Wers kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım iPhone'dan Android'e geçişte WhatsApp yedeklemesi...

merhaba, ben daha önce wazzapMigrator ile geçiş yaptım %80. ücretli bir uygulama.
  2. W

Yardım Mi Bluetooth Akıllı Tartı Problemi

çözümü buldum sanırım. tartının verileri temizlendiğinde sorun çözülüyor.
  3. W

henüz çözüm bulabilmiş değilim. çözüm konusunda yardımcı olabilecek biri var mı ?
  4. W

merhaba, aynı sorun bende de başladı. her seferinde eşleştirmeyi silip tekrar eşleştiriyorum. bir çözümü var mı ?
  5. W

Çözüldü 12.5.4 guncellemesi sonrasi sacma sapan uygulama simgeleri sorunu

Ben dün akşam aldım güncellemeyi. Ben de öyle bir sorun yok sanırım.
  6. W

Soru Wallet Uygulaması

Ben de iş için uçuyorum hocam :)
  7. W

Soru Wallet Uygulaması

Merhaba, İos kullandığım dönemde Wallet uygulaması çok güzel çalışıyordu. Havayolu uygulamalarından check-in yaparken biniş kartlarını otomatik algılayıp kendine ekliyordu. Android'te önerebileceğiniz zahmetsiz bir uygulama var mı ?
  8. W

Yardım Bildirim ışığı. mi10t pro

Ekran koruyucu ışığı azaltıyor olabilir mi ?
  9. W

Yardım Mi 11 Lite 4G Bildirim Sorunu ve Genel Ayarlar

mi watch uygulamasını açın. sonra sol kareye bir kez basın. açık uygulamaların tamamı ekrana geliyor. açık kalmasını istediğiniz pencereye basılı tutun. sağında veya solunda menü açılıyor. kilit işaretine basın.
  10. W

Yardım Mi 11 Lite 4G Bildirim Sorunu ve Genel Ayarlar

merhaba, bildiğim kadarı ile uygulamaları kilitlemeniz lazım. sol kare tuşuna bastığınızda hangi uygulamayı kilitlemek istiyorsanız ona basılı tutun. kilit işaretine tıklayın.
  11. W

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

güncelleme dağıtılmaya başlandıktan baya sonra gelmiş oldu bana da . nasıl bir sıralama ile yapıyorlar bilemedim.
  12. W

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Dün gece geldi güncelleme şuanda güncelliyorum.
  13. W

Yardım Whatsapp'tan Gelen Dosyalar Galeride Gözükmüyor

Çözüm bulamadım whatsapp a da yazdım ama bir çözüm öneremediler. Eski fotoğraflar silinmemiş olabilir. Dosya yöneticisinden android / media / whatsapp klasörleri içerisine bakabilirsiniz. Google fotoğraflar ile whatsapp üzerinden gelen fotoğrafları dosya şeklinde görebiliyorum.
  14. W

Yardım Whatsapp'tan Gelen Dosyalar Galeride Gözükmüyor

O zaman sorun noname dosyasının oluşmasından dolayı değil :) Teşekkür ederim bilgilendirme için
Üst Alt