westbam kullanıcısının son içeriği

1. westbam

Yardım Mi 15 Pro Magisk root

xiaomi.eu rom kurarsanız içinde twrp olma ihtimali yüksek. hangi şehirdesiniz bu kilit açma olayına ben de çok takılıyorum sinir bi durum.
  2. westbam

Yardım Xiaomi mi 14 Çin Cihazı Bootloader kilidi açılıyor mu

arkadaşlar kadirgul42 benimle de paylaştı saolsun ama bilginiz olsun xiaomi 15 pro için şu an bir çözüm yokmuş hala ;)
  3. westbam

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

windows'ta denedim bu kısımda takılmadım ama işlemi yaparken başka bir hata verdi 😂 o hatanın da çözümünü bulamadım henüz. neyse biraz daha bekleyip yeni çözümler deneyeceğiz.
  4. westbam

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

benim hesabım telefon ile onaylanmış çin hesabı. fakat mi community'de 5. seviyeye ulaşmanı istiyor onun dışında vpn ile çine bağlandım denemelerimden bir sonuç alamadım. şu an bypass işlemini deniyorum ama macbook'ta usb hata ayıklama çalışmıyor. herşeyi yaptım ama cihaza bir uyarı gelmiyor ve...
  5. westbam

tüm konuyu okudum ben kardeşim rahat ol. canımız denemek istiyor sana mı soracaktık önce?
  6. westbam

uzun uğraşlar sonucu bir çin hesabı oluşturabildim ve telefon numarasıyla hesabı aktive ettim. şimdi son aşama bu cihazı hesaba eklemek veya mi community'den kilit açma talebinde bulunabilmek :) developer options'tan telefonu hesaba ekleyemedim. china vpn buldum onunla bağlanıp denedim olmadı...
  7. westbam

Soru Xiaomi 15 Ultra Çin Sürümü Band 20 Desteği

forumda bir arkadaş sanal numara ile başvurup yapmıştı süreyi bekliyordu. ama şöyle bir yüntem buldum ve yaptım. şimdi ben de 30 gün sonra kilit açma isteği göndereceğim. 1741468073 buyrun hesap da bu şekilde :)
  8. westbam

Yardım Xiaomi mi 14 Çin Cihazı Bootloader kilidi açılıyor mu

nasıl açtırdın? bana da özelden yazabilir misin?
  9. westbam

bugün ben kapalı kutu sıfır xiaomi 15 pro aldım. sanal çin telefon numrası alıp bir üyelik açıcam. kilit açma isteğinde bulunup bekleyeceğim. kilidi açarsak özgürüz :) bu arada mi store'da bootloader kilidi açmazlar.
  10. westbam

Soru Xiaomi 15 Global Rom ve İmei

arkadaşlar boşuna beklemeyin tanıtımda 15 pro nun adı geçmedi ve kendi sitesinde satışa da çıkmadı. geçen senenin aynısı yine boşa bekledik.
  11. westbam

Evet yeni 15 serisinde band20 var ben de 15 pro için araştırmıştım :)
  12. westbam

Soru Xiaomi 12 Pro HyperOS 2.0 Aralıkta Geliyordu?

sıfırladın mı telefonu? sıfırladıysan animsyonlar düzeldi mi?
  13. westbam

Soru Xiaomi 15 Pro Çin - Türkiye'deki Bantların Hepsini Destekliyor Mu?

Band 20 var bunda hatta Türkiye için eksiksiz fakat çin versiyon telefonların bootloader kilidi açılamıyor şu an :/ Çin vatandaşı olup hesabında kimlik doğrulamış olman gerekiyor. Ben de global versiyonu beklemeye karar verdim.
  14. westbam

ben pc üzerinden upgrade.bat dosyasıyla kurdum sorun olmadı. fakat temiz kurulum şart telefon yavaşladı gibi sanki. upgrade geldi sonuçta temiz kurulum yapmak lazım.
  15. westbam

ben de indiriom denicem :)
Üst Alt