vtechno kullanıcısının son içeriği

1. vtechno

Rom Moonstone xiaomi.eu HyperOS Rom

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS1.0/xiaomi.eu_MOONSTONE_OS1.0.18.0.UMPMIXM_14.zip/download POCO X5 5G HyperOS.1 ve android 14 bir rom. Hibrid bir rom olduğu için kurulumu çok kolay. 1 - Bootloader kilidi açık...
  2. vtechno

Yardım POCO X5 5G Batarya konusu

Arkadaşlar selam başlık altında telefonlarimizin romlarimizim pil performanslarini degerlendirelim, eurom 14.0.5.0 sürümü
  3. vtechno

Soru Masaüstünde çıkan bilgiler

Selam Bot, Bir süredir bilgisayarımı her açtığımda masaüstünün sağında çeşitli bilgilerin yer aldığı bir wallpaper çıkıyor. sebebi nedir? nasıl kapatabilirim?
  4. vtechno

Soru sd card slotu

Söyle bakalım yapay zeka, Aşağıda yazan cihazlar içerisinde hangisinde sd card girişi mevcut? ve aşağdaki cihazlardan hangisi fiyat performans olarak en makul seçim olur? Market Name(s) Redmi K40 / POCO F3 Mi 11X (India) Redmi K30S Ultra / Mi 10T Mi 10T Pro POCO X3 Pro (India) Mi...
  5. vtechno

Soru Redmi Note 8 sonrası alınacak cihaz.

Şuanda redmi note 8 cihazi kullanıyorum. Artık değiştirmek istiyorum. Hem aktif olarak 2 sim kartımı ve sd kartımı kullanabileceğim bir akıllı telefon arıyorum. 1 simkart ve sd kart olabilir. En önemlisi snapdragon işlemcili olmalı. Teşekkürler :) Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  6. vtechno

Yardım Redmi Note8 Titreşim Problemi

Merhabalar, Redmi Note8 Cep telefonumun titreşimi bir iki gündür çalışmıyor. Alalı da 3 4 gün oldu. ilk zamanlar norma bi sıkıntı yoktu. Şöyle ki kapalıyken açma tuşuna bastığımda ilk titreşim var. Sonra titreşim kapanıyor. Şarja taktığımda olması gerektiği gibi bildirimler, dokunma titreşimi...
Üst Alt