westbam kullanıcısının son içeriği

1. westbam

Soru Xiaomi 14 Pro Global

Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak. Xiaomi 12 Pro global cihaz kullanıcısıyım. Xiaomi 14 Pro almak istiyorum fakat piyasada sadece Çin sürümü cihaz mevcut. İzlediğim bazı inceleme videolarında da Pro modelin 14 düz modelden ekran boyutu dışında çok farklı özellikleri olmadığı için global...
  2. westbam

Soru Şifreler ve Güvenlik'te Herşey Pasif Görünüyor

Xiaomi 12 telefonum var son sürüm Global Rom yüklü. Şifreler ve Güvenlik menüsündeki seçenekler (bluetooth cihazıyla kilit açma hariç) pasif görünüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  3. westbam

Yardım Arabada Spotify dinlerken ekranda şarkılar değişmiyor

Arabaya bluetooth ile bağlanıp Spotify'dan müzik dinlerken şarkı adı takılıp kalıyor. Başka şarkıya geçse de ekranda şarkı adı değişmiyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Son yazılım ve uygulama güncelleştirmelerinden sonra olmaya başladı. Telefondaki kayıtlı şarkıları müzik uygulamasıyla...
  4. westbam

Yardım MIUI 12.5 ile Birlikte Hoparlör Patlak Gibi Çalmaya Başladı

Beta MIUI 12.5 - 21.3.24 ve Stable MIUI 12.5 - 12.5.3.0 sürümleri itibariyle hoparlör sesi yükseltilmiş sanırım ama çok fazla yükseltilmiş ki müzik dinlerken son ses açmaya kalkarsam patlak ve cızırtılı bir ses çıkıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu bir çözümü var mı? Şu an sadece Beta MIUI 12.5...
  5. westbam

Yardım Bilgisayar Fastboot Modu'nda Telefonu Görmüyor (Mi 9)

Forumdaki konularda sorunuma cevap bulamadım. Telefon açıkken bilgisayar telefonu görüyor ama kapatıp fastboot modunda bağladığımda görmüyor. Aygıt yöneticisinde yok bağlanma sesi de çıkmıyor. Kendi kendine oldu bu sorun, neden olabilir? 1615830685 Recovery moduna geçip Connect With MiAssistant...
  6. westbam

Soru Xiomi mi 9 piyasadan kalkıyormu

Ben tam tersini düşünüyorum. Stoklarda var ama yüksek fiyatlara çıkmasının sebebi black friday indirimi yüzünden. Yani kısacası bindirip-indirecekler :) O fiyatlara göre de elinde stok olanlar yeniden satışa açıp ürünleri zarar etmeden indirimli gibi gösterip satacak. 1-2 hafta içinde normale...
  7. westbam

MIUI 11 Miui 11'den Sonra Parmak İzi Seçeneği Yok Oldu!

Burada da aynı sorunları yaşayanlar var: https://c.mi.com/thread-2111429-1-0.html 1573501710 Buyrun fastboot ile MIUI 10 v10.3.6.0.PDGMIXM versiyonuna döndüm. Parmak izi geldi ve normal çalışıyor.
  8. westbam

Malesef o da fayda etmedi. Miui 10'a geri dönüp denicem galiba.
  9. westbam

Resmi Miui 11 Global Rom.
  10. westbam

Miui 11'e geçtikten sonra parmak izi seçeneği kayboldu. Arkadaşımda Mi 8'de de yüz tanıma (normalde var mı bilmiyorum) özelliği gitti sanırım. Bu sorunu yaşayan var mı?
Üst Alt