Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar mi flash ile fastboot rom attım o sıradada kilitle secenegindeymiş cihaz kilitlendi ve recoverye atıyor aşşagıdaki hatayı veriyor edl moda alıp forumdaki brick yöntemini denedim olmadı xiaomi toolv2 ile bl açmaya çalışıyorum hata veriyor ondada cözümü nedir acaba
arkadaşlar iyi akşamlar mi 9t twrp yüklemesini yapamıyorum bütün driverlar yüklü pc görüyor adb modunda ama yükledigimde böyle hata veriyor telefondan usb hata ayıklama açık ama bi altındaki usb üzerinden uygulama yüklemeye izin ver açık degil onuda açamıyorum sim kartı takılı olması lazım sim...
aynen öyle bu ama romu yükledigim sıra acılıyor 1 saniye sonra ekran kararıyor rom calısıyor ama ekran dokunmatigi görmüyor tıklıyınca ekran acılmıyor yardımcı olabilcek varmı
arkadaşlar mi 9t için cosmic os romunu portlamak istiyorum yapan bi kişide gördüm cok memnunmuş nasıl portlandıgın bilen varmı bi kaç yerde yapılışı var ama ondada bootimg nin içindeki ramdisk klösörünün içi boş dosyayı degiştiremiyorum hata veriyor bıktım artık uyumlu portlardan 6 gb ramin 4 gb...
imei kaydı oluyor için elinde eski bi telefonun imesi varsa e devletten sorgulaatıgın zaman kaydı varsa o imei telefona yapabalirsin twrp biliyosan yardımcı olabilirim
anladım hocam zaten geceden indirmiştim glbal romu eu romu bide eu beta 9.8.8romu bunlardan hangisini yapıyım veya önerebilcegin iyi bi rom varmı bide romlarsam cihazın unlock olayı falan tekrarlanırmı ve imesi ucarmı ?
hocam ben global romda denedim aynı twrp yüklü ama olmadı üstüne bide kamera tıkladıgımda kamera sürekli olarak duruyor yazısı cıkıyor arkadaşa dedigin gibi miui kamera apksını indrdim sytem den rootlu şekilde degiştirdim yine aynı hatayı veriyor cözümü nedir