Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaza uygun twrp yükleyip twrp üzerinden sıfırlarsanız gitmez hocam. Forumda twrp aracı olacak, onu indirin, içerisinde ki twrp dosyasını cihazınıza uygun twrp ile değiştirip yapın
Merhabalar direnç kayıtlı Mi 13 ( çin sürüm) sahibiyim. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum fakat son 1 aydır konuşurken birden hat kesiliyor. Sanki uçak moduna almış gibi hat gidip geliyor.
Cihazda 14.0.31.0 EU Rom yüklü
bende eu 14.0.31.0 kurulu hocam kerneli bulamadım kernelsu sayfasında, ilk mesajdaki yerden indirdim. Kernel sürümü 5.15.74 benim. siz ne gibi hata aldınız ? bu arada reklam engelleyici tavsiyeniz varsa alabilirim
cantara hocam selamlar. HyperOS 2.0 kuracağım. Oradaki çekirdek sürümü 5.15.151 görünüyor. Malum TWRP henüz yok. Öncelikle KernelSU apk yükleyip ardından resimde 3. sırada yer alan boot dosyasını fastboot da cihaza mı gömeceğiz ? ardından AnyKernel.zip dosyasını kernelsu uygulaması üzerinden mi...
bunu miunlock ilemi deneyeyim hocam ? mi kilit durumu açık görünüyor çünkü. normalde başvuru süresi bitince mi unlock hem mi kilit durumunu hem bootloaderi açardı. bunda mi açık göründüğü için fastboot dan denenecek sandım. mi unlock ile mi deneyeyim