wdtkrt kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Mİ 13 direnç kayıtlı bootloader

mi13 direnç kayıtlı 12.256 versiyonu satın aldım bootloader açmaya çalışıyorum hata veriyor hep. sürüm :14.0.7.0.TNCMIXM ANDROİD 13 kilidi nasıl acabilirim vardı sorunla karşılaşan ve çözebilen
  2. W

Yardım redmi yazısı yanıp sönüyor

note 9 pro 8 ram128 hafıza. mıuı 11 için xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S_V11.0.11.0.QJWMIXM_v11-10 bu romu yukledim . redmi yazısı yanıp sonuyor sureklı . çözüm nedir bilen var mı
  3. W

Soru Mi9 eu rom sürüm önerisi

Merhaba arkadaşlar 2 haftadır mi9 kullanıcısıyim, bataryasını deji ile değiştirdim .2el aldığım için batarya ölüydü. Bundan önce mi8 eu rom 12.5 kullanıyordum ve canavar gibiydi . Şuan mi9 da eu rom 12.5.6 kullanıyorum ama sanki yeterince iyi değil . İlk üretildiği romu yükledim MIUI 10lu...
  4. W

MIUI 12.5 Mi 8 miui12.5.2 eu rom geldi, en performanslı rom bu bence

Bence mi8 için şimdiye kadar üretilmiş en iyi rom , hem batarya hem performans hemde stabilite olarak en iyi.
  5. W

Rom Mi8 için Miui 12.5.1 gelmiş Çin'e

6. W

Sohbet Miui 12.0.2 den eu roma gecmeye değer mi ?

Global rootsuz ,bootloaderi kilitli miui 12.0.2 kullanıyorum . Daha önce bütün telefonlarda eu rom kullanıyordum .ama mi8 için eu desteği birakmis. Bootlader açıp eu roma gecmeye değer mi?
  7. W

Yardım İme atılmış ama bootloader kapalı halde , mi hesabı kurulmuyor.

mi 9t pro cihaz. 12.0.5 global rom yüklü. ime atılmış ama bootloder kapalı , mi hesabı yok üstünde . kendi mi hesabımı acmak istediğimde 'cihaz güvenlik bilgileri kontrol edilmedi ' diyor. çözümü nedir bilen var mı ?
Üst Alt