waycell kullanıcısının son içeriği

1. W

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

telefonu 2019 ekim sonu aldım. çok fazla alternatif sosyal medya uygulaması kullanmıyorum. ekran parlaklığını kendim ayarlıyorum. karanlık mod kullanmıyorum. tecrübelerime göre daha fazla şarj yiyor. oyun hiç oynamıyorum bu arada. aldığımda 9 buçuk 10 saat ekran süresi görüyordum. şuan bu süre...
  2. W

Gcam [TÜRKÇE][SORUNSUZ] Google Kamera 7.3.018 - Urnyx05 2.5

değerli dostum ve arkadaşlar. ben bunları gcam v1.8 ile çektim unryx isimli geliştiricinin yazdığı. . gayet güzel portre oluyor.illa yüz olacak diye bir sıkıntı yaşamadım.
  3. W

Çözüldü Mi 9t 128gb MIUI güncelleme sorunu

çözülmedi. aksine benimki daha çok yapmaya başladı o takılmaları. belki her telefonda aynı değildir onu bilemem. ama bildiğim şey xiaomi iyi fiyata çok kaliteli telefonlar üretiyor.yazılımıda özellikler açısından iyi. ancak bu stabilizasyon sorunları beni bezdirdi. örneğin 5-6 tane always on...
  4. W

tekrardan geldi güncelleştirme. sorunsuz bir şekilde kurabildim bu sefer. konuyu takip eden arkadaşlara yardımcı olması açısından paylaşıyorum. bu güncelleştirme ile yeni bir özellik geldi mi acaba onu çözemedim?
  5. W

stoya hocam benim telefonumda belirttiğin konu başlığındaki twrp ekranı çıkmıyor. wipe data ve reboot çıkıyor. wipe data dediğim zaman resimde attığım ekran geliyor. ordan sonra kara delik hocam. wipe all data dediğim zaman herşeyim gider. telefonum resmi garantili. acaba ben biraz beklesem...
  6. W

eklicektim unutmuşum.stoya hocam hızır acil gibisin
  7. W

arkadaşlar telefonuma yeni güncelleme geldi. 570 mb boyutu vardı. indirdim.20 dk sonra güncellemek için tıkladığımda yüklemedi güncellemeyi. daha sonra indirilenlerden baktım dosya oradaydı ancak oradan yüklenmedi tabi. telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna basarak başlattım. install seçeneği...
  8. W

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

dkaya bazen 20 mbps falan oluyor bazende 2 mbps. yaşadığım yer 3 bin nüfuslu biyer. buranın sınırları içinde bile hız geliyo gidiyo. 4.5g tanımamasındanmıdır onu bilmiyorum. ya bide şu var hocam ben etrafımdan en az 10 kişiye xiaomi aldırdım. 6sı mi9t. geri kalan note 8 pro. dayıma mi9 lite...
  9. W

MortySmith kullanımımız benzer aslında. burada stoya nın dediği gibi kişiden kişiye, yüklemeden yüklemeye veya telefondan telefona değişiyor demekki. ekstra olarak ben %15 altına düşürmeden şarja takıyorum telefonu.çok nadir düştüğü oluyor. pil tasarrufunu da 3 - 4 kez zorda kalınca açmışımdır...
  10. W

Stoya geçen gün görmüştüm hocam. herkes tavsiye ediyor. denemek isterim. kaynağı nedir bu uygulamanın yerli mi. yoksa başka ülkeye mi ait. tabi bunun önemi yok düzgün çalışan bir uygulamaysa ne fark eder. sorma sebebim. bu kadar önerilme sebebinin yerli olmasıyla alakası var mı.
  11. W

djfarukk herkes öyle diyor. paylaşılan ekran sürelirini görünce bende hak veriyorum benim ekran süresi epey iyi. ancak güncellemeden önce daha iyi olduğu için insan eskiyi arıyor. güncelleme önce %15 kalan şarji ile 10 - 10,5 saat altına düşmedi ekran sürem. MortySmith hocam öyle sizin gibi...
  12. W

djfarukk ekran görümtüsü ekliyorum. sürümlerin farkını kesin olarak bilmiyorum. sanırım avrupa ve global varmış ülkemizde. benim rom global olması lazım.
  13. W

arkadaşlar android 10 güncellemesinden sonra ekran sürem yarıya inmişti. 1, 5 - 2 gün kullandığım telefonu yarım gün kullanır oldum. Stoya hocamım tavsiyesi ile telefonu yedek alıp resetledim ve işe yaradı. kendisine yardımı için teşekkür esiyorum. siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız bir deneyin...
  14. W

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

dkaya yanımda uygulamasından baktım az önce 4.5g aktif görünüyor. ancak telefonu ilk aldığımd sim kartımıda değiştirdim. 4.5g uyumlu kart aldım bayiden. bana 4.5g yazıp 4545 e göndermemi söylediler. gönderdiğimde sim kartınız uyumlu ancak telefonunuz değil cevabı geliyor, birkaç kere...
  15. W

dkaya sen deyince daha fazla kısmından ıms yi kontrol ettim. kullanılabiliyor yazıyor. ıms yi kontrol ettikten sonra üstteki tiklerden 2 si açık konuma geldi. öncesinde kapalıydı. ancak bu seferde üzerinde açık yazan buton mavi yanmıyor. yine mi sıkıntı var acaba. bunun yanında bir sorum daha...
Üst Alt