Vuh kullanıcısının son içeriği

1. Vuh

Yardım Mi9 guncelleme sonrası kamera sorunu

1X yazan halkayı sağa doğru kaydırın. Ya da parmaklarınızla fotoğrafı küçültüyormuş gibi yapın
  2. Vuh

MIUI 11 Mi 9 MiUİ 11 ( Sohbet )

Heyecanlıyız
  3. Vuh

Soru Pil Kullanım Değerlerim

Cidden soruyorum yahu bu nasıl mümkün olabilir? cihaz ekran açık bir şekilde bir gün boyunca dayanabiliyor mu yani?
  4. Vuh

Soru Pil Kullanım Değerlerim

Mi 9'u kırıyorum şu an..
  5. Vuh

Yardım Hızlı Şarj

Kutudan çıkan adaptör hızlı şarj destekliyor. Kilit ekranında yazar. Sonradan alınan adaptör ile turbo şarj edebilirsiniz ama çok inanılmaz bir fark yaratmıyor diye hatırlıyorum sürede.
  6. Vuh

Yardım Mi 9 Ai Button Problemi

Yok olanı seçmenin bir faydasi yok. Telefon illa ki uyanıyor butonu işlevsiz bıraksam da maalesef Hocam eu romdur muhtemelen. Cihazı Avrupa'dayken aldım kutudan cikarttigim gibi kullanıyorum. Vaktim fazla yok arastiramiyorum global eu farkı nedir hangisi iyidir hangisine nasıl gecebilirim özet...
  7. Vuh

Soru Pil ömrünü uzatma ve güncelleme hakkında

Merhaba, cihazınız nedir? Mi 9 ile bahsettiğiniz sürelerin yarısındayım anca. Normal olmadığını düşünüyorum
  8. Vuh

Yardım Mi 9 Ai Button Problemi

Arkadaşlar merhaba. Telefon durduğu yerde Ai tuşuna basıyor. Bazen tek tıklıyor uyanıyor, bazen basılı tutup kamera açıyor, bazen çift tıklayıp o işlevi yapıyor vesaire. Bu işten bıktım artık, bu sebepten telefon doğru düzgün deep sleep'e girmiyor şarjımı da yiyor. Yabancı forumlarda bu soruna...
Üst Alt