vtechno kullanıcısının son içeriği

1. vtechno

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Arkadaşlar selam. Diğer 2 telefonumda eu rom yüklü. ve son aramalarda görüştüğüm kişiye tıklayınca whatsapp'dan mesaj gönder tuşu oluyor. ama xiaomi 15 ultrada bu özellik çıkmadı. sizde varmı? son görüşmelerde whatsapptan mesaj yaz tuşu varmı sizde?
  2. vtechno

Romu kurunca stork recovery geri romla beraber kuruluyor. Bana normal geldi.
  3. vtechno

Yardım Hyperos 2.2 güncelledikten sonra aod geçişi yok oldu

Bu ayar varsa kapatıp dener misiniz?
  4. vtechno

twrp-3.7.1_14_A15-xuanyuan-YuKongA sürümünü kurdum. pek birşey denemedim. romu kurdum kapadım. rom kurulunca zaten silindi kendiliğinden :)
  5. vtechno

TWRP kurdum. Romu üstüne tekrar flaşladım düzeldi. :)
  6. vtechno

ekran kilidi sesi geliyormu sizde? bende gelmedi. romu tekrar kurucam sırf bunun için. bazı seslerde değişmiş gibi geldi.
  7. vtechno

Yükledim. Umarım pilim kötüye gitmez :)
  8. vtechno

Rom Android tabanlı romlarda ısınma

Romun kurulması stabil çalışması için belli bir süre geçmesi gerekir. Cihaz kendini kurarken biraz ısınabilir. Hatta sizin Android tabanlı dediğiniz romlar genelde üst düzey kullanıcı kitlesine hitap ettiği için ayarları da biraz daha hızlı biraz daha güçlü olsun diye ayarlanıyor. bu sebeple de...
  9. vtechno

Rom Moonstone xiaomi.eu HyperOS Rom

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_MOONSTONE_OS1.0.18.0.UMPMIXM_14.zip/download güncel HYPEROS 1 MOONSTONE_OS1.0.18.0.UMPMIXM
  10. vtechno

xiaomi.eu_XUANYUAN_OS2.0.210.0.VOACNXM_15.zip çıkmış
  11. vtechno

Rehber Xiaomi 15 Ultra - KernelSU Root Yöntemi

Yaoabildiyseniz sorun yok :) 25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. vtechno

Yardım Mi kilidi açma problemi

Bence mi community basvurun onaylanmamis gibi.
  13. vtechno

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

Eurom 2.0.207
  14. vtechno

Soru 15 Ultra Bootloader

xiaomi hergün sadece 1500 bootloader kilidi açmaya izin veriyor. çin saatiyle 00.00 da 1500 kişi seçiliyor. bizim saatimizle 19.00 yapıyor. saati tutturmak mesele. saati tutturdun 1500 kişiden biri olman lazım bootloader kilidi süresini başlatmak için.
  15. vtechno

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

205 kullanmadim ama, daha iyi olabilir. 25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt