Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco f2 pro kullanırken ön kamera açmak için dahili kamera uygulamasını tıkladığımda ön kamera pop-up olarak yukarı kalksa bile arka kamerayı gösteriyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba bu konuda fikir ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
Arkadaşlar herkese selam, poco f2 pro telefon sahibiyim. Bazı problemler Yaşadım Danışmak istiyorum
1-) telefon az bir su birikintisine cebimden düştü
2-) telefonu hızlıca çıkarıp kontrol ettim ekran kırık lcdinin yarısı zarar görmüş fakat diğer yarısı dokunmatik dahil çalışıyordu
3-)...
Herkese merhabalar
İmei tamiri yaptığım cihazım, Bu sabah kalktığımda ise telefon kendi kendine fastboot moduna girmişti.Ardından o telaşla hızlıca twrpyi açıp wipe a girip bir şeylere bastım.Ardından reboot >> system bastım.Fakat "No os installed" uyarısıyla karşılaşınca şok oldum.Haliyle...
Açıkçası pek iyi değil ya ekranda baya bir fark var.Birde benim ekranda çatlak vardı.Yani dokunmatikte problem yoktu.Çok pişman oldum açıkçası sizde de böyle bir durum varsa hiç değiştirmeyin.
Herkese merhabalar, xiaomi red mi note 4'üm var.Telefonun ekranı kırıldığı için kendim LCD ile birlikte komple cam vs. değiştirdim.Değiştirdikten hemen sonra aşağıda gördüğünüz(1) çizgi arasında ölü bölge oluştu.O araya bastığınız da telefon beyaz daireler şeklinde ekrana dokunuyormuşçasına bir...