Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım ben 5 gün oldu yükleyeli. sadece ön kamera daha kötü çekiyor sanki. birde gece modu berbat oldu. kamerada kesinlikle bir bozulma var. ama stabilite olarak hiçbirşey yaşamadım. hatta batarya daha uzun gidiyor şuan benim.
hocam yeni güncelleme geldi 11.0.1.0 şuan benimki.
1572991791
ayarlar menüsünde yedekle ve sıfırla bölümü var. ama kesin çözüm olur mu bilemem.bikaç yerde okumuştum bazen işe yarıyor diye.
çok az hocam. ben bitiremiyorum şarjı. isterseniz bi sıfırlayın telefonu. bazen işe yarıyor diyorlar. rom benimkiyle aynı. normalde hadi10 buçuk saat gitmesin, 9 saat gitsin. bu değer baya az.
stoya bocam. buraya da attım istediğiniz gibi. kullanımımı da ufacık özetliyeyim. standart kullanıcıyım. bu süreyi almak için ekstra bir çabam yok. ekran ışığını otomatik yapmıyorum, ancak göz zevkimden de feragat etmiyorum. bulunduğum ortama göre kendim ayarlıyorum. oyun oynamıyorum. o yüzden...
konuya çok hakim değilim hocam. arada okuyorum şöyle ekran süresi aldım, böyle ekran süresi aldım yazıyor kullanıcılar. hangi değer iyi bilmediğim için sorayım dedim. çok iyi diyosanız buna sevindim sayılara bağlı kalmazsak yoğun kullanımda birbuçuk gün, bi tık az kullanırsam 2 gün. beni...
yeni mi9t aldım. 1 ay oldu. en yoğun kullanımımda 10 buçuk saat ekran süresi aldım. sadece oyun oynayan biri değilim. diğer herşeyi fazlası ile kullandım. fotoyu ekliyoeum sizce iyi mi arkadaşlar?
Anladım hocam.bu durumda yapılabilecek tek şey benim cihazı iade etmem sanırım.çünkü 12 gün oldu ve telefonun garantisi hala başlamadı.satıcıyı en az 5 kez aradım .herseferinde, bilgilerinizi ilettik birkaç güne çözülcek diyorlar ama değişen bir durum yok.gerçi iki tane aldık birinde problem...
Bana söylenen o şekildeydi ancak sizin yazdığınızı okuyunca benim söylediğim biraz bana da saçma geldi.belkide ben olayı yanlış anlamışımdır.dediğim gibi çok fazla alakalı değilim bu konularla onların bana anlatmak istediği belki de sizin de yazdığınız gibi sim kart takılıp herhangi bir...
Anladım hocam doğru söylüyorsunuz.THH kesin çözüm biliyorum.ancak ben iş oralara varmadan çözülsün istiyorum.bu şahıslar paravan şirket, hayali şirket açabilir.vurgun yapacak kadar satış yaparlar, sonra da kapatır giderler. ondan sonra mahkemeyi kazansan da parayı alacak muhatap bulamazsın.sim...
Hocam bende kullanırım sorun değil ancak ilk yazımda belirttim ama unuttunuz sanırım ya da görmediniz.cihaz sim kartı aktif edilemiyor şuan.bu sebeple de resmi servislerde garantili görünmüyor.btkdan bilgi gelmedi diyorlar.genpa evofone.1 haftadır garantisiz kullanıyrum cihazı. Getireyim soruna...
Cevabınız üzerine biraz araştırma yaptım.türkiyede distribütör garantili olan cihazlar eu rom olarak satılıyormuş.bu durum diğer iki sorumun cevabını da vermiş oluyor.beni aydınlattığınız için gerçekten teşekkür ederim.izniniz olursa son bir sorum daha olacak.sanırım ben bu telefona şuan eu rom...
Cevap için teşekkür ederim.Nereden anlıyoruz onu hocam. bana ikisinde aynı göründü anlamadığım için.öğrenmek için soruyorum :) peki resmi garantili iki cihazda farklı iki rom olması normal mi? Google hesabımda redmi k20 görünmesi ve garantinin aktif edilememesi bununla alakalı olabilir mi?
mrb arkadaşlar. ben pek anlamam bu rom işlerinden hatta hiç anlamam. ne olduğunu biliyorum sadece.3 tane sorum olacak. 1.sorum: 2 adet mi9t aldık resmi türkiye garantili ,birisi arkadaşıma birisi bana.arkadaşımın telefonu güncellemeleri denetle kısmından normal sağlıklı şekilde güncellemelerini...