Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2750 TL
Bağcılar İstanbul
İnfinix Zero 8 sıfırdan farksız 1 Haftalık kusursuz temizlikte dünyada eşi benzeri olmayan tasarıma sahip elinizde aşırı dikkat çeken bütün gözleri üzerine toplayan bir telefon. Çift Hat Kayıtlı Orijinal Kılıfı ve Orijinal Xiaomi Hızlı Şarj ile verilecektir. 8 ram/128...
Herkese günaydın güzel insanlar, kandiliniz mübarek olsun inşallah. Motorola P30 Play geldi yurtdışından bu cihaza İmei atabilecek bir dostumuz var mı ? Ya da atılıyor mu ? Yabancı kaynaklara baktım atılıyor olarak gördüm pek fazla İngilizcem olmasa da yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Motorola Moto G6 Türkiye' de tek .Genel anlamda temiz ufak tefek kılcal çizikler dışında birde sadece beyaz ekranda görülen ekranın çok ufak köşesinde beyaz parlaklık var söylemezsem görüp anlayamazsınız bile ama kul hakkından korkarım cihazın herşeyini söylerim satmadan önce . Onun dışında...
Arkadaşlar sizlerle yeni cihazım Nokia 5.1 Plus ile farklı mekan ve zamanlarda çektiğim birkaç fotoğrafı paylaşacağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler.
Teknolojiye Dair Sohbet...
Merhabalar güzel insanlar :) Nette gezerken denk geldi baktım 1000 TL Teknosa sitesinden sipariş edeyim dedim. Farklı cihazlar deneyimlemeyi seviyorum. Benim için giriş Orta üst segment ayrımı yoktur. Şu zamana kadar yüzlerce marka model kullandım sayısını...
Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum. Ben Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım bugün uygun fiyata 1 aylık ful kutu faturalı General Mobile GM 9 Pro yakaladım ve satın aldım. Cihaz hakkında ki tarafsız düşüncelerinizi merak ediyorum. Kamerasını 8 Pro ile karşılaştırdım, ciddi anlamda şok...
Arkadaşlar merhaba benim Note 8 Pro ya sıfır benim ki gibi yurtdışı Mi A3 üstüne 200 TL veriyor birisi sizce tekrar A3 geçmeye değer mi çok kararsız kaldım? Birtakım sorunlar yaşamıştım çünkü bu ekran parlaklığı özellikle ne diyorsunuz düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Merhaba güzel insanlar bu telefonu da değiştirme vaktim geldi Allah'ım ne olacak benim bu farklı model cihaz hastalığım
1600 TL
Takasa Açıktır.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazı alalı 3 gün oldu yeşil renk 6/64 yurtdışı cihazı cihazı bilen bilir Amiral gemisi seviyesinde üst düzey bir cihaz...
Merhaba güzel insanlar tekrardan Xiaomi ye döndüm. Xiaomi alışkanlık olmuş başka markalardan keyif alamıyorum aranıza Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/64 Yeşil renkle geri döndüm :) Yalnız şu bildirim bir türlü gitmiyor canımı sıktı :(
LG G6 Mavi renk kutulu faturalı 4 ay garantisi var Ekranda ufak tefek çizikler var arka kapak orjinal kapağı ile değişti genel anlamda temiz canavar gibi cihaz . Keyfi takas değerlendirilir.