vultiny kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım TWRP Menüsündeyken dosya atıp, dosya işleyemiyorum.

TWRP menüsüne girdiğimde telefonun içi bu şekilde gözüküyor ve dosya atıp dosya çekemiyorum. Bunları yapamadığım gibi TWRP menüsünden işlemde yapamıyorum. Ve açıkcası korkuyorum da yapmaya. Şimdi her şeyi silsem ve rom atmaya çalışsam yine böyle kalır mı ? Rom atamazsam sıkıntı olmasın sonradan...
  2. V

Yardım Kamera lenslerinden birini nasıl tamamen kapatabilirim ve GCam'ı nasıl kilit ekranına entegre edebilirim ?

Öncelikle sorunumdan bahsedeyim ve neden bunu istediğimden. Bu sayede belki sorunu farklı şekilde çöze de biliriz. *Sorunum başta kameranın çökmesinden kaynaklanıyordu. Ardından bu sorun video moduna geçerkende yaşanmaya başladı. *1-2 gün boyunca bir ton test sonrasında anladım ki 5x kamerada...
  3. V

Yardım Mi Note 10 / Kamera uygulaması güncellemelerden sonra düzgün çalışmıyor.

Herkese iyi forumlar, Telefonu alalı 1-2 ay oluyor. İlk aldığımda bir sorun yoktu ancak telefonun kendi verdiği güncellemelerden sonra kendi kamera uygulamasında kamerası düzgün çalışmamaya başladı. Başka uygulamalarda kullandığımda bir sıkıntısı yok. Uygulamayı ilk açtığımda bir sorun olmuyor...
Üst Alt