VolkanTurkut kullanıcısının son içeriği

1. VolkanTurkut

Yardım Endonezya rom Cihaz Sertifikalı Değil

Telefonumu miflash ile Türkiye romundan Endonezya romuna çevirdim ama Google play sertifikalı değil nasıl çözebiliriz?
  2. VolkanTurkut

Yardım Telefonum açılmıyor

Telefonum telefon ile konuşurken bir anda kapandı ne şarj alıyor ne ışığı yanıyor ne fastboota ne recoverye giriyor mi logosu bile çıkmıyor pcye takınca da böyle gözüküyor ama MIFlash veya Minimal adb de görmüyor hiçbişi acaba sorunu nedir?
  3. VolkanTurkut

Çözüldü Tema Yüklemede Hata Veriyor

Yeni bir tema yaptım ve designe.xiaomi ye yükledim ama sonra temaya birşey eklemeyi unuttum ve yüklediğim temayı siteden silip yenisi yüklemeye çalıştım ama "Error:Continental designers are invited to upload or update theme at the New Edition Designer Station" hatasını verdi bende isim...
  4. VolkanTurkut

Yardım Rom Yüklerken Data Silmeme

Miui global 11 rom kullanıyorum şarj sıkıntıları yüzünden miroom 11 e geçmeyi düşünüyorum ama uygulamalarının gitmesini istemiyorum o yüzden romu kurduktan sonra sıfırla adam bir sorun olur mu ? (Miroom çin tabanlı global romun uygulamaları ile kendi uygulamalrını değiştirir mi yoksa global rom...
  5. VolkanTurkut

Yardım MIUI 11 Custom Rom Önerisi

Arkadaşlar Resmi Note 5A Prime kullanıyorum ve MIUI 11 Custom ROM arıyordum xiaomi.eu benim telefona desteği kestiği için başka bir rom kullanmam gerek öneriniz var mı? (Bundan önce mi-globe kullanıyordum o da zaten xiomi.eu kaynaklıydı)
  6. VolkanTurkut

Yardım MIUI 11 ikonları ve Uygulama ikonları farklı

Telefonum RN5AP ve MIUI 11 de Instagram WhatsApp gibi uygulamalar gerçek ikonlarını kullanmıyor arkadaşım da resmi 5 plus var onda kullanıyor ama nasıl düzeltirim bir bilgisi olan var mı acaba
  7. VolkanTurkut

Yardım twp ye geçmiyor fastboota geçiyor

hocam telefon kapalıyken ses açma + güç tuşuna bastığınızdan emin misiniz? Yada güncelleme uygulamasının sağ üst kısmında ki üç noktaya basıp kurtarma modunda başlatın böyle bir seçenek yoksa rom ikonuna 10 kez tıklayın gözükür yine bir şey olmazsa twrp silinmiş olabilir
  8. VolkanTurkut

Yardım TWRP'lenmiş MIUI 11 Güncelleme

Hocam bir sorum daha var ben Xiaomi.eu dan güncellediğim çin bölgem çin olarak gözüküyor ve değiştirilmiyor nasıl düzelteceğim hakkında bir bilginiz var mıdır acaba?
  9. VolkanTurkut

yardımınız için çok teşekkür ederim
  10. VolkanTurkut

Root uygulaması yok root silinmiş cihazdan recovery moda girince twrp ye değilde mi recovery e giriyor twrp de silinmiş bu otomatik güncelleme alıcağım anlamına mı geliyor?
  11. VolkanTurkut

Root yapmıştım ama yanlışlıkla twrp'den sistemi sildim ve root silindİ ama yeni romu TWRP ile kurdum TWRP duruyor sanırsam onu nerden anlarım yardımcı olur musunuz?
  12. VolkanTurkut

Telefonuma TWRP ile MIUI 11 Global Stable güncellemesi yaptım acaba bundan sonraki güncellemeler güncelleme uygulamasıyla otomatik mi gelicek yoksa TWRP yüklü olduğu için gelmiyecek ve ben hep kendim manuel mi yükliyeceğim?
  13. VolkanTurkut

Yardım Bölge Değiştirlmiyor

Başlığı düzelttim teşekkürler
  14. VolkanTurkut

Yardım Bölge Değiştirlmiyor

Miui10 eu rom kullanıyordum sonra miui'nin güncelleme uygulamasından MIUI 11 global rom'a güncelledim ama bölge çin olarak gözüküyor ve değiştirmeme izin vermiyor nasıl çözebilirim yardım eder misiniz?
  15. VolkanTurkut

Yardım MIUI kilit açma durumu sorunu!!

Bootloader kilidini açıcaktım ama böyle bir hata aldım nasıl düzeltilir ? (OEM kilit açma'yı aktifleştirim-Mobil verim açık)
Üst Alt