volkan60 kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Poco X3 NFC İmei silinmeden rom yükleme

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler sorunu anladım bendeki cihaz Hindistan için üretilen POCO X3 modeli Mod No : M2007j20CI satın aldığım yer nfc modellerinde kullanılan rom yüklediği için Poco Nfc sanıyordum.
  2. V

şef cihazda QJGIDXM kodlu rom yüklü endonezya romu diye biliyorum ama yanılmış olabilirim ama cihazda NFC ayarı vs . yok bu yüzden rom değiştirmek istiyorum
  3. V

Arkadaşlar elimde yurt dışı poco X3 NFC model cihaz var. IMEI işleminden sonra Endonezya romu kuruldu ama bu Romda NFC özelliği yok. Kilit açık ama twp yada root yok cihazda Avrupa global rom kurulumu yapsam IMEI yada şebekede sorunu çıkar mı? Ayrıca bu romu direk pcden kurulum yapabilirmiyim?
  4. V

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.8.0.RJGEUXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Arkadaşlar bende Endonezya romu var NFC özelliği yok bu Romda NFC büyük ihtimalle açıktır ama benim cihaz yurtdışı bl kilidi açık bu romu yükledim diyelim IMEI sorunu çıkar mı ? Telefonda robot yok işlemden sonra sıfır rom kurdular cihaza
  5. V

MIUI 11 Redmi Note 8 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.2.0.PCOINXM

rom sorunsuz kuruldu lakin ekranın sol altındaki kısımda dokunmatik hassasiyeti azaldı gibi bazen algılamıyor düşmedi ,darbe de almadı donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü hindistan romunu yükledikten sonra oldu
  6. V

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

a2lite verip 6splus alıp 1 ay kullandım alışamadım ve note 8 aldım kargoda bakalım inşallah güzel cihazdır.
  7. V

Rom MIUI 10 Port for Mi A2 Lite (Android PIE)(daisy)

Arkadaşlar kamerada portre modu bende arkayı bulanık yapmıyor. Google cam da yükledim ondada aynı sizde böyle bir sorun var mı? Gece modu güzel ama bokeh efektleri çalışmadı bende
  8. V

Nurullah55 verdiğin yönerge sayesinde kurulum yapabildim.sağolasın Roma gelince konu sahibi arkadaşın ellerine sağlık çok stabil bir rom olmuş, cihazın kimyası değişti çok güzel olmuş bir soruna rast gelmedim.şarj biraz daha stabil oldumu tadından yenmez
  9. V

Recovery [Official] [Recovery] Mi A2 Lite için TWRP 3.3.1

3- Aşşağıdaki komut ile twrp-installer-daisy-3.3.1-0-offain.zip dodyasını Dahili hafızaya yollayalım. Kod: adb push twrp-installer-daisy-3.3.1-0-offain.zip /sdcard arkadaşlar bu seçenekte hata veriyor twrp açılıyor şifre soruyor cancel diyorum daha sonra komutu girince adb : error device...
  10. V

Bilgilendirme için teşekkürler hocam batarya performansda duzelince tadından yenmez
  11. V

Emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş. Şarj performansında ne gibi eksi var acaba ? Birde bu rom ile bankacılık vs... işlemlerinde root meselesinden dolayı sorun çıkar mı acaba kullanıcı arkadaşlar deneyebilir mi şimdiden teşekkürler
  12. V

Soru ANKET (Android 9) Kaç Kişi Memnun Kaç Kişi Pişman ?

Bilmiyorum taktik olabilir lakin genel manada 9 güncellemesi aman aman sorunlu bir yazılım değil. Bir kaç yamadan sonra stabil olur ben lancerı ekrandaki Google butonu silmek ve çift tıkla kapatmak için aldım . Tavsiye ederim
  13. V

Soru ANKET (Android 9) Kaç Kişi Memnun Kaç Kişi Pişman ?

Ben memnunum nova prime 59 kuruş aldım kurdum süper oldu kaçırmayın derim
Üst Alt