Whoave kullanıcısının son içeriği

1. Whoave

Yardım iPhone batarya nasıl çıkar bilen var mı?

arkadaşlar yeni batarya aldım şuan telefonun içi açık 6s ama bir türlü değiştiremedim, kızmak istemiyorum ama kızmamak için kendimi zor tutuyorum eski batarya değişiminde telefoncu bataryanın altına artık nasıl yapıştırdıysa yapıştırmış dışarda tutacak birşey yok öyle bant falan, nasıl...
  2. Whoave

Soru Telefonu İlk Haline Hangi Rom İle Getiririm?

Arkadaşlar Redmi Note 8 64 gb kullanıyorum. Birçok aosp ve miui rom kullandım. suanda miroom kullanıyorum. Ben istiyorum ki telefon ilk aldığım günkü roma dönsün, güncelleme falan ayarlar menüsünden yapılabilsin. Yani mesela MIUI 13 çıktı diyelim, ayarlar sistem güncellemesine bu gelsin ordan...
  3. Whoave

Soru Redmi note 8 ile hangi iPhone sürümü takas edilir?

Arkadaşlar memnun bir şekilde tek simi aktif yurtdışı note8 kullanıyorum. Yaklaşık 1 ~ 1.5 sene oldu. Toplamda 1 hafta bile kılıfsız kullanmadım. Çok temiz. Ancak bilgisayarım Apple. Dolayısıyla Mac Notlar, safari, takvim gibi uygulamaları entegre kullanmak, apple ekosisteminden faydalanabilmek...
  4. Whoave

Yardım Whatsapp Web İçin Hangi Kerneli Kullanmalıyım?

Selam. Redmi 12.5 Pro MIUI için şuanda blink kernel mi ne öyle birşey var ekran kilitlenince whatsapp web gidiyor. AOSP'da ryzen denemiştim ama onda da telefon durduk yere kapanıyordu kendi kendine miui'de aynı kernel olur mu, aynı problem olur mu bilmiyorum. Hangi kerneli kullanmalıyım?
  5. Whoave

Soru One UI Romu varmı? Ne Denli Güvenilir?

Merhabalar, Diğer konuların neredeyse hepsini okudum, bir karmaşa var gibi. GSI denilen tipte rom var sanırım, ama nasıl kurulur, nerden hangi sürüm indirilir gibi bilgiler yoktu. Redmi NOTE 8 İçin yok diyenler de var. Ben toplu bir soru ve konu mahiyetinde açmak istedim. -Redmi Note 8 İçin En...
  6. Whoave

Soru WhatsApp teması değiştirme mümkün mü?

Arkadaşlar iostaki görüntüyü Android'de root ile yakalamak mümkün mü? WhatsApp plus vs kurarak yapılabiliyor ama pek güvenli değil gibi Magisk ile falan birşeyler kurarak normal whatsappa tema giydirebilir miyiz?
  7. Whoave

Çözüldü Telefonun pusula sensörü çalışmıyor

arkadaşlar miroom a geçtikten sonra telefon döndürünce dönmüyordu, ben romsal bir problem sandım ama rom değiştirmeme rağmen telefon döndürünce dönmüyor, pusulada test ettim pusula da dönmüyor. Bu neden olabilir mi roomdan sonra oldu ne olduysa.
  8. Whoave

Yardım ios tadında rom önerisi varmı

Arkadaşlar selam, redmi note 8 için, ios tadında MIUI olur custom olur, bir rom tavsiyesi arıyorum. Şuanda Arrow os kullanıyorum şarjı ve hızı çok iyi ama yenilik arayışındayım.
  9. Whoave

Çözüldü Telefonda Şifreli Yapılar Oluştu

Miui 12.5'a geçmiştim, android 10. Sistem üzerinden android 11 sürüm güncellemesi geldi. Bende indirdim ve kur dedim, dosyalar şifrelenecektir tarzında bir uyarı çıktı tamam dedim. sdcard (telefonun kendi dizini) içerisinde birçok farklı şifrelenmiş klasör yapısı oluştu 1pDa23u23usdhsjdFH8a8...
  10. Whoave

Soru Oxygen Os neden yok?

Arkadaşlar oxygen os'un güzel göründüğünü ve akıcı olduğunu duydum fakat redmi note8 için baktığımda 3 konuda paylaşılmış, fakat üçü de çöp kutusunda, doğrusu endişe duydum ve o romları kurmadım, neden böyle bir durum var acaba?
  11. Whoave

Soru Redmi Note 8 En İyi Aosp Kernel Hangisi?

Arkadaşlar selamlar, şuanda aktif olarak javashinx moonbase kernel kullanıyorum, bu kerneli kullanma sebebim ekran kilitliyken whatsapp web çalışmasını sağlamak, ancak bu kernelin da yavaş şarj olma problemi var. Şarjı çok iyi ona bir sözüm yok, %1 şarj ile 10-15 dakika bile dayanabiliyor, fakat...
  12. Whoave

En ideal rom hangisi olur?

Arkadaşlar redmi note 8 için, En kararlı, akıcı, bataryası düzgün giden, görüntüsü güzel olan, kişiselleştirme imkanı olan, aosp veya MIUI fark etmez hangi rom en iyisidir? Teşekkürler.
  13. Whoave

Yardım Kernel Nedir? Nasıl kurarım? sıkıntı çıkar mı?

Arkadaşlar selam, Xiaomi redmi s2 (globalde y2 diye geçiyor) kullanıyorum. Xiaomi Redmi S2 Forum on XDA Developers Üstteki linkteki tüm romları kullanabiliyorum. Cihazın renkleri beni tatmin etmiyor, dolayısıyla renkleri düzenlemek için KCAL adlı bir yazılım kullanmayı planlıyorum. [DEV][PATCH]...
  14. Whoave

Soru Miui 11 Kurdum

Miui 11 den güzel temalar var markette
  15. Whoave

Yardım Hangi Partition'u Seçmem Lazım ? Rom İçin

Tamamdır hocam, konu başlıklarında ARM64 yazıyor ya, o yüzden şüphedeydim, çünkü dün ben bu arm olayına baktım cihazıma uygulama kurarak, arm64 değil düz arm bişey bişey yazıyordu, sitede de arm bişey bişey yazıyorsa, düz arm'dır diyordu. O yüzden sordum, teşekkür ederim hocam Şimdi kuruyorum
Üst Alt