Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
redmi note 8 pro cihazımda önceki atılan imeiden kaynaklı diye düşündüğüm için tekrar imei atmak istedim fakat eng rom yükledikten sonra cihaz açılmıyor . Redmi logosu geliyor sonra yeniden başlıyor. Global stock rom yükledim mi flash ile ama yine aynı . Cihazı bir türlü açamadım . Edl...
Redmi Note 12 (tapas) cihazımı HyperOS sürümüne yükselttim . Bugün bi bootloader kilidi açayım dedim , önce mi communityden kilit açma başvurusu yaptım sonrada ayarlar kısmından aynı şekilde mi hesabımı kilit açmak için kayıt ettim . Fakat unlock tools en sonunda ''Please go to mi community to...
Merhaba, Mi 9 cihazıma Dual Speaker Modu yüklemek istiyorum. Cihazımda Miui 12 Android 11 Eu rom yüklü. İnternette ne kadar mod bulduysam ya hiç çalışmadı yada sesi sadece üstteki hoparlörden vermeye başlıyor. Sonuç olarak çalışan bir mod dosyası bulamadım. Elinde böyle bir dosya olup...
Merhaba arkadaşlar,
Kullanmakta olduğum Mi Mix 2 cihazıma başarıyla Flyme 8 rom u yükledim ve blackrow67 hocamında yardımlarıyla %99 oranında Türkçe yapmayı başardık.Kendisinin meizutürkye.org da açtığı konudan da paylaşımlar yaparak nasıl yapılacağını anlatacağım.
*ilk önce aşağıdaki linkten...
O gün için indiremeyen bir sonraki gün yada daha sonraki günlerde indirebilir. Bu sonsuza kadar indiremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. İndirmeler muhtemelen Google drive üzerinden yapılıyor ve orada da günlük indirme sınırı oluyor
1567668145
O gün için indiremeyen bir sonraki gün yada daha sonraki...
Şimdi eu rom yükleyip test ettim. Ayarlar kendini sıfırlamıyor yeniden başlayınca. Paramızla rezil oluyoruz. Adamların forumuna sorunu yazıyorum, Rusça yazmadım diye yorumu reddediyorlar. Bundan sonra miuipro için 1 kuruş vermem
Ben ücretli üye olmasına ücretli üyeyim de yazdığım problemlerin ücretli ücretsiz olmakla uzaktan yakından alakası yok. Bu tamamen yazılımsal bir sıkıntı. Bir önceki sürümü yükledim bir problem yok. Ne varsa son sürümde var.
Son sürümü tamamen telefonu temizleyip herşeyi silip temiz kurulum yaptım. Fakat bazı ayarlar telefonu yeniden başlattığı vakit eski haline dönüyor. Ne yaptıysam olmadı. Mesela bildirim paneli ayarları, ses paneli ayarları, bazı geliştirici ayarları VS vs. Sürekli eski haline dönüyor. Var mı...
Dün gece gelen güncellemeyi internetim az olduğu ve dışarıda olduğum için indirmedim. Eve gelip güncellemeyi indireyim istiyorum fakat sürekli indirmeyle alakalı hata veriyor. İşin garibi güncellemeyi buluyor fakat güncelle diyince indiremiyor. Bugün bu problemi yaşayan oldu mu otada?