Vitaly kullanıcısının son içeriği

1. V

Soru miui 12.5 güncelleme hâlâ gelmedi

Arkadaşlar merhaba şu an 12.0.4 global sürümünü kullanıyorum.OTA yoluyla da 12.5 sürümü hâlâ gelmiş görünmüyor. Güncellemesi hâlâ gelmeyen var mı benim gibi?
  2. V

Yardım twrp nin kendiliğinden silinmesi

arkadaşlar merhaba , telefonumu root lu aldım ve telefoncu isteğim üzerine telefona bir güncelleme yükledi twrp üzerinden. 5 6 ay sonra arkadaşım da telefonda twrp var mı diye baktı ve varmış dedi. şimdi telefonu twrp üzerinden güncellemek istiyorum fakat twrp yok. silinmiş. nasıl oldu...
  3. V

Yardım Whatsapp silinen fotoğrafın galeriden gitmesi

merhabalar. Biri size whatsapp tan fotoğraf gönderip daha siz fotoğrafı görmeden silince galeriden veya sohbetten de kayboluyor ama ios larda bu kaybolma olmuyor , yine de görebiliyorsunuz. bunun bir çözümü var mı?
  4. V

Çözüldü mi 9 kulaklıkla dinlerken 8d efekti gelmemesi

arkadaşlar merhaba mi9 kullanıcısıyım kulaklığım jbl kablolu kulaklık. iphone kullanırken youtube dan açtığım müzikten 8d efekti alıyordum fakat mi 9 da alamıyorum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  5. V

Yardım Whatsapp galeriden foto gönderme

Yok hocam kapalı herşey. Bi de ard arda whatsapp mesajı gelince eski mesajı gösteriyor çoğu zaman
  6. V

Yardım Whatsapp galeriden foto gönderme

Arkadaşlar merhaba. Mi9 kullanıcısıyım. Sorunum şu. Galeriden bazı fotoları sildiğimde eğer whatsapptan birine foto göndermek istersem galeride bu sildiğim fotolar desteklenmeyen biçim olarak galeride görünüyor. Ama normal galeride görünmüyor. Sizce sorun nedir?
  7. V

Soru İmei kaydı ve bootloader açma

Eski imei den kastınız ne hocam?
  8. V

Yok kendi hesabımı açtırdı. Sakın şifreni unutma dedi . Kilit açılınca gel imei atarız dedi
  9. V

Herkese merhaba. 3 4 gün önce ben de mi 9 alarak aranıza katıldım . Sormak istediğim bazı şeyler var. Satıcı bana bootloader açıldığında gel imei atarız dedi ve güncelleme yapma sıkıntı olur dedi . Güncellemeden kastı miui mı android mi? Bi de bootloader kilidi tahmini ne zaman açılıyor ...
Üst Alt