VoLBieX kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım xiaomi mi 11 lite 4g direnç işlemi sonrası format atarsak imei gider mi?

H.kadioglu merhaba hocam maalesef ne yaptıysam olmadı flash all çalışmıyor telefon açıkken pc telefonu algılıyor ama telefon fastboota geldiğinde telefonu hiçbir türlü görmüyor görmediği içinde olmuyor usb hata ayıklayıcıda açık ne yapacağımı bilemedim
  2. V

hocam flash all yapıyorum bilgisayarda cmd de hiçbirşey başlamıyor cihazda fastbootta ne yapmam gerekiyor
  3. V

öyle desenize hocam bu konularda biraz bilgisizim bunları kurunca sıfırlandığını bilmiyordum çok teşekkür ederim yapıp tekrar döneceğim size.
  4. V

bu işlemlerin aynısını yapıp format atacağım değil mi başka birşey yapmama gerek var mı
  5. V

hocam kolay bir işlemse yapabilirim. Kilit ise geliştirici seçeneklere baktım açık görünüyor. Onun dışında telefonu formatsız temizleme şansım var ise bildiğin bir yöntem yapabilirim çünkü 4 yıla yakındır sıfırlayamıyorum maalesef ve temizleyip başkasına verecektim. Eğer olmuyor ise ve dediğiniz...
  6. V

hocam mecburi yaptırdım hat soketi bozuldu sim2 ye normal iemi atmıştım algılamıyordu. flex falan değişti sorun yine aynıydı büyük ihtimal işlemci yada anakart kaynaklıydı telefoncu arkadaşta oraya işlem yapmaktansa sim1 e direnç atmayı önerdi öyle yaptı. Yani şimdi format atamaz mıyım
  7. V

Arkadaşlar telefonda bir sorun oluştuğu için dün gidip direnç kayıt yaptırdım. Ama telefonu yıllardır kullandığım için artık sıfırlamak istiyorum. Çoğu kişi direnç işlemi yapılan cihazlarda imei gitmiyor diyor. Direnç işleminden sonra güncelleme yaptım herhangi bir sorun yaşamadım şebeke falan...
  8. V

Yardım Xiaomi mi 11 lite 4g hyperOS nasıl geçebilirim?

Arkadaşlar merhaba ben ürüne imei atmıştım ancak atan kişi güncelleme yapmamı yaparsam cihazın kapanacağını söylemişti. Ve bazı yerlere gittim direnç diye bir işlem varmış onu atarsam cihazı güncelleyebilirmişim dediler ama araştırdığıma göre baya zararlı bir işlemmiş. Ben bu cihazı nasıl...
  9. V

Soru Stabil custom rom önerisi

hocam merhaba konu dışı ama bu işlerden anlıyorsunuz galiba birşey sorabilir miyim?
  10. V

Yardım Xiaomi 11 Lite 4G Ön kamera açılmama sorunu

Arkadaşlar merhaba bilen kişiler yardımcı olursa çok ama çok sevinirim. Mi 11 lite 4g cihazım 1.5 yıldan fazladır kullanıyordum ve bu 1 ay önce ön kamera açılmamaya başladı)direk donup kalıyor) Çoğu telefoncuya götürdüm hepsi yazılımla alakalı dedi en son şansımı deneyip birisinde yaptırdım ama...
  11. V

Yardım Xiomi süper wallpaper nasıl indirilir?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Mi 11 lite kullanıyorum. Cihazda super wallpaper kullanmak istiyorum ama yok. Bir kaç youtube videosu izledim denedim olmadı. Yapamadım. Nasıl indirebilirim? Bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler
  12. V

Yardım Mi 11 lite yeni şarjdan sonra şarj dolum ekranı değişti

Evet hocam orjinal. İsterseniz size fotoğraf atabilirim. Bana göre orjinal ve telefoncu bana orjinal dedi. Bende kontrol ettiğimde orjinale benziyordu ve şarj alırken mi turbo charge yazıyor.
  13. V

Yardım Mi 11 lite yeni şarjdan sonra şarj dolum ekranı değişti

Arkadaşlar şarjım çalındı. Bende yeni şarj aldım ama yine aynı şarjı aldım orijinal 33 watt şarj. Ama önceden şarj alırken %40 sa yanında 1'den 100'e kadar giden küçük bir ibare daha vardı. Ama şimdi yeni aldığım şarjla şarj ediyorum o çıkmıyor sadece direk %40 yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  14. V

Yardım Mor çeken kamera

Peki bu durum düzelir mi acaba ilerde?
Üst Alt