Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben tamirci veya telefoncu değilim. O yüzden istesemde kendim direnç işlemi yapamam. Ama direnç işlemi uygulanan yer çok temiz kesilmiş ve düzgün işlem yapılmış gibi görünüyor. Benim dirençle alakalı olabilir mi den kastım atılan dirençlerin K değerleri oluyorya ondan olabilir mi diye...
Arkadaşlar merhaba,
Birkaç ay önce direnç kayıtlı 13t pro cihaz satın aldım. Cihazda yaklaşık 1 aydır şöyle bir sorun var. 33w ve üzeri 67w 120w hangi XİAOMİ şarj aletini bağlarsanız bağlayın cihaz ya normal şarj modunda şarj ediyor ya da hızlı şarj modunda şarj ediyor. Yani normalde 33w ve...
şimdi aklıma geldi bir deniyeyim olur mu acaba diye twrp yükleyip sonrada miui port rom yükledim bi tane ve cihaz açıldı. o kadar cihaz kullandım rom attım vs ilk defa bundaki gibi bir durumla karşılaştım . İlk port rom yüklediğimde açılışta ''geçerli cihaz kimliği . null cihaz kimliği geçerli...
donanımsal olamaz diye düşünüyorum çünkü donanımsal hiçbir müdehale etmedim. Yukarıda da yazdığım gibi tekrar imei atabilmek için eng rom yükledikten sonra başladı sorun.
Merhaba
redmi note 8 pro cihazımda önceki atılan imeiden kaynaklı diye düşündüğüm için tekrar imei atmak istedim fakat eng rom yükledikten sonra cihaz açılmıyor . Redmi logosu geliyor sonra yeniden başlıyor. Global stock rom yükledim mi flash ile ama yine aynı . Cihazı bir türlü açamadım . Edl...
aynı sorun birebir bende de var çözümü bulamadım . cihazım redmi note 8 pro . Beni birisi arayınca sesim gitmiyor ama karşıdakini duyuyorum. Sonra kapatım ben geri arayınca sesim gidiyor normal bir şekilde. Çok ilginç bir durum.
Arkadaşlar sorunun sebebi kullandığım MIUI hesabının 30 günden daha yeni bir hesap olması. Bootloader kilidini açmak için 30 günden daha eski bir hesapla önce mi communityden sonrada geliştirici ayarlarından başvuru yapmak gerekiyor. Başvurudan 3 gün sonra kilidi açabilirsiniz.
Redmi Note 12 (tapas) cihazımı HyperOS sürümüne yükselttim . Bugün bi bootloader kilidi açayım dedim , önce mi communityden kilit açma başvurusu yaptım sonrada ayarlar kısmından aynı şekilde mi hesabımı kilit açmak için kayıt ettim . Fakat unlock tools en sonunda ''Please go to mi community to...
bu romun daha güncel ve titreşim çalışan versiyonu mi9 telegram guruplarında paylaşıldı.
1656094185
https://drive.google.com/file/d/1_2xnCq4dj0w9nPsvT9EdUwEHBanVEC_J/view
1656094234
https://t.me/cepheusupdateschat/view