Virtue kullanıcısının son içeriği

1. Virtue

Yardım Xiaomi Redmi Note 7

Ben de yatarken takıyorum sabah çıkarıyorum senelerdir böyle kullandım her telefonumu, batarya konusunda sıkıntı çekmedim. Telefon %100 olunca akımı kesiyor zaten korkmayın. Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Virtue

Yardım Xiaomi Redmi Note 7

Normal, ilk başlarda bende de şarj su gibi gidiyordu ne hikmetse 3. Şarjdan sonra düzeldi :D Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Virtue

Diğer Redmi Note 7 Kamera korumalı şeffaf kılıf.

Spigen harici yalan:D Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Virtue

Soru İmei yapılmış Note 7 1350 tl

Xiaomi Türkiye Garantiliyi 1700e aldım, çift sim de imei kayıtlı, problem çıktığında başım ağrımasın diye 300 350 tl verdim. Bütçen yetiyorsa garantili al Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Virtue

Soru Qc 3.0 & Qc 4.0

Teşekkürler Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Virtue

Soru Qc 3.0 & Qc 4.0

Siz hangi adaptörü kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Virtue

Soru Qc 3.0 & Qc 4.0

Fiyat olarak 10 lira fark ediyor. Ugreen QC 3.0 = 59.90₺ Tronsmart QC 4.0 = 69.90₺ Bunların ikisi arasında kaldım Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Virtue

Mi Band 4 Kendi Fotoğrafınızı Ekleme

Harika ama bana daha gelmedi :D Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Virtue

Soru Qc 3.0 & Qc 4.0

Merhaba, Note 7 için hangi hızlı şarj sistemi geçerli? Daha önce forumda hızlı şarj aleti önerisi istediğimde qc 3.0 önermişlerdi. Araştırdığımda note 7'nin qc 4.0 destekli olduğunu gördüm ama bu bilgiden emin değilim bu yüzden size sormak istedim. Qc 4.0 ve Qc 3.0 arasında fazla fark var mı ve...
  10. Virtue

Çözüldü Redmi note 7 farklı çentik

Benimki böyle değil, daha yuvarlak Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Virtue

Yardım Redmi Note 7 Güncelleme Sorunu

Bu konudan son güncellemeyi indirin, ekrandaki 10 sayısına birkaç defa tıklayın. Ek güncelleme seçenekleri açıldı yazısını görünce sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp güncelleme paketini seçin yazısına tıklayın, indirdiğiniz dosyayı seçin kendisi güncelleyecektir. Rom - Redmi Note 7 MIUI...
  12. Virtue

Soru Uygulama Güncelleyici Güncellemeleri Yapılamıyor

Aynı sorun bende de var şimdi konu açmaya girmiştim tam denk geldi :D Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Virtue

Soru Mi band 4 alacağım nerden alıyım

Xiaomi Mi Band 4 Siyah Akıllı Bileklik (xiaomi Türkiye Garantili) - n11.com Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Virtue

Satış Xiaomi ve Her Marka Telefon Kaplamaları Uygun Fiyata

Kesim şablonlarını satar mısın bana? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Virtue

Satış Xiaomi ve Her Marka Telefon Kaplamaları Uygun Fiyata

Hayırlı satışlar, ürün cast folyo mu? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt