volkan60 kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Poco X3 NFC İmei silinmeden rom yükleme

Arkadaşlar elimde yurt dışı poco X3 NFC model cihaz var. IMEI işleminden sonra Endonezya romu kuruldu ama bu Romda NFC özelliği yok. Kilit açık ama twp yada root yok cihazda Avrupa global rom kurulumu yapsam IMEI yada şebekede sorunu çıkar mı? Ayrıca bu romu direk pcden kurulum yapabilirmiyim?
  2. V

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

a2lite verip 6splus alıp 1 ay kullandım alışamadım ve note 8 aldım kargoda bakalım inşallah güzel cihazdır.
  3. V

Rom MIUI 10 Port for Mi A2 Lite (Android PIE)(daisy)

Arkadaşlar kamerada portre modu bende arkayı bulanık yapmıyor. Google cam da yükledim ondada aynı sizde böyle bir sorun var mı? Gece modu güzel ama bokeh efektleri çalışmadı bende
  4. V

Nurullah55 verdiğin yönerge sayesinde kurulum yapabildim.sağolasın Roma gelince konu sahibi arkadaşın ellerine sağlık çok stabil bir rom olmuş, cihazın kimyası değişti çok güzel olmuş bir soruna rast gelmedim.şarj biraz daha stabil oldumu tadından yenmez
  5. V

Recovery [Official] [Recovery] Mi A2 Lite için TWRP 3.3.1

3- Aşşağıdaki komut ile twrp-installer-daisy-3.3.1-0-offain.zip dodyasını Dahili hafızaya yollayalım. Kod: adb push twrp-installer-daisy-3.3.1-0-offain.zip /sdcard arkadaşlar bu seçenekte hata veriyor twrp açılıyor şifre soruyor cancel diyorum daha sonra komutu girince adb : error device...
  6. V

Bilgilendirme için teşekkürler hocam batarya performansda duzelince tadından yenmez
  7. V

Emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş. Şarj performansında ne gibi eksi var acaba ? Birde bu rom ile bankacılık vs... işlemlerinde root meselesinden dolayı sorun çıkar mı acaba kullanıcı arkadaşlar deneyebilir mi şimdiden teşekkürler
  8. V

Soru ANKET (Android 9) Kaç Kişi Memnun Kaç Kişi Pişman ?

Bilmiyorum taktik olabilir lakin genel manada 9 güncellemesi aman aman sorunlu bir yazılım değil. Bir kaç yamadan sonra stabil olur ben lancerı ekrandaki Google butonu silmek ve çift tıkla kapatmak için aldım . Tavsiye ederim
  9. V

Soru ANKET (Android 9) Kaç Kişi Memnun Kaç Kişi Pişman ?

Ben memnunum nova prime 59 kuruş aldım kurdum süper oldu kaçırmayın derim
  10. V

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Gördüğüm kadarıyla konu başındaki sorunlar haricinde şarj takılı iken web de gezdegim sırada nadirde olsa ekran da yatay 4 cm civarı kalınlığında siyah şerit çıkıyor ve saniyesinde kayboluyor. Sanki ekran bozulmuş gibi ama sorun bence yazılımsal
  11. V

Rehber [ANDROID 9][PIE][OFFICIAL] A2 Lite Kurulum Rehberi

Usta ağa bağlanmama sorununu çözdüm . Benim bağlandığım iki ağda gizli durumda bu ağlara bağlanmak için ağ ayarlarında otomatik algılama ve gizli ağları görme seçeneklerini aktif etmek gerekiyormuş sorun çözüldü. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi forumlar.
  12. V

usta saçma sapan bir hata veriyor ''your account isn't associated with a phone number'' deyip kilit açmamı engelliyor. Sanırım böyle kalacak telefon
  13. V

hocam bu programlarla rom yüklerken illa boot kilidi açık olmalı mı ?
  14. V

hocam mi flash programında can not found file flash _all bat hatası veriyor
Üst Alt