Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xiaomi hergün sadece 1500 bootloader kilidi açmaya izin veriyor.
çin saatiyle 00.00 da 1500 kişi seçiliyor. bizim saatimizle 19.00 yapıyor. saati tutturmak mesele.
saati tutturdun 1500 kişiden biri olman lazım bootloader kilidi süresini başlatmak için.
KernelSU
KernelSU bir root denetleyicisidir. Tıpkı Magisk gibi.
Kurdum ve memnun kaldım.
Bankacılık uygulamalarım herhangi bir saklama gizleme yapma gereği olmadan kullanabiliyorum.
Sanıyorum Magiskten daha az şarj tüketiyormuş deneyip göreceğiz.
* Sorumluluk tarafınıza aittir - Bootloader...
Arkadaşlar selam.
eurom 2.0.207.0 sürümü yüklü
bekleme ekranındayken 2 saat üst üste duruyor. bekleme ekranındayken saati kapatsak cok güzel yalın bir duruş olur. sizde de 2 saat üstüste mi yok sa değilmi? yada nasıl kapatılır :)
Türkiye garatili hocam. bootloader kilidini açıp root yetkisi ve eu rom kuracagım. öte yandan şuan kullandıgım Swift backupdan a rootsuz yedeklerimi geri çekemem
Arkadaşlar selam. Geçen gün yurt içi olarak xiaomin15 ultra cihaz aldim. Eve geldim, unlock yapmak icin pc actim. Fakat. Cihaziniz baska bolgenin cihazi unlock edemezsiniz yazdi uyhlgulamada. Ne yapacagimi bilemedim. Siz nasil unlock ettiniz 15.ultrayi syg.
arkadaşlar selam. hepsiburadadan mi15ultra siparişi verdim.
77500 tl gibi bir rakama. ama eski cihaz mi 14ultra nedense 88bin tl gibi bir fiyata satılıyor.
eski pahalı yeni neden ucuz anlayamadım.
acaba ürün daha mı kötü daha mı kalitesiz sorularını soruyorum kendime...