webumut 'in en son etkinliği

• webumut
    webumut , Yardım mi 17 ultra başlıklı konuya cevap yazdı.
    Cihaz güzel ama Xiaomi 15 den buna geçince biraz değişik hissettirdi o yüzden poco f8 ultra almayı düşünüyorum 1778588873 Birde kılıf...
  • webumut
    webumut , Yardım mi 17 ultra başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bende 17 ultra kullanıyorum kamera çıkıntısı yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum.Bahsettiğiniz şeyler her kullanıcı için özelleştirilmiş...
  • webumut
    webumut , Yardım TR Garantili cihaz sorgulama başlıklı konuya cevap yazdı.
    Distribütör garantili değil ama yurtdışından getiren ithalatçı firma garantili oluyor buna bağlı olarak fiyatı diğer satıcılara göre...
  • webumut
    İthalat yolu ile yazması normal. Fakat hangi servis garantili kısmına ezbere birşey diyemiyorum.
  • webumut
    webumut , Soru Telegram önerisi var mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sordum bu sizin ihtiyaçlarınıza ve beklentinize göre değişebilir dedi. Kısaca Hız ve sadelik istiyorsam: Cherrygram. Tam kontrol ve...
  • webumut
    webumut Soru Telegram önerisi var mı? konusundaki Skorpi mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hocam, elinize, emeğinize sağlık, bilgilendirme için teşekkür ederim, bende bu modlu telegram nedir diye merak etmiştim, biraz bakındım...
  • webumut
    webumut , Soru Telegram önerisi var mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yapay zekaya analiz ettirdim söylediklerinizi 1. Ayugram: "Hayalet Modu"nun Kralı Ayugram, özellikle gizlilik ve silinen mesajları...
  • webumut
    webumut Sohbet Sohbet köşesi konusundaki HiddeNKinG mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yeni sunucuya geçtik hocam Forum biraz büyük olunca süreç biraz uzun sürdü
Üst Alt