Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google play uygulamasında güncellemeyi kaldırıp meowdump yeni sürüm ile denedim, sadece basic integrity geçti. Modülü kurarken şöyle bir yazı geçti.
Diğer ikisinden de geçmek için google play'de ayarlara girip güncellemeleri kapatın, mt manager veya sai ile downgraded bir sürüm yükleyin.
Romu...
Play integrity fix, tricky gibi modülleri yüklemeden, onlara gerek kalmadan sadece meowdump yüklemek yeterli mi? Meowdump yükledikten sonra modüller kısmından action yapmak gerekiyor mu?
Evet geçen hafta A14 tabanlı bir romda üçünden de geçerken dün hiçbirinden geçemedi. Sonra A15 tabanlı daha önce denemediğim bir rom denedim. Onda da sadece basic integrity geçti.
Emeğinize sağlık.
https://forum.miuiturkiye.net/konu/integrity-pass-sorunu.158458/
Bu konuda da belirttim, sadece bende mi var bu durum bilmiyorum? Geçen hafta bu yöntemlerle basit bir şekilde halledebilirken üç gündür hiçbir şekilde halledemiyorum. Yeni bir yöntem mi uygulamak gerekiyor?
Bir haftadır bulabildiğim A14 veya A15 hyper tabanlı ported romları deniyorum. Geçen hafta integrity fork, tricky store ve yurikey modüllerini kullanarak üçünden de geçerken aynı şekilde dün yaptığım denemelerden sonuç elde edemedim. Başka modüller mi kullanmak gerekiyor acaba ya da ksu yerine...
Teşekkürler, iki gündür romu deniyorum. Son sürümü yükledikten sonra boot ekranında system has been destroyed tarzı bir şey yazınca anlık tırstım :D
Sanırım çalışmayan tek şey hey google fonksiyonu, bir de hyperceiler yükleyip içindeki harekete bağlı özelleştirmeleri çalıştıramadım. Onun dışında...
Eu ve Çin romlar ile gelen sağlık uygulaması ile saate ihtiyaç duymadan uyku ve hareket takibi yapılabiliyor. Hatta hareketin çeşidini dahi analiz edebiliyor. Bazen telefon cebime bisiklet sürdüğüm zaman cycling diye belirtiyor.
Kernele biraz suç attık ama sorun fiziksel gibi gözüküyor. Emin olmak için stock miui 14 yükledim değişen bir şey olmadı. Play store'dan yakınlık sensörü testi yükledim, onda da bir hareket olmadı.
Eskiden redmi note 4 kullandığım zaman yanlış bir persist flashlayıp bütün sensörleri bozmuştum. Ne yakınlık sensörü çalışıyordu ne de ekran dönüyordu. Bu sefer ekran dönmesinde bir sorun yok.
Hyperos 1 A13 Spakbor rom kurdum. Bu kerneli flashladım, sonrasında telefonu kulağa götürürken yakınlık sensörünün çalışmadığını anladım ve dtbo dosyasını flashlamadığım aklıma geldi. Daha sonra kernel ve dtbo birlikte flashladım ama sorun düzelmedi. Sorun büyük ihtimal romda gibi gözüküyor...
Çok teşekkür ederim. Romu yükledim fakat paraf mobil nfc tanıtımını yapamadım. Enteresan şekilde hiçbir aosp tabanlı romda olmadı bu. Şansımı hyper tabanlı romlarla deneyeceğim.
Bu romu microg ve aurora store ile kullanmaya karar verdim. Romu yükleyip ardından nikgapps core de yükleyip telefonu yeniden başlattıktan sonra kurulum ekranı gelince google hesabına giriş yapmadan microg ve aurora store kuruyoruz diye düşünüyorum fakat yine de sormak istedim. Google play...