vomeroguz3010000 kullanıcısının son içeriği

1. vomeroguz3010000

Soru Poco X3 NFC ROM Önerisi

Merhaba arkadaslar. POCO X3 NFC kullaniyorum. Bir sürü custom ROM denedim. Kullandigim tum ROM'larin pil performansini begenmedim. Su an LineageOS kullaniyorum. Pil performansi diger kullanmis olduğum ROM'lara göre iyi olsa da stock ROM'dakine yakın bir performans alamiyorum. Sizin test etmis...
  2. vomeroguz3010000

Rom Custom ROM Önerisi

Herkese merhabalar. POCO X3 NFC kullaniyorum. OctaviOS kurdum. Fakat pil performansindan mutlu degilim. Kendime daha duzgun bir ROM ariyorum. Pil konusunda beni uzmeyecek ve stabil bir ROM kurmak istiyorum. Yukleyecegim ROM'u uzun sure kullanacagim. Onerilerinizi bekliyorum. Bir de Pixel...
  3. vomeroguz3010000

Soru Custom ROM Önerisi

Herkese merhabalar. POCO X3 NFC kullaniyorum. OctaviOS kurdum. Fakat pil performansindan mutlu degilim. Kendime daha duzgun bir ROM ariyorum. Pil konusunda beni uzmeyecek ve stabil bir ROM kurmak istiyorum. Yukleyecegim ROM'u uzun sure kullanacagim. Onerilerinizi bekliyorum. Bir de Pixel...
  4. vomeroguz3010000

Soru POCO X3 (KARNA) Firmware

Merhaba arkadaslar. POCO X3 karna icin firmware ariyorum. Bulamadim. Yardim ederseniz sevinirim. 👍
  5. vomeroguz3010000

Soru POCO X3 KARNA Firmware

Arkadaşlar. Arkadaşımın telefonuna ROM yukleyecegiz. Firmware guncellemem lazım. Fakat Karna için firmware bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  6. vomeroguz3010000

Soru Poco X3 NFC (Android 12) için Kamera Uygulaması Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Poco X3 kullanıyorum. OctaviOS kurdum. ROM'un versiyonu Android 12. ROM'un içinde gelen kamera uygulamasinda kamerami tam performans kullanamadığım için yeni bir uygulama arıyorum. GCam kurdum fakat çalışmadi. ANX Camera, Android 12'de çalışmıyor. Önerilerinizi öğrenmek için...
  7. vomeroguz3010000

Soru OctaviOS 3.0 Batarya ve Kamera Performansı

Merhaba arkadaşlar. POCO X3 cihazıma OctaviOS kurdum. 3 günlük kullanımdan sonra bataryanın normalden daha hızlı bittiğini farkettim. MIUI'da da bu ROM'da da GCAM kullanıyorum. Bu ROM'da fotoğraflar daha kötü çıkıyor. Çözünürlüğünü arttırmak için ayarlarına girdim ve maksimum 16MP yapabiliyorum...
Üst Alt