Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Diğer bankalarda durum nasıl bilmiyorum ancak Vakıfbank için bilgisayardan girsen bile mobil uygulamadan cep imza istiyor. Uygulama şu an için minimum Android 7 ile çalışıyor. Bu durumda sağlam kaldıysa 8-9 yıllık cihazla bile girilmesi lazım. Güvenlik güncellemesinin eski tarihli olması sorun...
Haklısınız böyle riskler de mevcut, göze aldık açıkçası şimdiye kadar. Reklam engelleme için adguard dns gibi uygulamalar da mevcut ama adaway root bazlı engelleme yaptığı için onun kadar etkili mi bilemiyorum.
Benimki de 4X mido. Ben de Xiaomi'yi bu cihaz ile sevenlerden biri oldum. Gerçekten ben de üzerinde oynayabildiğimiz için sevdim ve başka bir markaya yönelmedim açıkçası. Firma kullanıcıları standart user moduna getirerek büyük ihtimal firma algısını değiştirip prestiji yükseltmeye çalışıyor ama...
2011 yılında efsane fiyat-performans telefonu Huawei Ideos X5'i keşfettiğimden beri Android ve buna bağlı root veya özelleştirme dünyasının içindeyim. Daha sonra 2018 gibi bir başka efsane fiyat-performans telefonu Redmi Note 4'ü keşfederek yola Xiaomi cihazlar ile devam etmeye başladım. Uzun...
Crdroid ile infinity x denedim. Aosp romların sıkıntısı da integrity sorunu gibi duruyor. Bu sorunu çözmek için F6'yı bir kenara bıraktım elimde note 4'ü deneme tahtası gibi kullanıyorum.
Cihaza aosp tabanlı bir rom yüklemek istiyorum fakat şöyle bir durum var. Örnek veriyorum crdroid yüklemek istediğimde yükleme adımlarına baktığım zaman crdroid recovery ile adb sideload yaparak yükleyin yazıyor. Bu da twrp veya ofox yanında çok basit yapılı bir recovery.
Şöyle bir twrp mevcut...
Ben de ilk crdroid denedim fakat bunda da vanilla olduğu için play integrity kapalı düzeltmeyi de başaramadım, sanırım başka bir gapps rom deneyeceğim.
Aynısı benim de başıma geldi. Poco F6 için crdroid kurdum. İkisini ben de denedim ama lsposed manager açılmadı. lsposed yükleyince zygisk next altında zygote crashed yazıyor. Vanilla rom olduğu için sanırım integrity sorunu var. Onla alakalı olabilir diye düşünüyorum fakat integrity sorununu da...
Konuyu ve sohbeti görünce yenisini açmadan buradan devam etmek istedim. 1-2 ay önce yurt dışı 14T Pro düşünürken daha sonra indirimde görüp Poco F6 aldım. Kayıtla falan uğraşmayım, işimi de görür dedim fakat kullandığım süre zarfı boyunca batarya performansından hiç memnun kalmadım. Bugüne kadar...
Birkaç gündür eu rom kullanmaya başladım fakat olumlu anlamda bir değişiklik olmadı. Kernel yüklemeden kernelsu lkm modda çalıştırarak root yapmayı denedim bu sefer. Stock da dahil hyper tabanlı romlar ile olacak iş gibi gözükmüyor. Bazı ayarları kapatmanın da etkili olacağını düşünmüyorum. Bir...
Evet bir yandan da bu segment telefonlar için 6-7 saat ekran süresinin normal olabilir diye düşünüyorum. Poco x6/x7 kullanıcıları da sanki bu durumdan muzdarip gibi. Daha üst segment bir telefon olsa haliyle daha çok ekran süresi de isterim. Aosp tabanlı bir roma geçip bu süreyi belki biraz daha...
Her yeniden başlatma sonrası ilk etapta derin uyku süresi 0 oluyor ve bu da boşta iken çok batarya tüketimine neden oluyor. O derin uyku süresi biraz bekleyince zamanla artıyor fakat bu süreçte saatte yüzde 5-6 civarı fazla bir ekran boşta tüketimi oluyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
GKI modda...
Bunun içinde güç tuşuna basınca çıkan kapat/yeniden başlat ekranına ek recovery ve fastboot seçeneklerini de ekleyen bir seçenek var mı?
Bir de ses yüzdesini göster diye arama yaptığımızda sonuç çıkıyor ama ona basınca gittiğimiz sistem arayüzü/diğer kısmında böyle bir seçenek çıkmıyor.
Target reported Max download falan diyince hata verdi zannettim ama devam etti sonra kurulumu tamamladı. Sorun cafe bilgisayarlarında imiş. Bu yöntemi orda da denedim ama yapamadım. Çok teşekkür ediyorum.