webspider kullanıcısının son içeriği

1. webspider

Yardım K20 Pro Android 10.4.8 Sonrası Recovery Sorunu

Merhaba geçmiş olsun, Cihazı ingilizce kurup ingilizce kullanacaksiniz bir süre . Büyük ihtimalle miui 11 ile halledilecektir...
  2. webspider

Soru K20 PRO galeri sorunu

Aynen hocam, Türkçe dil sorunundan dolayı oluyor. Ben miui 11 ile düzeleceğini düşünüyor ve cihazı 1 aydır ingilizce kullanıyorum.
  3. webspider

Hocam destek için teşekkürler. Tekrar kurulum yapmayı göze alamadığım için, birşey sormak istiyorum. Mevcut kurulu cihazın dil seçeneğini ingilizceye çevirip yeniden mi başlatmalıyım yoksa sıfırdan yeni kurulum yaparken mi ingilizce yapmalıyım? Ayrıca, sorunum çözülecekse sıfırdan tekrar...
  4. webspider

Sabah tekrar yeniden başlattım, ingilizce kurulum yaptım ancak tekrar yeniden başlattığımda yine recovery menü ile açılıyor. Çok enteresan. Her seferinde böyle mi olacak? telefonun kapanmaması için dua edeceğim demek ki haha--haha--haha--
  5. webspider

Merhaba Arkadaşlar, Yaklaşık 2 hafta önce aldığım K20 Pro 8-128 cihazıma dün akşam 10.4.8 güncellemesi geldi. Güncellemeyi yükledim, cihaz yeniden başlattı, bir süre bekledikten sonra Recovery menü gibi bir menü ile açıldı. Reboot sistem yaptım ancak tekrar aynı ekran açıldı. Mecburen Wipe All...
Üst Alt