werftr kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Mi hesabı kaldırabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba. 1 Hafta önce POCO X3 NFC aldım yurt içi kayıtlı garantili. Mi hesabı açarken telefon numaramı eklerken Sıfırı fazla koydum ve o şekilde kaldı. Dakika başı hesap açılamadı Hesaba giriş yapılamadı Yedekleme yapılamadı gibisinden sistem bildirimleri gelip durmakta. Kısacası mi...
  2. W

Yardım HOME & Parmak izi Problemi

Arkadaşlar Denedim ama olmadı ya. Sanırım eski sürüme döneceğim. İlginiz alakanız için teşekkür ederim...
  3. W

Fde.ai nedir? Bir bilgim yok o Fde.ai denen şeyden :)
  4. W

Arkadaşlar merhaba. Xiaomi mi 6 kullanıcısıyım. HOME tuşunda hiç bir tepki yok. Parmak izi aktif ti şuan o da yok. Ayarlar kısmına girdiğim zaman parmak izi ile ilgili hiç bir seçenek ve menü yok. Fabrika ayarlarına döndüm etkisi olmadı. Hard reset uygulaması yaptım ama faydalı olmadı...
  5. W

Yardım Redmi Note 4 Ghost screen

Teşekkürler ilginiz için.
  6. W

Yardım Redmi Note 4 Ghost screen

Arkadaşlar merhaba. Redmi Note 4 kullanıcısıyım. 13 Ay önce aldığım telefonunun resimlerde gözüktüğü gibi ekranında sararmalar başladı ve rahatsız etmeye başladı. Delta garantili. Formda da baktığım kadarı ile servisten pekte memnun olanı görmedim. İşin özü ne yapmam gerekiyor? Tavsiyeleriniz...
Üst Alt