Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şöyle genelleme yapıp insanları yd cihazlara itmeseniz... Ben yurtdışı cihazlar hakkında kendi deneyimimi anlatacağım şimdi..
Elimdeki TR 14T'den önce yurtdışı Mi 13 Pro vardı... Herşey direnç işlemine kadar çok güzeldi.. Direnç işleminden sonra cihazımın pili 1 saat daha az gitmeye başladı...
bundan once bende amiral gemisi mi 13 pro vardi, direncten sonra pili 1 gunu zor cikartiyordu, bu telefonu gece sarja takiyorum 1 gunu kolay cikartiyor
telefoto zoom lensi ya, 13 pro'da yakindan cekme teknolojisi de vardi floating diye, bunda yok, 14tpro'da da yok sadece xiaomi 14/14...
Bende düz 14t var, güzel telefon ama telefoto o kadar iyi değil 14t pro'nunki daha iyi diye duydum, onun dışında tek fark işlemci ve 5x telefoto
Yurt dışı alma bu arada
Tr rom'a bir hafta önce geldi hyper 2
1742026255
Bir şey soracağım tr cihazda nasıl mi rom var, acaba isim değiştirme metodu ile mi geçtiniz yoksa normalde mi böyleydi? Benim Mediamarkt'tan alınma 14t "VNETR" kod adlı rom ile geldi
yd alma sonra pil vs degistirecegin zaman verdigin telefoncunun isciligine gore oluyor, toz vs kaciyor, en iyisi turkiye cihazi al
ben de s24 fe vs 14t arasinda gidip geliyordum sonra baktım s24 fe'nin kenarları aşırı kalin o yuzden 14t aldım, cok zarif duruyor ekrani bence, ayrica s24fe'de...
Malum bu telefonun ici falan acilinca ne Su gecirmezligi kaldi, batarya degistirmeye calisan yer hem ekrani hafif cizmis,Ben de bu cilelerden kurtulmak icin bugun bu telefonu satip turkiye mi 13 aliyorum.. baska seceneklerim turkiye s23 ve OnePlus 11 since hangisi? Ben leica yuzunden Xiaomi ile...