weepanimuwatcher kullanıcısının son içeriği

1. weepanimuwatcher

Soru dolandirici mi bu? (sahibinden)

oncelikle selamun aleykum yeni islemci almam dolayisiyle eski islemicimi 800tlye sahibindene koydum neyse biri teklif verdi 700, iyice paketledim, yolladim sonra kargo aliciya iletildi adam bana islemci geldiginde sabah 7de mesaj atti pinler yamulmus, iade istiyorum diye ben de dedim ki, iyi...
  2. weepanimuwatcher

Soru IMEI kaydı Hk.

Selam elimde 1 adet şuanda kullandığım yd Xiaomi 13t var,telefon Şubat sonu aktif hale geldi,ben hâlâ ilk simdeyim, yazın yurt dışına çıkacağım, Ağustos gibi dönerim, sonra da sim 2 ye geçiş yapıp devam ederim, yıl sonunda da eSIM ya da yedek telefona geçerim 4g/SMS için Cihazda 3 tane IMEI...
  3. weepanimuwatcher

Yardım telefonumu bu komut ile bootloop'a soktum ve hic bir sekilde fastboota giremiyorum

Bootloader: acik Versiyon 1.0.4.0 Global telefon iki saniyede bir kapanip aciliyor ve hic bir sekilde ne fastboota ne de recoverye girebiliyorum
  4. weepanimuwatcher

Soru en iyi rom?

onceki cihazlarimda hep endonezya rom kullanmistim cok iyiydi mi arayici falan vardi,,, 13t icin pil olarak ve yeni widgetlarin oldugu rom hangisi? 1.0.3.0 globalda widget vs hic birsey yok redmi kullaniyormusum gibi wtf
  5. weepanimuwatcher

Yardım Maalesef HyperOS bootloader kilidini bu hata yüzünden bir türlü açamıyorum (your account is not authorized)

Acaba hyperOS guncellemesinden sonra sadece bu yetkili hesaplar mi bootloader kilidini açabiliyor? En son bu hesapla 1 yıl önce redmi 8 ve redmi note 10s'in bootloader kilidini açmıştım.. Mi Topluluk uygulamasında izni aldığım gözüküyor. Anlamadım gitti
  6. weepanimuwatcher

Soru Elinde .eu hyper ROM olan var mı?

Sadece denemek istiyorum,stabil olsun olmasın farketmez, ona göre patreon'larina üye olabilirim ama aylık 10$ biraz da tuzlu gelmiyor değil....
  7. weepanimuwatcher

Soru direnc ile imei attiran oldu mu hic?

ben 1 hafta once yd 13t aldim, ya 1 ay sonra ya da kullanim suresi dolunca imei attirmayi dusunuyorum, internetten okudum falan bazi telefonlarda sebeke vs gidiyrmus guncelleme yapilmiyormus, anladigim kadariyla 13t ye guncelleme vs yapiliyor ve imei ucmuyor o yuzden sorun yok.. 13T'YE imei...
  8. weepanimuwatcher

Soru Turkcell 13T'ye "5G uyumsuz" diyor

Nasıl olabilir bu? Lol Cihaz yurtdışı olduğu için mi acaba? (cihaz global)
  9. weepanimuwatcher

Yardım Nothing phone 1 (8/256) mi yoksa Xiaomi 12t (8/256) mi?

Kullanılmış telefon satın alacağım da ikisinin arasında kaldım, kamera ve yazılım olarak nothing Beni daha tatmin edecek gibi duruyor,ama 12tnin de ekranı 1.5K ve işlemcisi neredeyse 778g+ den 2 kat daha iyi Ama ben rom işlerini falan severim ve nothing'de bayağı bir rom var, 12tde sadece...
  10. weepanimuwatcher

Soru Bursa içinde Xiaomi 12x dirençli kayıt nerede yapılır ve yaklaşık kaç TL tutar

tlf Avrupa'dan alacağım da direnç işlemi için Bursa'da kimi bulabilirim ve kaça mal olur
  11. weepanimuwatcher

Yardım redmi note 10s (6/128)'e göre redmi note 12 pro 4g (8/128) nasil bir yukseltme olur?

Yalniz Telefon yurt disi ve kayit ettirmek icin son 2 yilda yurt disina cikmam gerekiyormus galiba telefonu kaydettirebilmek icin gerci yarin gidiyorum yurt disina o yuzden sorun cikmaz Suan 10s'in Tek sevmedigim yani custom romlarin cok buglu olmasi (deep sleep calismiyor,parlaklik...
  12. weepanimuwatcher

Çözüldü miflash `product:secret` kisminda takiliyor

bootloader kilidi acik olan redmi note 10s imi custom miui romdan global 14e flashlamaya calisiyorum ama bu hatayi aliyorum bl kilidi acik fastboot rom kullaniyorun
  13. weepanimuwatcher

Samsung S3 Serisi CWM Yükleme Anlatımı

ROM Manager - Android Apps on Google Play çalışan link
Üst Alt