VolkanMervem kullanıcısının son içeriği

1. VolkanMervem

Satış İnfinix Zero 8 (Sıfırdan Farksız)

2750 TL Bağcılar İstanbul İnfinix Zero 8 sıfırdan farksız 1 Haftalık kusursuz temizlikte dünyada eşi benzeri olmayan tasarıma sahip elinizde aşırı dikkat çeken bütün gözleri üzerine toplayan bir telefon. Çift Hat Kayıtlı Orijinal Kılıfı ve Orijinal Xiaomi Hızlı Şarj ile verilecektir. 8 ram/128...
  2. VolkanMervem

Motorola P30 Play İmei?

Herkese günaydın güzel insanlar, kandiliniz mübarek olsun inşallah. Motorola P30 Play geldi yurtdışından bu cihaza İmei atabilecek bir dostumuz var mı ? Ya da atılıyor mu ? Yabancı kaynaklara baktım atılıyor olarak gördüm pek fazla İngilizcem olmasa da yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  3. VolkanMervem

Satıldı Motorola Moto G6 Türkiye'de Tek

Motorola Moto G6 Türkiye' de tek .Genel anlamda temiz ufak tefek kılcal çizikler dışında birde sadece beyaz ekranda görülen ekranın çok ufak köşesinde beyaz parlaklık var söylemezsem görüp anlayamazsınız bile ama kul hakkından korkarım cihazın herşeyini söylerim satmadan önce . Onun dışında...
  4. VolkanMervem

Sohbet Nokia 5.1 Plus Kamera

Arkadaşlar sizlerle yeni cihazım Nokia 5.1 Plus ile farklı mekan ve zamanlarda çektiğim birkaç fotoğrafı paylaşacağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler.
  5. VolkanMervem

Sohbet Helio P60 hakkında

Arkadaşlar MediaTek Helio P60 işlemcisi sizce nasıl?
  6. VolkanMervem

Sohbet Teknolojiye Dair

Teknolojiye Dair Sohbet... Merhabalar güzel insanlar :) Nette gezerken denk geldi baktım 1000 TL Teknosa sitesinden sipariş edeyim dedim. Farklı cihazlar deneyimlemeyi seviyorum. Benim için giriş Orta üst segment ayrımı yoktur. Şu zamana kadar yüzlerce marka model kullandım sayısını...
  7. VolkanMervem

Sohbet GM 9 Pro Hakkında?

Arkadaşlar hepinize hayırlı geceler diliyorum. Ben Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım bugün uygun fiyata 1 aylık ful kutu faturalı General Mobile GM 9 Pro yakaladım ve satın aldım. Cihaz hakkında ki tarafsız düşüncelerinizi merak ediyorum. Kamerasını 8 Pro ile karşılaştırdım, ciddi anlamda şok...
  8. VolkanMervem

Soru Antutu Testini nereden indirebilirim?

Arkadaşlar merhaba cihaza antutu testi yapmak istiyorum fakat uygulamayı ne Google dan ne de Google Play'den indirebiliyorum yardımcı olur musunuz?
  9. VolkanMervem

Soru Note 8 Pro dan tekrar A3 e?

Arkadaşlar merhaba benim Note 8 Pro ya sıfır benim ki gibi yurtdışı Mi A3 üstüne 200 TL veriyor birisi sizce tekrar A3 geçmeye değer mi çok kararsız kaldım? Birtakım sorunlar yaşamıştım çünkü bu ekran parlaklığı özellikle ne diyorsunuz düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
  10. VolkanMervem

Satıldı Xiaomi Redmi Note 8 Pro 3 Günlük

Merhaba güzel insanlar bu telefonu da değiştirme vaktim geldi Allah'ım ne olacak benim bu farklı model cihaz hastalığım 1600 TL Takasa Açıktır. Xiaomi Redmi Note 8 Pro cihazı alalı 3 gün oldu yeşil renk 6/64 yurtdışı cihazı cihazı bilen bilir Amiral gemisi seviyesinde üst düzey bir cihaz...
  11. VolkanMervem

Ekran süreleri ne durumda?

Bende durum bu şekilde :) sizde nasıl arkadaşlar?
  12. VolkanMervem

Sohbet Alırım bir hayırlı olsun

Merhaba güzel insanlar tekrardan Xiaomi ye döndüm. Xiaomi alışkanlık olmuş başka markalardan keyif alamıyorum aranıza Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/64 Yeşil renkle geri döndüm :) Yalnız şu bildirim bir türlü gitmiyor canımı sıktı :(
  13. VolkanMervem

Satış LG G6 Keyfi Takaslık

LG G6 Mavi renk kutulu faturalı 4 ay garantisi var Ekranda ufak tefek çizikler var arka kapak orjinal kapağı ile değişti genel anlamda temiz canavar gibi cihaz . Keyfi takas değerlendirilir.
  14. VolkanMervem

Sohbet 3D Mark Sonuçları Alalım

Sizce test sonucum nasıl? Sizin de sonuçlarınızı görebilir miyim ? :)
Üst Alt