Violonist kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Redmi note 13 pro 5g ile alaklı sorun yaşıyorum bilgisyarım görmüyor?

Ayarlardan otg yi açık ve kapalı olarak dener misin
  2. V

Yardım Redmi telefonlar neden şarj hızı fabrika verisindeki gibi şarj olmuyor?

Benim tel 67 watt şarj aleti ile yaklaşık 45 dakikada şarj oluyor, sizin şarj aletiniz orjinal mi
  3. V

Soru MiFlash bu hatayı neden verir ?

Configuration sekmesinden, mı flash configuration a tıkla, sonrasında checkpoint alanında yazan yazıları temizle ve ok deyip tekrar dene sorunun kalmadığını göreceksiniz
  4. V

Soru Note 13 pro 5G ısınma

Bende direnç falan yok 67 watt hızlı şarjda ısınıyor, gayet normal
  5. V

Araçlar GARNET - Hoparlör Fix - [ Magisk Module ]

Teşekkürler paylaşım için, ben de diyordum bazı durumlarda üst hoparlörün sesi niye gidiyor, demek sıkıntı varmış.
  6. V

Yardım AdAway aktif ama çalışmıyor

Teşekkür ettim, android 14 için paylaşır mısın, diğer telefonum da 14 var ona yapayım bari.
  7. V

Twrp den yapilan dosyaları paylasır mısın? Bende twrp mevcut android 15 var
  8. V

Hepsini ekle isteyen yüklesin bence 1740222803 Bende android 15 var
  9. V

Aynen nasıl yaparız o işlemi
  10. V

Yardım Mi Kumanda LG kontrol sorunu

Bende de o şekilde, LG lerde bazen 4 kademe birden yükseltiyor, Daiwa marka seçerek dener misin
  11. V

Sohbet Resmi note 13 Pro 5G hyperos2 resetliyo

Benim başıma gelmişti hpos 1 modemi yükledim dediğiniz gibi birkaç dakika sonra reset atıyordu. Ondan yazmıştım ama imei içinse bilemiyorum
  12. V

Sohbet Resmi note 13 Pro 5G hyperos2 resetliyo

Hyperos 1 modemini 2 ye kurmayın çalışmaz, kendi modemini yüklemeniz lazım
  13. V

Soru Hangi cihazı alayım

Ben yurt içi garantili rn 13 pro 5g aldım, gayet güzel kullanıyorum, yurtdışı cihaz alacaksanız iyice araştırın
  14. V

Yardım Wi-fi Arama

Eğer, vowifi aramızda görüşme yarıda kesiliyorsa sıkıntı modem dedir. Huawei hg .... nolu modellerinde sıkıntı var. Tp link modemlerini öneririm
Üst Alt