Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Poco f8 ultra almayı düşünüyorum.mavi rengini kullanan varmı benim çok hoşuma gitti ama hiç görmedim ve satıcı mavi tutulmuyor dedi.
Mavi ve siyah arasında kaldım.
Yardımcı olur musunuz hangisi daha iyidir
Eğer serbest olsa hepimiz daha ucuz olsun diye yurtdışından kargolatiriz. Muhtemelen gümrükte size vergi KDV ÖTV çıkartıp çok pahalıya gelecektir. Bavulda getirse daha iyi
Hangi telefondan 17 ye geçmek istediğiniz de önemli 15 vardı bende ile 17 ile arasında pek fark gözükmüyor insan biraz farklı yapar diye ultra modeline geçtim
Cihaz güzel ama Xiaomi 15 den buna geçince biraz değişik hissettirdi o yüzden poco f8 ultra almayı düşünüyorum
1778588873
Birde kılıf alıyoruz daha da kalınlaşıyor + kılıf seçeneği de az
Bende 17 ultra kullanıyorum kamera çıkıntısı yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum.Bahsettiğiniz şeyler her kullanıcı için özelleştirilmiş ayarlarlardir. Özellikle açıp kapatmanız gereken birşey yoktur.
Hayırlı olsun
Distribütör garantili değil ama yurtdışından getiren ithalatçı firma garantili oluyor buna bağlı olarak fiyatı diğer satıcılara göre biraz daha uygun oluyor. O yüzden normal
Sordum bu sizin ihtiyaçlarınıza ve beklentinize göre değişebilir dedi.
Kısaca
Hız ve sadelik istiyorsam: Cherrygram.
Tam kontrol ve hayalet modu istiyorsam: Ayugram.