weepanimuwatcher kullanıcısının son içeriği

1. weepanimuwatcher

Yardım Xiaomi 14T Pro Direnç ve IMEI

şöyle genelleme yapıp insanları yd cihazlara itmeseniz... Ben yurtdışı cihazlar hakkında kendi deneyimimi anlatacağım şimdi.. Elimdeki TR 14T'den önce yurtdışı Mi 13 Pro vardı... Herşey direnç işlemine kadar çok güzeldi.. Direnç işleminden sonra cihazımın pili 1 saat daha az gitmeye başladı...
  2. weepanimuwatcher

Yardım Bootloader kilidini açmak Xiaomi Türkiye garantisini bozar mı?

Sasirtici... bir de birsey soracagim, bootloader acmak Xiaomi Turkiye garantisini bozar mi?
  3. weepanimuwatcher

Tavsiye Telefon Tavsiyesi

bundan once bende amiral gemisi mi 13 pro vardi, direncten sonra pili 1 gunu zor cikartiyordu, bu telefonu gece sarja takiyorum 1 gunu kolay cikartiyor telefoto zoom lensi ya, 13 pro'da yakindan cekme teknolojisi de vardi floating diye, bunda yok, 14tpro'da da yok sadece xiaomi 14/14...
  4. weepanimuwatcher

Bende düz 14t var, güzel telefon ama telefoto o kadar iyi değil 14t pro'nunki daha iyi diye duydum, onun dışında tek fark işlemci ve 5x telefoto Yurt dışı alma bu arada
  5. weepanimuwatcher

HyperOS HyperOS 2 Güncellemesi Başladı

Tr rom'a bir hafta önce geldi hyper 2 1742026255 Bir şey soracağım tr cihazda nasıl mi rom var, acaba isim değiştirme metodu ile mi geçtiniz yoksa normalde mi böyleydi? Benim Mediamarkt'tan alınma 14t "VNETR" kod adlı rom ile geldi
  6. weepanimuwatcher

yd alma sonra pil vs degistirecegin zaman verdigin telefoncunun isciligine gore oluyor, toz vs kaciyor, en iyisi turkiye cihazi al ben de s24 fe vs 14t arasinda gidip geliyordum sonra baktım s24 fe'nin kenarları aşırı kalin o yuzden 14t aldım, cok zarif duruyor ekrani bence, ayrica s24fe'de...
  7. weepanimuwatcher

Sohbet Yurtdisi mi 13 pro'dan yurt ici mi 13'e geciyorum

olsun, artik mi 13 pro'mun basina gelenlerden sonra yurtdisi olayina pek sicak bakmamaya basladim
  8. weepanimuwatcher

Tr 14t aldım onun yerine, iyi telefon
  9. weepanimuwatcher

leica sevdam var, oneplus'u da dusnuyorum ama satici sitede aktif degil cevap alamiyorum, xiaomi 13 saticisiyla anlastim yarin gibi alacagim
  10. weepanimuwatcher

sattım gitti... emektar redmi 8e dondum
  11. weepanimuwatcher

Malum bu telefonun ici falan acilinca ne Su gecirmezligi kaldi, batarya degistirmeye calisan yer hem ekrani hafif cizmis,Ben de bu cilelerden kurtulmak icin bugun bu telefonu satip turkiye mi 13 aliyorum.. baska seceneklerim turkiye s23 ve OnePlus 11 since hangisi? Ben leica yuzunden Xiaomi ile...
  12. weepanimuwatcher

Yardım Xioami 13 pro hypeor 2.0.2.0 versiyonu internet sorunu

eu 2.0.103'deyim böyle bir sorunla karşılaşmadım Volte açık mı
  13. weepanimuwatcher

Yardım Mi 13 Pro uzerine 4bin tl ile Mi 14'e gecilir mi

Mi 13 Pro 256, kayitli Mi 14 512 kayitsiz global
  14. weepanimuwatcher

Yardım Orjinal B4PD batarya nereden bulabilirim?

Evet telefonumun telefotosu artik duzgun calisiyor:)
Üst Alt