Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows'ta denedim bu kısımda takılmadım ama işlemi yaparken başka bir hata verdi 😂 o hatanın da çözümünü bulamadım henüz. neyse biraz daha bekleyip yeni çözümler deneyeceğiz.
benim hesabım telefon ile onaylanmış çin hesabı. fakat mi community'de 5. seviyeye ulaşmanı istiyor onun dışında vpn ile çine bağlandım denemelerimden bir sonuç alamadım. şu an bypass işlemini deniyorum ama macbook'ta usb hata ayıklama çalışmıyor. herşeyi yaptım ama cihaza bir uyarı gelmiyor ve...
uzun uğraşlar sonucu bir çin hesabı oluşturabildim ve telefon numarasıyla hesabı aktive ettim. şimdi son aşama bu cihazı hesaba eklemek veya mi community'den kilit açma talebinde bulunabilmek :)
developer options'tan telefonu hesaba ekleyemedim. china vpn buldum onunla bağlanıp denedim olmadı...
forumda bir arkadaş sanal numara ile başvurup yapmıştı süreyi bekliyordu. ama şöyle bir yüntem buldum ve yaptım. şimdi ben de 30 gün sonra kilit açma isteği göndereceğim.
1741468073
buyrun hesap da bu şekilde :)
bugün ben kapalı kutu sıfır xiaomi 15 pro aldım. sanal çin telefon numrası alıp bir üyelik açıcam. kilit açma isteğinde bulunup bekleyeceğim. kilidi açarsak özgürüz :)
bu arada mi store'da bootloader kilidi açmazlar.
Band 20 var bunda hatta Türkiye için eksiksiz fakat çin versiyon telefonların bootloader kilidi açılamıyor şu an :/ Çin vatandaşı olup hesabında kimlik doğrulamış olman gerekiyor. Ben de global versiyonu beklemeye karar verdim.
ben pc üzerinden upgrade.bat dosyasıyla kurdum sorun olmadı. fakat temiz kurulum şart telefon yavaşladı gibi sanki. upgrade geldi sonuçta temiz kurulum yapmak lazım.