vuralkurt55 kullanıcısının son içeriği

1. V

Soru Mi band 4 orjinal emoji desteği var mı ?

Soruda da belirttim forumu incelediğimi, ben orjinal miu destekli istioyorum :) zaman ayırıp zahmet edip font paylaştığınız için teşekkür ederim. Cihazda emojilerin orjinal miu destekli olduğunu sanıyordum yanılmışım :) Emoji güncellemesi bekleyeceğim mecbur..
  2. V

Soru Mi band 4 orjinal emoji desteği var mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bugün mi band 4 aldım, güncelleştirmeleri yaptım hersey yolunda fakat bildirimlerde emojiler soru işareti şeklinde görünüyor. Forumda paylaşılan emoji eklenti yöntemlerini inceledim, Türkçe güncelleme ile emoji güncellemesi gelmedi mi cihaza? Ya da fark edemediğim bi emoji...
  3. V

İnceleme 1 eylül güncellemesi

Sarj daha hızlı bitiyor, her güncellemede dahada kötüye gidiyor batarya durumu
  4. V

Diğer Şubat ayı güvenlik güncellemesi

Var kardeşim. Özellikle savaş sonrası lobiye dönünce donuyor öylece kalıyor. oyunu Kapatip açmam gerekiyor düzelmesi için her defasında
  5. V

Yardım SD Kart sorunu

16 gb Sd kart takinca bir süre sonra sim kart uçak moduna girmiş gibi oluyor. Telefonu kapatipta taktım fakat böyle bir sorun veriyor.
  6. V

İnceleme Ocak ayi güncellemesi

Geliştirici seçenekleri aktif etmen gerekiyor onun için forumu dolaşman gerek ben tam hatırlamıyorum sıralamayı
  7. V

Cokta küçültmüyor arkadaşlar, telefonun sesini kısınca yine bir nokta daha geliyor, 447 den 460 a çıkardım. Telefonun sessizde olduğunu gösteren simgede ekleniyor oraya ve nokta yok oluyor.
  8. V

Resimde yaptığım gibi geliştirici seçeneklerde, çizim kısmında en küçük genişliği 447 yaparsaniz nokta yerine bendeki gibi hepsi görünür arkadaşlar :)
  9. V

Soru ANKET (Android 9) Kaç Kişi Memnun Kaç Kişi Pişman ?

Direk menüde uygulama olarak duruyor.
  10. V

Soru A2 lite güncelleme gelmiş

Parmak izi okuyucu ile çentiği aşağı indirip yukari atabiliyoruz :)
Üst Alt