Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Epey uğraştım sonra vazgeçtim hocam evolotion x A15 kurdum. İşin garibi bunda da Google play sertifikası yok ama chatgpt sorunsuz açıldı. Zaten arayüz aynı pixelui arayüzü galiba bir müddet bundan devam ederim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hocam sıkıntı orada root yok sadece custom rom var telefonda. İşim gereği chatgpt plus aboneliğinim var mecbur kullanmak zorundayım. Yoksa Google'ı günahım kadar sevmem.
Ben bunu kurdum batarya performası iyi şu ana kadar görünen eksileri.
-Türkçe kurduğunuz halde ayarlar kısmının çoğu yer ingilizce
- Bildirim Ekranından parlaklığı artırmaya çalışırsanız telefon kendini resetliyor.
- Batarya %20'nin altına düştüğünde telefonun ekranı karardı geri de açılmadı...
Aosp rom yüklemesi sonrası 33w hızlı şarj aletimi kullanamıyorum. Bunu magick ile aktif hale getirebilceğim aktif halde çalışan bir modül paylaşır mısınız?
Ürünü bir tanıdık vasıtası ile G.antep'de yapan bir yere yere yolladım. 2 gün sonra geri gelecek. geldiğinde ve kullanım deneyimlerine göre haber veririm. aldığım yer orayı tavsiye etti.
istanbulda bu işi layıkı ile yapan varsa istanbulda akrabam var. kendisine kargo edeyim. yaptırıp geri kendisi kargolar bana. başka bir tel daha var. imei için sıkıntı olmaması için onun imei numarasını da vereceğim.
fiyat ve iletişim bilgisini dm den bekliyorum. teşekkür ederim.