webumut kullanıcısının son içeriği

1. webumut

Soru Poco f8 ultra renk seçenekleri

Teşekkürler hocam ilanımi geri çekiyorum
  2. webumut

17 ultra dan kamera çıkıntısı nedeniyle geçmeyi düşünüyordum ama vazmi geçeyim acaba
  3. webumut

Sohbet Yeni özellik sayesinde ne kadar çok zengin var gördük

Yokmu şöyle yeni modelleri Xiaomi Air felan çıksın
  4. webumut

17 ulta kamera çıkıntısı büyük geldiği için satışa koydum, yerine f8 ultra almak istedim.
  5. webumut

Merhaba Poco f8 ultra almayı düşünüyorum.mavi rengini kullanan varmı benim çok hoşuma gitti ama hiç görmedim ve satıcı mavi tutulmuyor dedi. Mavi ve siyah arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz hangisi daha iyidir
  6. webumut

Çözüldü Mi 17 ultra WhatsApp sorunu

Bu mi 17 ultra sorunu değil aslında, WhatsApp sorunu
  7. webumut

Soru Telegram önerisi var mı?

Nagram x de silinen mesajları görme seçeneği varmı acaba
  8. webumut

Yardım Modem tavsiyesi lazım

Sıfırı internette daha ucuz gözüküyor ondan dolayı olabilir keşke belirtseydi
  9. webumut

Sohbet Gümrükte sorun olur mu?

Eğer serbest olsa hepimiz daha ucuz olsun diye yurtdışından kargolatiriz. Muhtemelen gümrükte size vergi KDV ÖTV çıkartıp çok pahalıya gelecektir. Bavulda getirse daha iyi
  10. webumut

Yardım mi 17 ultra

Hangi telefondan 17 ye geçmek istediğiniz de önemli 15 vardı bende ile 17 ile arasında pek fark gözükmüyor insan biraz farklı yapar diye ultra modeline geçtim
  11. webumut

Yardım mi 17 ultra

Cihaz güzel ama Xiaomi 15 den buna geçince biraz değişik hissettirdi o yüzden poco f8 ultra almayı düşünüyorum 1778588873 Birde kılıf alıyoruz daha da kalınlaşıyor + kılıf seçeneği de az
  12. webumut

Yardım mi 17 ultra

Bende 17 ultra kullanıyorum kamera çıkıntısı yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum.Bahsettiğiniz şeyler her kullanıcı için özelleştirilmiş ayarlarlardir. Özellikle açıp kapatmanız gereken birşey yoktur. Hayırlı olsun
  13. webumut

Yardım TR Garantili cihaz sorgulama

Distribütör garantili değil ama yurtdışından getiren ithalatçı firma garantili oluyor buna bağlı olarak fiyatı diğer satıcılara göre biraz daha uygun oluyor. O yüzden normal
  14. webumut

Soru Telegram önerisi var mı?

Sordum bu sizin ihtiyaçlarınıza ve beklentinize göre değişebilir dedi. Kısaca Hız ve sadelik istiyorsam: Cherrygram. Tam kontrol ve hayalet modu istiyorsam: Ayugram.
Üst Alt