Waluigi kullanıcısının son içeriği

1. Waluigi

Tavsiye Poco X3 Pro'dan x5 Pro'ya Geçmek Mantıklı mı?

Babam X3 Pro kullanıyor. Geçen amazon'da X5 Pro indirimde görünce ona heveslendi. Almak mantıklı olur mu acaba?
  2. Waluigi

Sohbet BL Kilidi Hakkında Küçük Bir Soru

BL kilidi açık bir telefonu satmak isterken garantisine zarar gelmemesi için satmadan önce MiFlash ile clean and lock seçeneğini seçip kilidi kapattık diyelim. Alan kişi de bunu tekrar açmak isterse sadece benim Mi hesabım ile mi unlock işlemini tekrar yapabilir?
  3. Waluigi

Soru Bazı Miui Romlarda App Vault'un Çince Olması

Öyle olunca ana sayfaya eklemek istediğimiz widgetler de çince oluyor. Bunu global app vault ile değiştirebilir miyiz?
  4. Waluigi

Gcam AGC GCam 8.4

Geçen Telegram gruplarında gezerken keşfettim. GCam arayan arkadaşlar deneyebilirler. Leica filtrelerini içeriyor. Gece modlu çekim Gündüz çekimi
  5. Waluigi

Yardım Google keşfet widgetlerini kaybettim geri getiremiyorum.

Önemli bir şey değil ama kafayı buna taktım. Resimde arama çubuğu ile profil resminin altına hava durumu, spor, hisse senedi gibi widgetler eklenebiliyor. O alanı sola kaydırınca çıkan kaleme dokunarak özelleştirme yapılabiliyor. O kısımda yanlışlıkla bütün tikleri kaldırdım, widgetler kayboldu...
  6. Waluigi

Yardım Yeniden başlatma sonrası lsposed modülleri aktif olmuyor

Kernelsu üzerinden lsposed yükledim. Cemiuiler modülünü kurdum. Restart sonrası modül deaktif oluyor ve yaptığım tüm ayarlar sıfırlanıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
  7. Waluigi

Yardım Arama Kaydetme ile Hey Google aynı anda çalışmıyor

Nerdeyse bütün aosp romları denedim. Vanilla sürümlerini ayrı gapps sürümlerini ayrı denedim fakat bu ikisinin aynı anda çalıştığı bir tane rom denk getiremedim. Note 8 Pro kullanırken Timjosten crdroid ile kullanıyordum ve böyle bir sorun yaşamadım. Aslında çok önemli özellikler değil ama madem...
  8. Waluigi

Sohbet POS Cihazları NFC Ödemeyi Kabul Etmiyor

Redmi Note 10 Pro kullanmaya başlayıp magisk deltayı da keşfedince NFC'yi aktif olarak kullanmaya karar verdim. Kartı kullanıma açtıktan sonra çeşitli denemeler yaptım ancak bu hevesimi şimdiye kadar pek gerçekleştiremedim. Telefonu pos cihazına yaklaştırıyorum, telefonda banka logosu çıkıp...
  9. Waluigi

Soru Bildirimler için Always on Edge gibi programları kullanmak

Benim kullanım alışkanlığımda ekranı bildirim için uyandırmak yok. Eski telefonlarda led ışığı sayesinde bildirim geldiğini anlardık. Şimdi yeni telefonlara bu ışığı artık koymuyorlar. Romların özelleştirme kısımlarında edge lightning gibi seçenekler var ama o da ekranı uyandırmış oluyor...
  10. Waluigi

Soru Official Rom ile Unofficial Rom Arasındaki Fark Nedir?

Redmi Note 10 Pro cihazımın birazdan bl kilidini açıp aosp rom yükleyeceğim. O kadar çok çeşit var ki kimi official kimi unofficial. Bunlar arasındaki fark tam olarak nedir acaba?
  11. Waluigi

Yardım Hiçbir A13 Tabanlı Romu Temiz Kurulum ile Yükleyemiyorum

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-pro-rom-degisikliginden-sonra-twrp-ekranina-donuyor.139023/ Bu konuyu açtıktan sonra çözümü stock roma dönmekte aradım. https://forum.miuiturkiye.net/konu/12-5-surumlerinin-kurulmasi-twrp-ve-root-twrp-ile-surum-dusurmek-bilgiler-gidecek.114876/...
  12. Waluigi

Yardım Redmi Note 8 Pro Rom Değişikliğinden Sonra TWRP Ekranına Dönüyor

Birkaç aydır timjosten romlarını kullanıyordum. Sıkıldığım için diğer romları denemek istedim. Timjosten'in en son yayınladığı twrp yüklüydü. Wipe ve flash işlemlerini yaptıktan sonra boot ekranı yerine twrp ekranına döndü. 3.6.1.0-12 gibisinden bir versiyon yazıyordu sadece timjosten...
  13. Waluigi

Yardım Kulaklık takınca kulaklık moduna geçmesi için yeniden başlatmam gerekiyor

Tersi için de aynısını yapmam gerekiyor. Kulaklığı çıkardıktan sonra kulaklık modundan çıkması için de yeniden başlatmam gerekiyor. Aslında sorun yoktu. Geçen elimdeki eski bir ses sistemini telefonumla deneyince başladı. Sorun fiziksel gibi gözüküyor. Düzeltmek için ne yapabilirim?
  14. Waluigi

Yardım Şarkı bulma programlarının hiçbiri çalışmıyor

Başka telefonlarda deniyorum çalışıyor. Defalarca silip yeniden yüklememe rağmen fayda etmedi.
  15. Waluigi

Soru Orijinal romlardan hangisini tavsiye edersiniz?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/raiden-tweaks-modulunu-kurmama-ragmen-uygulamasi-gozukmuyor.133130/ Bir modül yüzünden telefondan soğudum. Orijinal roma dönüp telefonu babama vermeyi düşünüyorum. Yola bir müddet Note 8 Pro ile devam edeceğim. Sonrasında ise daha iyi bir telefon alabilirim.
Üst Alt