webumut kullanıcısının son içeriği

1. webumut

HyperOS Xiaomi 15 (dada) Eu Kararlı Rom V3.0.5.0.WOCCNXM İndirme Bağlantıları

Başka telefona kurun QR kod ile asıl cihazınıza bağlayın Cihazınızı bağlama Birincil Android telefonunuzda WhatsApp'ı açın. simgesine > Bağlı cihazlar > Cihaz bağla'ya dokunun. Sorulursa birincil telefonunuzda kimliğinizi doğrulayın: Cihazınızda biyometrik kimlik doğrulama özelliği varsa...
  2. webumut

Soru Mi 15 için güncel rom tavsiyesi ?

Doğrudur Taiwan geç güncelleme alır ama sağlıklı çalışır
  3. webumut

Soru Mi 15 için güncel rom tavsiyesi ?

Ben Taiwan kullanıyorum memnunum
  4. webumut

Rom Xiaomi "This device is locked" hatasına ROM tıp çözebilir miyim?

Cep telefonu kayıtlı ise şifremi unuttum deyip denebilirissiniz 1763370837 Eğer hiçbir bilgi yoksa box denilen ücretli uygulamalar ile kırılıyormus yaklaşık 500 lira gibi bir ücrete uzaktan bağlantı ile çözüyorlar
  5. webumut

Yardım Mi 15 65W Max yazıyor

Şarj aleti ile daha önce 90w gördünüz mü
  6. webumut

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Sistem geri kapanmış galiba herkes yazdığı mesajları geri siliyor
  7. webumut

Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

Hangi yedek programını kullanıyorsunuz
  8. webumut

Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

IMEI ile alakalı değil. Bootloader kilidine bakıyor. Bende IMEI yok ama bl kilidi açık yine resmi uygulama kullanın diye hata veriyor.
  9. webumut

Rehber Eu. HyperOS 3 Whatsapp Sorunu Çözümü

O kadar çok uğraştım ki kendimi komando gibi hissediyorum. Yardımlarınız için teşekkürler
  10. webumut

Rehber Eu. HyperOS 3 Whatsapp Sorunu Çözümü

kernelsu hata verdiği için kernelsu next ile rootladım ama lsposed için zygisk gerekli yazıyor siz nasıl yaptınız
  11. webumut

İnceleme Xiaomi 14 Avrupa lansmanı yapıldı

Ülkemizde 50 bin TL den satışa çıktı Avrupa da 750 Euro ya Xiaomi 14 + mi pad 6 Tablet ile sahip olunabiliyor Hayırlı olsun
  12. webumut

Mod Xiaomi 13 Fuxi Android 14 destekli TWRP

https://www.mediafire.com/file/vuaika3mvkp5q3q/xiaomi13tektu%25C5%259FTWRParac%25C4%25B1-.zip/file Rehber https://miuiturkiye.net/rehber-xiaomi-cihazlarina-twrp-recovery-kurma-rehberi-evrensel-yontem/
  13. webumut

Rom Xiaomi 13 Hyper os Eu beta çıktı - Türkçe dil

Ben indirmeye başladım. İndiren ve kullanan arkadaşlar bu konu altından faydalanabilir. Yapımcının yazdığına göre yükleme sonra bootloader kilidinde değişiklik olmuyor, Açıksa açık kalıyor Yine hybrid kurulum var * Hybrid = can be installed with either Recovery or Fastboot HyperOS 1.0 23.11.8...
  14. webumut

Yardım Xiaomi 13 fuxi Taiwan rom

Merhaba yaklaşık 5 aydır Eu stabil rom kullanıyordum. Rom da hantallaşma hissettiğim için Taiwan rom kurdum, arayüzü hızlı ve memnun kaldığım için konu açma gereği hissettim. Bu siteden Taiwan Fastboot stable son sürüm yazılımı indirdim .tgz uzantılı.Daha sonra telefon fastboot modunda Mi...
Üst Alt