VoLBieX kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Xiaomi mi 11 lite 4g hyperOS nasıl geçebilirim?

Arkadaşlar merhaba ben ürüne imei atmıştım ancak atan kişi güncelleme yapmamı yaparsam cihazın kapanacağını söylemişti. Ve bazı yerlere gittim direnç diye bir işlem varmış onu atarsam cihazı güncelleyebilirmişim dediler ama araştırdığıma göre baya zararlı bir işlemmiş. Ben bu cihazı nasıl...
  2. V

Yardım Xiaomi 11 Lite 4G Ön kamera açılmama sorunu

Arkadaşlar merhaba bilen kişiler yardımcı olursa çok ama çok sevinirim. Mi 11 lite 4g cihazım 1.5 yıldan fazladır kullanıyordum ve bu 1 ay önce ön kamera açılmamaya başladı)direk donup kalıyor) Çoğu telefoncuya götürdüm hepsi yazılımla alakalı dedi en son şansımı deneyip birisinde yaptırdım ama...
  3. V

Yardım Xiomi süper wallpaper nasıl indirilir?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Mi 11 lite kullanıyorum. Cihazda super wallpaper kullanmak istiyorum ama yok. Bir kaç youtube videosu izledim denedim olmadı. Yapamadım. Nasıl indirebilirim? Bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler
  4. V

Yardım Mi 11 lite yeni şarjdan sonra şarj dolum ekranı değişti

Arkadaşlar şarjım çalındı. Bende yeni şarj aldım ama yine aynı şarjı aldım orijinal 33 watt şarj. Ama önceden şarj alırken %40 sa yanında 1'den 100'e kadar giden küçük bir ibare daha vardı. Ama şimdi yeni aldığım şarjla şarj ediyorum o çıkmıyor sadece direk %40 yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  5. V

Yardım IMEI ve root bataryaya zarar verir mi?(ömrünü kısaltır mi?)

Arkadaşlar merhaba. Mi 11 lite cihazını kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay önce IMEI attım ve telefonumun şarjının daha hızlı gittiğini gördüm. (Normalde test ettim 1 saatte %12 gidiyor ama şimdi baya hızlı gidiyor denedim)Ve bu IMEI attıktan sonra oldu. Ve benim içime şüphe düştü acaba IMEI yüzünden...
  6. V

Yardım Mi 11 lite Netflix yüklenmiyor ve açılmıyor

Arkadaşlar mi 11 lite kullanıyorum. Netflix açılmıyor. Sorun ise ben telefona IMEI atmadan önce açılıyordu ve şuan ise telefon sürümü ile uyumlu değil diyor ve Google play da görünmüyor. Birde root olduğu için" cihazda root var" diye uyarı verip açmıyor. Apk yükledim yine aynı sorun ne yapacağım...
  7. V

Yardım Xiaomi gece modunda fotoğraf mavi çıkıyor

Selamün aleyküm arkadaşlar mi 11 lite kullanıyorum gece modunda fotoğraf çekince mavi çıkıyor.Acaba bu sorun bende mi var yoksa zaten mavi mi çıkıyor yada bir ayarı mı var? Cevaplayan herkese teşekkürler.(Fotoğraf bırakıyorum bakabilirsiniz)
  8. V

Yardım Güncelleme yaparsak imei gider mi?(mi 11 lite)

Arkadaşlar selamün aleyküm. Forum da yeniyim. Bir sorunum vardı. Ben dün telefonuma imei attım.(Telefon:Xiaomi mi 11 lite) Attıktan sonra telefoncu bana dediki sakın ama sakın güncelleme yapma ve format atma. Bende sordum niye dedi imei gidebilir. Sizce böyle bir şey var mı? Güncelleme önemli...
Üst Alt