vtechno kullanıcısının son içeriği

1. vtechno

Rehber Xiaomi 15 Ultra - KernelSU Root Yöntemi

Yaoabildiyseniz sorun yok :) 25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. vtechno

Yardım Mi kilidi açma problemi

Bence mi community basvurun onaylanmamis gibi.
  3. vtechno

Karşılaştırma Mi 15 Ultra ROM Ekran Süreleri

Eurom 2.0.207
  4. vtechno

Soru 15 Ultra Bootloader

xiaomi hergün sadece 1500 bootloader kilidi açmaya izin veriyor. çin saatiyle 00.00 da 1500 kişi seçiliyor. bizim saatimizle 19.00 yapıyor. saati tutturmak mesele. saati tutturdun 1500 kişiden biri olman lazım bootloader kilidi süresini başlatmak için.
  5. vtechno

205 kullanmadim ama, daha iyi olabilir. 25010PN30G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. vtechno

Eu rom 2.0.207.0 sürümdeyim Parlaklik genelde yüksek
  7. vtechno

Soru 15 Ultra Bootloader

Bende bir hafta kadar uğraştım bekleyemedim. H.kadioglu çok yardımcı oldu sağolsun. Uzaktan bağlanıp halletti ücretli.
  8. vtechno

Rehber Xiaomi 15 Ultra - KernelSU Root Yöntemi

KernelSU KernelSU bir root denetleyicisidir. Tıpkı Magisk gibi. Kurdum ve memnun kaldım. Bankacılık uygulamalarım herhangi bir saklama gizleme yapma gereği olmadan kullanabiliyorum. Sanıyorum Magiskten daha az şarj tüketiyormuş deneyip göreceğiz. * Sorumluluk tarafınıza aittir - Bootloader...
  9. vtechno

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Arkadaşlar selam. eurom 2.0.207.0 sürümü yüklü bekleme ekranındayken 2 saat üst üste duruyor. bekleme ekranındayken saati kapatsak cok güzel yalın bir duruş olur. sizde de 2 saat üstüste mi yok sa değilmi? yada nasıl kapatılır :)
  10. vtechno

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

Türkiye garatili hocam. bootloader kilidini açıp root yetkisi ve eu rom kuracagım. öte yandan şuan kullandıgım Swift backupdan a rootsuz yedeklerimi geri çekemem
  11. vtechno

Soru Xiaomi 15 Ultra Çin sürümü

Bende de 15 ultra normal global cihaz var. Ne yapacagimi bilemedim. Bi yardim edin bana da lutfen.
  12. vtechno

İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

Arkadaşlar selam. Geçen gün yurt içi olarak xiaomin15 ultra cihaz aldim. Eve geldim, unlock yapmak icin pc actim. Fakat. Cihaziniz baska bolgenin cihazi unlock edemezsiniz yazdi uyhlgulamada. Ne yapacagimi bilemedim. Siz nasil unlock ettiniz 15.ultrayi syg.
  13. vtechno

9saatin üstünde ekran süresi çok iyi vallahi
  14. vtechno

Yardım Xiaomi 15 Ultra mı, S25 Ultra mı?

arkadaşlar selam. hepsiburadadan mi15ultra siparişi verdim. 77500 tl gibi bir rakama. ama eski cihaz mi 14ultra nedense 88bin tl gibi bir fiyata satılıyor. eski pahalı yeni neden ucuz anlayamadım. acaba ürün daha mı kötü daha mı kalitesiz sorularını soruyorum kendime...
  15. vtechno

HyperOS Poco X5 5G (moonstone) XiaomiEU HyperOS

2024-10-25 tarihli güncelleme gelmiş. Kurdum. Bir problem yok. Root & Twrp sorun yok. xiaomi.eu_MOONSTONE_OS1.0.10.0.UMPMIXM_14.zip...
Üst Alt