wanfu kullanıcısının son içeriği

1. W

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Mi 6x cihaza yukledim, 10 numara oldu, guncelleme probleminden kurtulacaz
  2. W

Yardım Play destek kitaplıkları güncelleniyor...

Rom yuklemenin en kolay yolu Xiaomitool v2 indir, her seyi program yapiyor, bu forumda kullanim kilavuzu var..
  3. W

Yardım Play destek kitaplıkları güncelleniyor...

Bu uyariyi almamak icin google play guncelleme yapmasi gerekiyor, onun icin de indirilenler> sag üstte 3 nokta> ayarlar> mobil veri kullanarak indirme sinirlidir> sinirsiz olarak ayarlaninca mobil veri uzerinden google play guncellemeleri yapabiliyor, bildirim cubugunda uyari kapanmis oluyor
  4. W

Yardım Mi 6x güncelleme sonrasi twrp ekrani acilmiyor

Mi a2 6gb cihazi bilerek aldim ama saf android oldugunu bilsem almazdim, mi 6x ile ayni cihaz oldugunu ve eu rom yuklenebildigini ogrenince telefoncudan miui 10.2.3 eu stable rom yuklettim, yazilim tecrubem var ama kendim cesaret edemedim 1564869147 1564869237 Komutlari detayli yazarsaniz...
  5. W

nasıl anlayabiliriz fake rom olup olmadığını?
  6. W

Rehber Xiaomi Mi6x Türkçe Rom Yükleme Anlatımı

Eu rom developer yukleyip kullanan var mi? Guncelleme aliyor mu developer?
  7. W

Eu rom stable- magisk yuklemeden guncelleme almiyor, o yuzden sordum 1564839984 Aksam deneyip dönüş yapayim.. 1564840164 Cihazi mi a2 128gb olarak almistim, belirteyim
  8. W

Yok gelmiyor 1564839136 ?
  9. W

Basiyorum, mi logosu geliyor titresimle birlikte, basili tutmaya devam ediyorum cihaz kapaniyor.. logo gelince tuslara basmayi biraksam sonuc degismiyor, cihaz kapaniyor..
  10. W

Eu rom developer yuklesem magisk yapmadan guncelleme alir mi acaba? 1564836152 Yok hata vermedi 1564837010
  11. W

Eu rom stable, guncelleme sonrasi twrp ekrani gelmedi, xiaomitool ile twrp yukledim ama twrp ekrani gelmiyor, mi logosu geliyor cihaz kapaniyor, adb ile flashboot modunda yukledim sonuc ayni
  12. W

Hangi konunun altinda bu sorunu yazacagimi bilemedim, miui 10.2.3 yuklu cihaza twrp kurdum, magisk yukledim, sonra indirdigim 10.3.5 guncellemesini yaptim, tekrar twrp yukledim ama ses acma + power tuslari ile twrp menu acilmiyor, yardim edebilecek var mi? 1564835490 Bootloader kilidi acik
  13. W

Soru Şebeke sorunu 6x

ben de benzer sorun yaşıyorum, telefon açık olmasına rağmen bazen ulaşılamıyor
  14. W

Yardım 6x güncelleme

Flash islemini Ses kisma + power tus modunda mi yapacaz?
Üst Alt