demek yüzeyi kullanmadım hiç.
Kılıf güzel hocam hoş bir görünüşü var hissiyatı gayet güzel
Nillkin Kılıf ( 7,19 $ a indirimde almıştım. Şuan 9,99 $ olmuş indirim günlerini takiben alabilirsiniz. )
Kılıf biraz ince telefonda yok gibi. Darbeyi ne kadar emer bilmiyorum. Ekran kısmında çıkıntı yok arkadaşlar. Kılıfı almayı düşünüyorsanız iyi bi ekran koruyucu kullanmanız şart.
Nillkin...