Weun kullanıcısının son içeriği

1. Weun

Yardım Geri miu 12 ye dönmek istiyprum neler yapmam lazım

Merhabalar iyi akşamlar Şuan corvous os kullanıyorum ve bazı sebeplerden miu geri dönmek istiyorum bunun için neler yapmalıyım 1648486771 Bu arada root vs kalacak sadece romumu değiştirmek istiyorum
  2. Weun

Soru Rom değiştirmek istiyorum

Merhabalar öncelikle telefonumda pixel experience yüklü ve sürekli hata veriyor sıfırdan kuruyorum tavsiye edeceğiniz performansı iyi bir rom lazım
  3. Weun

Yardım Cihazıma rom yüklenmiyor

Cihazımda miu eu rom yüklüydü pixeliuplus a geçmek istedim dataları valik cache dahili hafızayı wipeladım romu yükeldim yeniden başlattı kendini ve logo geldi biraz durdu ardından kapandı ve sürekli twrpye atıyor yardım ederseniz sevinirim
  4. Weun

Çözüldü Orangefox ta kaldı cihaz

öncelikle merhaba cihazımda pixel exprience plus yüklüydü ve update geldi bende indirdim sanki yeni rom kuruyormuş gibi orange fox a girdim ama wipe etmeyi unuttum akşam hali ile ardından reboot system dedim google logosu geldi 3dk kaldı sonra kapandı orangefox a attı ardından ne android neden...
  5. Weun

Soru eu rom yüklemek istiyorum

redmi note 8 telefonuma eu rom yüklemek istiyorum ama android 11 benim telefonum ise android 10 romu yüklersem bir sıkıntı çıkar mı
Üst Alt