Vitriol kullanıcısının son içeriği

1. V

Soru Yurt Dışı Telefon Almaya Değer mi?

Hangi Ülkede Üretildiği Önemli 'mi ? Global Versiyon Olması Yeterli 'mi ?
  2. V

Telefonları Araştırırken Şöyle Bir Şey Duydum Atıyorum Hindistan 'da Üretilen Telefonda'da NFC Yok Yada Ülke Dışına Çıktığı Zaman Pro Değilde S T C Gibi Etiketlerle Satılıyor Gibi, Ne Kadar Doğru Bilemiyorum ; Mesela Aynı Telefon Biri EU Biri Global Birinde NFC Var Diğerinde Yok Sonra Ona ROM...
  3. V

Yardım İmalat yoluyla kaydedilen IMEI ???

Üç Beş Kere Kontrol Ettim 2 IMEI 'de Böyle Çıkıyor Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Sorgu Tarihi: 11/11/2021 Marka/Model: Marka: REDMI Model Bilgileri: M1908C3KG REDMI 8A Telefon Hakkında Alanıda MIUI Global 12.5.1 | Kararlı 12.5.1.0(QCPEUXM) Yazıyor
  4. V

Merhaba, Yaklaşık 1 Yıldır İdare Edeceğim Diye Redmi 8A Kullanıyorum. Bir Aydır Aşırı Derecede Donmalar Takılmalar Kendini Kapatmalar Yaşamaya Başladım Ve Gündelik İşlerimi de Karşılayamamaya Başladı. Şu Anlık 200 Dolar Civarlarında Bir Bütçem Var. Ve Piyasaya Baktığımda Bu Fiyata Türkiye'den...
  5. V

Yardım İmalat yoluyla kaydedilen IMEI ???

Bende de Xiaomi Redmi 8A Var Geçen Sene Almıştım Telefoncudan Sıfır Olarak İMEİ Senin Dediğin Gibi Gözüküyor.
Üst Alt