Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar. POCO X3 NFC kullaniyorum. Bir sürü custom ROM denedim. Kullandigim tum ROM'larin pil performansini begenmedim. Su an LineageOS kullaniyorum. Pil performansi diger kullanmis olduğum ROM'lara göre iyi olsa da stock ROM'dakine yakın bir performans alamiyorum. Sizin test etmis...
Herkese merhabalar. POCO X3 NFC kullaniyorum. OctaviOS kurdum. Fakat pil performansindan mutlu degilim. Kendime daha duzgun bir ROM ariyorum. Pil konusunda beni uzmeyecek ve stabil bir ROM kurmak istiyorum. Yukleyecegim ROM'u uzun sure kullanacagim. Onerilerinizi bekliyorum. Bir de Pixel...
Herkese merhabalar. POCO X3 NFC kullaniyorum. OctaviOS kurdum. Fakat pil performansindan mutlu degilim. Kendime daha duzgun bir ROM ariyorum. Pil konusunda beni uzmeyecek ve stabil bir ROM kurmak istiyorum. Yukleyecegim ROM'u uzun sure kullanacagim. Onerilerinizi bekliyorum. Bir de Pixel...
Arkadaşlar. Arkadaşımın telefonuna ROM yukleyecegiz. Firmware guncellemem lazım. Fakat Karna için firmware bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Poco X3 kullanıyorum. OctaviOS kurdum. ROM'un versiyonu Android 12. ROM'un içinde gelen kamera uygulamasinda kamerami tam performans kullanamadığım için yeni bir uygulama arıyorum. GCam kurdum fakat çalışmadi. ANX Camera, Android 12'de çalışmıyor. Önerilerinizi öğrenmek için...
Merhaba arkadaşlar. POCO X3 cihazıma OctaviOS kurdum. 3 günlük kullanımdan sonra bataryanın normalden daha hızlı bittiğini farkettim. MIUI'da da bu ROM'da da GCAM kullanıyorum. Bu ROM'da fotoğraflar daha kötü çıkıyor. Çözünürlüğünü arttırmak için ayarlarına girdim ve maksimum 16MP yapabiliyorum...