Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başka telefona kurun QR kod ile asıl cihazınıza bağlayın
Cihazınızı bağlama
Birincil Android telefonunuzda WhatsApp'ı açın. simgesine > Bağlı cihazlar > Cihaz bağla'ya dokunun. Sorulursa birincil telefonunuzda kimliğinizi doğrulayın: Cihazınızda biyometrik kimlik doğrulama özelliği varsa...
Cep telefonu kayıtlı ise şifremi unuttum deyip denebilirissiniz
1763370837
Eğer hiçbir bilgi yoksa box denilen ücretli uygulamalar ile kırılıyormus yaklaşık 500 lira gibi bir ücrete uzaktan bağlantı ile çözüyorlar
Ben indirmeye başladım. İndiren ve kullanan arkadaşlar bu konu altından faydalanabilir. Yapımcının yazdığına göre yükleme sonra bootloader kilidinde değişiklik olmuyor, Açıksa açık kalıyor
Yine hybrid kurulum var
* Hybrid = can be installed with either Recovery or Fastboot
HyperOS 1.0
23.11.8...
Merhaba yaklaşık 5 aydır Eu stabil rom kullanıyordum. Rom da hantallaşma hissettiğim için Taiwan rom kurdum, arayüzü hızlı ve memnun kaldığım için konu açma gereği hissettim.
Bu siteden Taiwan Fastboot stable son sürüm yazılımı indirdim .tgz uzantılı.Daha sonra telefon fastboot modunda Mi...