Waluigi kullanıcısının son içeriği

1. Waluigi

Mod MeowDump İntegrity Box (İntegrity Fix)

Google play uygulamasında güncellemeyi kaldırıp meowdump yeni sürüm ile denedim, sadece basic integrity geçti. Modülü kurarken şöyle bir yazı geçti. Diğer ikisinden de geçmek için google play'de ayarlara girip güncellemeleri kapatın, mt manager veya sai ile downgraded bir sürüm yükleyin. Romu...
  2. Waluigi

Play integrity fix, tricky gibi modülleri yüklemeden, onlara gerek kalmadan sadece meowdump yüklemek yeterli mi? Meowdump yükledikten sonra modüller kısmından action yapmak gerekiyor mu?
  3. Waluigi

Yardım Integrity Pass sorunu

Evet geçen hafta A14 tabanlı bir romda üçünden de geçerken dün hiçbirinden geçemedi. Sonra A15 tabanlı daha önce denemediğim bir rom denedim. Onda da sadece basic integrity geçti.
  4. Waluigi

Emeğinize sağlık. https://forum.miuiturkiye.net/konu/integrity-pass-sorunu.158458/ Bu konuda da belirttim, sadece bende mi var bu durum bilmiyorum? Geçen hafta bu yöntemlerle basit bir şekilde halledebilirken üç gündür hiçbir şekilde halledemiyorum. Yeni bir yöntem mi uygulamak gerekiyor?
  5. Waluigi

Yardım Integrity Pass sorunu

Bir haftadır bulabildiğim A14 veya A15 hyper tabanlı ported romları deniyorum. Geçen hafta integrity fork, tricky store ve yurikey modüllerini kullanarak üçünden de geçerken aynı şekilde dün yaptığım denemelerden sonuç elde edemedim. Başka modüller mi kullanmak gerekiyor acaba ya da ksu yerine...
  6. Waluigi

HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 2.0.208.0 A15

Teşekkürler, iki gündür romu deniyorum. Son sürümü yükledikten sonra boot ekranında system has been destroyed tarzı bir şey yazınca anlık tırstım :D Sanırım çalışmayan tek şey hey google fonksiyonu, bir de hyperceiler yükleyip içindeki harekete bağlı özelleştirmeleri çalıştıramadım. Onun dışında...
  7. Waluigi

HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 2.0.208.0 A15

Bu romdaki kamera uygulamasını debloat ile silip yerine gcam falan yüklesek gene çökme sorunu olur mu? Bunu hiç deneyen oldu mu acaba?
  8. Waluigi

Çözüldü Lsposed kurulmuyor

Lsposed Jingmatrix veya Irena sürümleri var. Bi de onlar ile deneyin.
  9. Waluigi

Yardım Kimse ne adım ne uyku sayacı süalık uygulaması kullanmıyor sanırım

Eu ve Çin romlar ile gelen sağlık uygulaması ile saate ihtiyaç duymadan uyku ve hareket takibi yapılabiliyor. Hatta hareketin çeşidini dahi analiz edebiliyor. Bazen telefon cebime bisiklet sürdüğüm zaman cycling diye belirtiyor.
  10. Waluigi

Sohbet Xiaomi'nin ROM olduğu zamanlar 😁

Evet ya ben de Huawei Ideos X5 ilk Android cihazıma yüklemiştim. Şarj animasyonuna kadar iPhone çakması olmuştu cihaz.
  11. Waluigi

Kernel Anymore Project Kernel - POCO X3 Pro (Vayu) / 20.07.25

Kernele biraz suç attık ama sorun fiziksel gibi gözüküyor. Emin olmak için stock miui 14 yükledim değişen bir şey olmadı. Play store'dan yakınlık sensörü testi yükledim, onda da bir hareket olmadı.
  12. Waluigi

Eskiden redmi note 4 kullandığım zaman yanlış bir persist flashlayıp bütün sensörleri bozmuştum. Ne yakınlık sensörü çalışıyordu ne de ekran dönüyordu. Bu sefer ekran dönmesinde bir sorun yok.
  13. Waluigi

Hyperos 1 A13 Spakbor rom kurdum. Bu kerneli flashladım, sonrasında telefonu kulağa götürürken yakınlık sensörünün çalışmadığını anladım ve dtbo dosyasını flashlamadığım aklıma geldi. Daha sonra kernel ve dtbo birlikte flashladım ama sorun düzelmedi. Sorun büyük ihtimal romda gibi gözüküyor...
  14. Waluigi

Rom POCO X3 Pro LineageOS A15 (nightly)

Çok teşekkür ederim. Romu yükledim fakat paraf mobil nfc tanıtımını yapamadım. Enteresan şekilde hiçbir aosp tabanlı romda olmadı bu. Şansımı hyper tabanlı romlarla deneyeceğim.
  15. Waluigi

Rom POCO X3 Pro LineageOS A15 (nightly)

Bu romu microg ve aurora store ile kullanmaya karar verdim. Romu yükleyip ardından nikgapps core de yükleyip telefonu yeniden başlattıktan sonra kurulum ekranı gelince google hesabına giriş yapmadan microg ve aurora store kuruyoruz diye düşünüyorum fakat yine de sormak istedim. Google play...
Üst Alt