Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BL kilidi açık bir telefonu satmak isterken garantisine zarar gelmemesi için satmadan önce MiFlash ile clean and lock seçeneğini seçip kilidi kapattık diyelim. Alan kişi de bunu tekrar açmak isterse sadece benim Mi hesabım ile mi unlock işlemini tekrar yapabilir?
Önemli bir şey değil ama kafayı buna taktım. Resimde arama çubuğu ile profil resminin altına hava durumu, spor, hisse senedi gibi widgetler eklenebiliyor. O alanı sola kaydırınca çıkan kaleme dokunarak özelleştirme yapılabiliyor. O kısımda yanlışlıkla bütün tikleri kaldırdım, widgetler kayboldu...
Kernelsu üzerinden lsposed yükledim. Cemiuiler modülünü kurdum. Restart sonrası modül deaktif oluyor ve yaptığım tüm ayarlar sıfırlanıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Nerdeyse bütün aosp romları denedim. Vanilla sürümlerini ayrı gapps sürümlerini ayrı denedim fakat bu ikisinin aynı anda çalıştığı bir tane rom denk getiremedim. Note 8 Pro kullanırken Timjosten crdroid ile kullanıyordum ve böyle bir sorun yaşamadım. Aslında çok önemli özellikler değil ama madem...
Redmi Note 10 Pro kullanmaya başlayıp magisk deltayı da keşfedince NFC'yi aktif olarak kullanmaya karar verdim. Kartı kullanıma açtıktan sonra çeşitli denemeler yaptım ancak bu hevesimi şimdiye kadar pek gerçekleştiremedim. Telefonu pos cihazına yaklaştırıyorum, telefonda banka logosu çıkıp...
Benim kullanım alışkanlığımda ekranı bildirim için uyandırmak yok. Eski telefonlarda led ışığı sayesinde bildirim geldiğini anlardık. Şimdi yeni telefonlara bu ışığı artık koymuyorlar. Romların özelleştirme kısımlarında edge lightning gibi seçenekler var ama o da ekranı uyandırmış oluyor...
Redmi Note 10 Pro cihazımın birazdan bl kilidini açıp aosp rom yükleyeceğim. O kadar çok çeşit var ki kimi official kimi unofficial. Bunlar arasındaki fark tam olarak nedir acaba?
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-pro-rom-degisikliginden-sonra-twrp-ekranina-donuyor.139023/
Bu konuyu açtıktan sonra çözümü stock roma dönmekte aradım.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/12-5-surumlerinin-kurulmasi-twrp-ve-root-twrp-ile-surum-dusurmek-bilgiler-gidecek.114876/...
Birkaç aydır timjosten romlarını kullanıyordum. Sıkıldığım için diğer romları denemek istedim. Timjosten'in en son yayınladığı twrp yüklüydü. Wipe ve flash işlemlerini yaptıktan sonra boot ekranı yerine twrp ekranına döndü. 3.6.1.0-12 gibisinden bir versiyon yazıyordu sadece timjosten...
Tersi için de aynısını yapmam gerekiyor. Kulaklığı çıkardıktan sonra kulaklık modundan çıkması için de yeniden başlatmam gerekiyor. Aslında sorun yoktu. Geçen elimdeki eski bir ses sistemini telefonumla deneyince başladı. Sorun fiziksel gibi gözüküyor. Düzeltmek için ne yapabilirim?
https://forum.miuiturkiye.net/konu/raiden-tweaks-modulunu-kurmama-ragmen-uygulamasi-gozukmuyor.133130/
Bir modül yüzünden telefondan soğudum. Orijinal roma dönüp telefonu babama vermeyi düşünüyorum. Yola bir müddet Note 8 Pro ile devam edeceğim. Sonrasında ise daha iyi bir telefon alabilirim.