VND4323 kullanıcısının son içeriği

1. VND4323

Soru ekrandaki oleophobic kaplamanin soyulmasi

note 9s cihazimin ekraninda, satin aldiktan 5 ay kadar sonra, silmekle cikmayan iki adet buyuk parmak izi farkettim.. cihazi yeni aldigim zamanlar, gunde birkac saat mobil oyun oynuyordum.. anlasilan o ki parmaklarimi ekrana koyup kaydirma hareketi yaptigim kisimlardaki kaplama soyulmus.. daha...
  2. VND4323

Yardım Yetkili Xiaomi servisleri yurtdısı cihazlara bakıyor mu kullandıkları parcalar orjinal mi

Redmi Note 9s cihaza ait cıtalı ekran - orta kasa ve arka kapağı inceleme fırsatım oldu.. Değisim yaptıracaktım ancak ürünlerin kalitesizligini görünce vazgectim.. Sözde orjinal olarak satılan parçalarda arka kapak renk bile değiştirmiyordu ve orta kasanın rengi normalde yesil gibi olan renkten...
  3. VND4323

Soru Redmi Note 9 Pro pili Redmi Note 9s cihaza uyar mı?

Redmi Note 9s cihazımın pilini degistirmek istiyorum.. Daha önceden de kullanıp memnun kaldığım Deji marka pil siparis edeceğim ancak Deji pillerde sadece Note 9 Pro'ya uygun pil bulabildim.. Note 9s icin deji pil yok.. Resimde de görüleceği üzere pilin üzerinde Redmi Note 9 pro icin yazıyor ve...
Üst Alt