Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam kullanmadığım uygulamaların arkaplan kısıtlamalarınıda yaptım ama kendi kendine tekrardan açılıyorlar bu şekilde. Sizde de böyle bir durum var mı ?
Pil süreleriniz falan nasıl hocam ? 1 hafta oldu tayvan romu yükleyeli ama mobil veri de sanki 1 tık hızlı gidiyormuş gibi hissediyorum. Onunda haricinde ortalama 6-7 saat civarı alabiliyorum.
Tayvan rom kurulu xiaomi 15 cihazımda netflixde hd yerine sd video oynatıyor. Cihaz L1 sertifikasını destekliyor ama netflixte L3 olarak gözüküyor. Bu sorunun çözümü nedir ?
Samsung kullandığım zamanlar bi kere ayarını yapmam yetiyordu hocam,sonrasında tekrar kurcalamaya ve ardına bakmaya dahi gerek olmuyordu ve pile de cidden çok etkisi oluyordu. Xiaomide bunu görememek biraz üzücü, umarım android 16 da bu mevzu düzelir.
Attığınız linke tıkladım google play store yönlendir ve böyle bir uygulama yok diyor hocam.
1751370985
Attığınız linke tıkladım google play store yönlendir ve böyle bir uygulama yok diyor hocam.
Cihazım xiaomi 15 hocam, daha yeni cihaz kutudan 4 gün önce çıkarttım, şu arka plan uygulamalarını kısıtlamama rağmen pil kısmında çalıştıklarını gördükçe uyuz oluyorum. Pil konusunda bugün bu saatlerde sarjdan çıkarttıysam yarında bu saatlere doğru takmış oluyorum. Yazılımın oturması gerekşyor...
Arkadaşlar merhaba cihazımda kullanmadığım uygulamaların arka plan etkinliklerini kısıtlamama rağmen tekrardan kendi kendine pil tüketme durumu oluyor bunun çözümü nedir ?
Arkadaşlar merhaba, cihazımda ara sıra kullandığım uygulamaların arka plan etkinliğini kısıtlamama rağmen bazıları kendi kendine otomatik açılıyor. Bunun için ney yapabilirim ?
Tayvan son sürüm yüklü