WEZEN kullanıcısının son içeriği

1. WEZEN

Yardım Y.D. Cihaz Wi-Fi Problemi

Cevap için teşekkür ederim. Tamir için kullandığım yöntem qfil ile qcn dosyasını yeniden yükleme yapmaktı. Rehberleri takip ederek yaptım. İşlemde nerede sorun olmuş olabilir ya da yöntemin kendisi mi sorunlu?
  2. WEZEN

Yardım Y.D. Cihaz Wi-Fi Problemi

Herkese Merhabalar, Yedekte tuttuğum redmi note 8 cihazım var. Cihaz yurtdışı kayıtlı. IMEI numarası uçtuğu için internetten bakarak imei tamiri yaptım. Tamirden sonra Sim kart takılı olmadığı sürece WiFi çalışmıyor, açmaya çalıştığımda açılmıyor, hiçbir ağı bulmuyor. Bu sorun neyden...
  3. WEZEN

Yardım Note 8 Şebeke ve Wifi Yok

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Yedek telefon olarak tutuyordum emekliye çıkarabilirim ama çözüm bulabildiniz mi?
  4. WEZEN

Yardım Redmi Note 8 Pro Sıfırlama

Cevap için teşekkür ederim. Ekran kilidi ve Mi hesabını kaldırıp fabrika ayarlarına döndürdüm. Daha önce cihaza custom Rom atarken tüm bölümleri sildiğimde bile tekrar ekran kilidini istiyordu diye hatırlıyorum. Bu nedenle başka bir sıfırlama metodu var mı diye konuyu açmıştım. Cihazla daha...
  5. WEZEN

Teşekkürler, bu şekilde Mi hesabı kaldırırım. Ekran şifresini hatırlamaması için ne yapmalıyım? Ekran kilidini tekrar sorduğunda bazı şeylerin silinmediği hissiyatı oluşuyor bende.
  6. WEZEN

Arkadaşlar merhaba, elimde redmi note 8 pro var yeni cihaza geçtiğim için kenarda duruyordu. Şimdi kardeşime vereceğim için telefonu sıfırlamak istiyorum. Telefonu ilk alındığı zamanki hale nasıl getiririm? Yani Mi hesabını, Google hesabını ve ekran kilidini hatırlamayacak şekilde nasıl...
  7. WEZEN

Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

Konu için teşekkür ederim. Custom rom attıktan sonra cihaz çöktü ve bu rehberdeki basitleştirilmiş yöntem ile telefonu kurtardım. Uğraşırken şunu farkettim windows defender bypass uygulamalarını virüs olarak görüyor. Bu nedenle defenderi kapatmanızı öneririrm.
  8. WEZEN

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Merhaba Redmi Note 8 Pro cihazıma custom rom attıktan sonra çöktü. Recovery veya Fastboota giremiyorum. Şarja takınca veya PCye bağladığımda bildirim ışığı yanıyor sadece. Yapılması gerekenlerle birlikte fiyat bilgisi alabilir miyim?
  9. WEZEN

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.5.4.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları [Android 11]

Ben global romdan endonezyaya isim değiştirerek geçtim. Veri kaybı olmadı.
  10. WEZEN

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (begonia) Endonezya Kararlı Rom V12.5.6.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları

Ben miui 11 global cihazı mi flash ile miui 12.5'a yükselttim sorun olmadı
  11. WEZEN

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro (begonia) Endonezya Kararlı Rom V12.5.6.0.RGGIDXM İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar global romda uygulama açılmaması, herhangi bir uygulamadayken donup yeniden başlama gibi sorunlar yaşıyorum. Farklı bir stock rom denemek istiyorum bunu mu önerirsiniz yoksa eu romu mu?
  12. WEZEN

Tekrar teşekkür ederim
  13. WEZEN

Merhaba iyi günler kolay gelsin, Redmi 5 Plus telefonumu gece şarja takmıştım, sabah baktığımda telefon kapalıydı. Açmaya çalıştım ve mi logosunda kaldı. Android başlatma kısmına gelmiyor. Telefon 3 gündür bu durumda. Cihazın bootloader kilidi açık, twrp yüklü ve rootluydu. Telefon twrp'ye de...
  14. WEZEN

Mod MIUI 13 ses, yazı tipi, bootanimation modülü

Denedim bir sıkıntı çıkmadı. Mod için teşekkürler.
  15. WEZEN

Mod MIUI 13 ses, yazı tipi, bootanimation modülü

MIUI 11 de çalışır mı acaba?
Üst Alt