vitiligo kullanıcısının son içeriği

1. vitiligo

Yardım Parmak izi çalışıyor ancak kilit ekranında kullanılamıyor

RN8 cihazıma Bootleggers rom + cuh kernel yükledim, Android 13. ROM sorunsuz ancak enteresan bir olay var. PIN + Parmak izi tanımlıyorum, parmak izi çalışıyor, ekliyorum da. Ancak kilit ekranını parmak iziyle açamıyorum. Harici uygulamalara parmak izi kilidi koyabiliyorum yani donanımsal bir...
  2. vitiligo

Yardım Custom ROM kameralarındaki 'sarılık' problemi

Merhaba arkadaşlar, MIUI'de sıkılınca custom ROM'lara bakayım dedim ama hemen hemen kurduğum her ROM'un kamerasında enteresan bir "sarılık" problemi yaşıyorum. Fotoğrafların neredeyse tamamında sarı renkler çok koyu çıkıyor. Elimi çekiyorum mesela, sarılık olmuş gibiyim. MIUI ROM'larda herhangi...
  3. vitiligo

Yardım Autofill özelliği çalışmıyor

Merhaba, RN8 telefonumda MiRoom 11.0.2'yi kullanıyorum. Bir sebepten ötürü telefonu fabrika ayarlarına döndürmem gerekti, şuan ise Google hesabımla oturum açmış olmama rağmen Autofill özelliğinden faydalanamıyorum. Ayarlar > Ek ayarlar > Diller & Giriş > Otomatik doldurma hizmeti > Google...
  4. vitiligo

Uygulama Redmi Note 8 GCam / Hypercam Eklendi

geniş açı çekim destekliyor mu hocam bu apk?
  5. vitiligo

Soru Global cihaza Hindistan Romu

Note 8'de qc işlemci var, sizdeki pro muydu?
  6. vitiligo

Soru Global cihaza Hindistan Romu

Hocam telefonun edl moduna alınacak bataryası söküldükten sonra. Ancak o şekilde mi flash ile rom atılır. Edl moduna kendiniz alsanız bile yetkili hesap lazım. Note 7'de aynısı başıma geldi. Geçmiş olsun en az 150-200 fiyat çekerler buna.
  7. vitiligo

Rehber Xiaomi Mi A3'ün Bootloader Kilidini Açma

fastboot flashing unlock yazınca komut listesi çıkıyor karşıma, telefon kendini başlatmıyor. farklı pcde denedim yine aynı. fastboot devices komutu ise işliyor ve telefonu görebiliyorum. sizce neden olabilir?
  8. vitiligo

Recovery [Pie] Redmi Note 7 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Format sonrası bu tool'u kullanamaz oldum, çalıştığını biliyorum yoksa. QDLoader HS-USB dosyasını kurdum, yani sürücülerin kurulu olması lazım. Ekteki hatayı alıyorum. Farklı USB portlarını denedim fayda olmadı. Sizce ek olarak hangi sürücüleri kurmalıyım?
  9. vitiligo

Rom Redmi Note 7 Lluvia OS 4.0 Alpha (UnOffical) Android-10 - 02/11/2019

Merhaba, ROM'u denediniz mi? Full screen gestures kullanabilmek mümkün mü?
  10. vitiligo

Yardım RN7 sanırım hard brick oldu

TWRP'de custom ROM kurmaya çalışırken sürekli Error 7 hatası aldım ve tüm seçenekleri işaretleyerek cihazı wipe ettiğim için fastboot veya recovery haricinde hiçbir yere giremez olmuştum. En son tam mi flash tool ile fastboot rom atmaya çalışacakken cihaz komple sustu, hiçbir şekilde tepki...
  11. vitiligo

Yardım TWRP Error 7 hatası

note 7s diye geçiyor, hindistan'dan aldım. lavender ama cihaz kodu.
  12. vitiligo

fastboot ile miui romuna dönmekten bahsediyorsanız, son çare onu denicem.
  13. vitiligo

xiaomi.eu_multi_HMNote7_9.10.24_v11-9 PixelExperience_lavender-10.0-20191024-1420-BETA-OFFICIAL XOS_lavender-9.0-20191024-1609-PRIVATE Bu 3 ROM'dan hiçbirini kuramıyorum, hep Error 7 hatasını veriyor. 1572252727 denemek için fastboot ile vbmeta.img flaşladım sonuç yine değişmedi.
  14. vitiligo

Rehber Redmi Note 7 MIUI ve AOSP Rom Kurulum Rehberi

twrp'den orangefox'u install ettiğim zaman hata vermiyor ama recovery'e boot ettiğim zaman ofox açılmıyor, yine twrp geliyor. tüm wipe seçeneklerini yapmama rağmen rom kuramıyorum hala bu arada twrp'den.
  15. vitiligo

hepsini yaptım tek tek, en son toplu wipe yaptım. format data "yes" diyerek formatladım. şuan yapmadığım şey kalmadı yani. rom'u atıyorum telefonun hafızasına, install dediğimde yine error 7 hatasını vermeye devam ediyor...
Üst Alt