wallborg kullanıcısının son içeriği

1. W

Yardım Apk kaldırma

Teşekkür ederim :) Ücretli olanı mı indireyim yoksa ücretsiz olan da işimi görür mü?
  2. W

Madalya MIUI/XİAOMİ Ürün Madalyaları Dağıtımı Başladı. Yetiş Vatandaş.

Ekledim isimlerini. Atatürk madalyasını da ekleyebilirseniz sevinirim.
  3. W

Yardım Apk kaldırma

Sistem uygulaması sanırım. Uygulamalar bölümünden kalkmadı. Nasıl root yetkisi verebilirim?
  4. W

Bendekiler de şimdilik bu kadar Sırasıyla Redmi note 2, Redmi note 3g , 2 tane 10400 mah powerbank ve xiaomi led var.
  5. W

Yardım Apk kaldırma

Merhaba Redmi note 2 cihazım var. Aldığım satıcı içine google play store yüklerken youtube uygulamasını ve çoklu dili de yüklemiş. Ben youtube uygulamasını çok eski sürüm olduğundan kaldırmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim? version v66.66.77.00
  6. W

Forumda daha yeni aktif olmaya başladım. Daha tam aktif kullanıma geçiremesemde redmi note 2, redmi note 3g, 10400 mah powerbank ve xiaomi led kullanıyorum. Yakın zaman da mi band da eklenecek buna. Fotoğrafları yarın akşam eklerim.
  7. W

Yardım Xiaomi Redmi note 2 orijinalik sorgulaması

Merhaba iyi günler. Xiaomi redmi note 2 cihazını aldım. Orijinallik için kutunun üstündeki numara yazan yeri kazıdım. Ancak sorgulama sitesi çince olduğundan güvenlik kodunu giremiyorum. İngilizce olan site linkini daha önceden bulmuştum ancak şu an bulamıyorum. Nasıl yapabilirim? EDİT: Yabancı...
  8. W

Xiaomi Redmi Note 4g 16gb Orjinal mi?

Merhaba iyi günler 2 gün sonra yapacağım Batum gezisinde Xiaomi redmi note 4g modeli satan teknosa gibi bir elektronik mağaza zinciri buldum. Ancak bu cihazın 16gb olması kafamı karıştırdı. Orjinalinin 8gb olduğunu biliyordum. Bu ürün sahte midir...
  9. W

Redmi Note 4G

RRedmi Note 4g modelinin Türkiye'de 3G'yi desteklemediğini duydum. BU doğru mu? Yurt dışından gelirken getirmek istiyorum.
  10. W

(ACİL)Sahte Redmi Note Anlama(ACİL)

RE: Teşekkürler. Telefonu aldım. Singapura gidecek veya bir yakını gidecek varsa telefonu SingTel(Türkiyedeki turkcell gibi marka) ana bayilerinden almalarını öneririm. Fiyatları diğer yerlere göre hem ucuz hem de resmi satış yapıyorlar.
  11. W

(ACİL)Sahte Redmi Note Anlama(ACİL)

Sahte Redmi Note olduğunu anlamak için nelere bakmam gerekli? Forumdaki konuya baktım ama 1s ve mi3 için sanırım ayrıntılar belirtilmiş. Şu an singapurdayım ve acil olarak bu farkları öğrenmek gerekli. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Üst Alt