Violonist kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Android Auto Ses Sorunu

Arkadaşlar, birde şunu dener misiniz, gelsitirici ayarlarından USB hata ayıklaması açıksa kapatın.
  2. V

Yardım Android Auto Ses Sorunu

Kardeşim bende aynı sorun vardı, eski sürüm yükleyip, uygulama ayarlarından programı sıfırladım, önbelleği ve herşeyi temizledim, son versiyona tekrar guncelledim, bu şekilde su an çok iyi
  3. V

Yardım Redmi note 13 pro 5g ile alaklı sorun yaşıyorum bilgisyarım görmüyor?

Ayarlardan otg yi açık ve kapalı olarak dener misin
  4. V

Yardım Redmi telefonlar neden şarj hızı fabrika verisindeki gibi şarj olmuyor?

Benim tel 67 watt şarj aleti ile yaklaşık 45 dakikada şarj oluyor, sizin şarj aletiniz orjinal mi
  5. V

Soru MiFlash bu hatayı neden verir ?

Configuration sekmesinden, mı flash configuration a tıkla, sonrasında checkpoint alanında yazan yazıları temizle ve ok deyip tekrar dene sorunun kalmadığını göreceksiniz
  6. V

Soru Note 13 pro 5G ısınma

Bende direnç falan yok 67 watt hızlı şarjda ısınıyor, gayet normal
  7. V

Araçlar GARNET - Hoparlör Fix - [ Magisk Module ]

Teşekkürler paylaşım için, ben de diyordum bazı durumlarda üst hoparlörün sesi niye gidiyor, demek sıkıntı varmış.
  8. V

Yardım AdAway aktif ama çalışmıyor

Teşekkür ettim, android 14 için paylaşır mısın, diğer telefonum da 14 var ona yapayım bari.
  9. V

Twrp den yapilan dosyaları paylasır mısın? Bende twrp mevcut android 15 var
  10. V

Hepsini ekle isteyen yüklesin bence 1740222803 Bende android 15 var
  11. V

Aynen nasıl yaparız o işlemi
  12. V

Yardım Mi Kumanda LG kontrol sorunu

Bende de o şekilde, LG lerde bazen 4 kademe birden yükseltiyor, Daiwa marka seçerek dener misin
  13. V

Sohbet Resmi note 13 Pro 5G hyperos2 resetliyo

Benim başıma gelmişti hpos 1 modemi yükledim dediğiniz gibi birkaç dakika sonra reset atıyordu. Ondan yazmıştım ama imei içinse bilemiyorum
  14. V

Sohbet Resmi note 13 Pro 5G hyperos2 resetliyo

Hyperos 1 modemini 2 ye kurmayın çalışmaz, kendi modemini yüklemeniz lazım
Üst Alt