VLKNCM kullanıcısının son içeriği

1. VLKNCM

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

Arkadaşlar selam hepsiburada dan aldığım Mi band 4 ü mü satıyorum biraz daha akıllı saat benzeri birşey almayı düşünüyorum .210 tl ye 25 Eylül de almıştım 150 tl ye satabilirim.isteyene resim atabilirim whatsapp üzerinden.
  2. VLKNCM

Arkadaşlar stabil 1.0.7.04 ne zaman gelicek biliyormusunuz?
  3. VLKNCM

Merhaba bir kaç defa mi fit in uygulamasını telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin cihazı mi fit den silin tekrar tanıtın biraz uğraştırıcak ama sonunda oluyor.
  4. VLKNCM

Mod - Mi Band 4 Türkçe (Stabil) v65

Notify & Fitness for Mi Band silmek şart mı?
  5. VLKNCM

mi fit i bir kaç kere sil yükle tekrar tekrar bağlanmayı dene.
  6. VLKNCM

Bende de dün aynısı oldu mi fiti sildim sonra mi band 4 ü kaldırdım tekrar yükledim bir kaç denedim sonra düzeldi.
  7. VLKNCM

Gelen güncellemeyi yükledim ama cihaz kitlendi ve uzun uğraşlar sonucu açıldı .Connect too mi fit to update again yazısın da kaldı cihaz ve bir türlü bağlayamıyordum mi fit uygulamasını bir kaç kere sildim ve tekrar yükledim en son gmail hesabımla giriş yapınca düzeldi ama eski sürümde kaldı.
  8. VLKNCM

Yardım mi band 4 connet to mi fit to uptade again hatası

Arkadaşlar nerde hata yaptım anlamadım Notify & Fitness for Mi Band yüklü (ücretli) güncelleme kısmına bakarken 1.0.7.04 ün dosyasını gördüm sanırım bugün geldi yükledim cihaza ve update yazısı çıktı bir süre bekledikten sonra cihaz da connect too mi fit to update again yazıyor ama telefona...
  9. VLKNCM

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

Arkadaşlar nerde hata yaptım anlamadım Notify & Fitness for Mi Band yüklü (ücretli) güncelleme kısmına bakarken 1.0.7.04 ün dosyasını gördüm sanırım bugün geldi yükledim cihaza ve update yazısı çıktı bir süre bekledikten sonra cihaz da connect too mi fit to update again yazıyor ama telefona...
  10. VLKNCM

Notify e 1.0.7.04 güncelleme geldi ama beta diyor.
  11. VLKNCM

İpucu Mi Band 4 / Mi fit ve Notify

Arkadaşlar selamlar bende cuma günü mi band 4 aldım çalışırken telefon yanımda olmasın gelen bildirimleri görüp arayanı görmek için kullanmayı amaçlıyorum diğer özelliklerini çok fazla kullanacağımı düşünmüyorum.Bende uygulamayı ücretli kulanıyorum şuan 8.13.1 beta yüklü fark ettiğim 2 şey eğer...
  12. VLKNCM

Stabil ne zaman gelir bilginiz var mı?
  13. VLKNCM

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

Merhaba link deki beta dosyayı yükledim ama oturum açılmıyor çok bekletiyor. 1569597864 Yükledim ama 6 lı sürümü yükledi 7 li sürüm gelmedi
Üst Alt