Violonist kullanıcısının son içeriği

1. V

Rom [Android 10.0] Pixel Experience 10 [GSI] [VINCE]

Aynısının laciverti değil mi bu ?
  2. V

Rom Mi A1 Global kararlı V10.0.10.0 PDHMIXM İndirme bağlantısı

Stock romdur bu,miui değil yani
  3. V

Rom [8.1][PORT] Mi A1 için MiRoom Yükleme Rehberi

Ekranın kenarlarından parmak hareketi ile ileri,geri işlemlerinin yapıldığı seçenek
  4. V

Soru Mi A1Güncelleme alacakmış ama bana gelmedi

Haber yeni de takvim gazetesinde park ve bahçelerden sorumlu arkadaş haber yapınca bu kadar oluyor, ciddiye almayın
  5. V

Tam ekran hareketleri mevcut mu, varsa link alabilir miyim
  6. V

Rom iyi güzel de ,tam ekran hareketlerini çıkarmışlar. Buildprop tan da olmuyor. Onu kullanıyorum ama çıkarmışlar :(( 1561105885 Farklı giriş yap diyerek mesela google ile girebilirsiniz 1561105887 Farklı giriş yap diyerek mesela google ile girebilirsiniz
  7. V

Haber Pixel Experince rom tehlikesi

Virüs programı kullansak gelen giden trafiği kontrol edemez miyiz, eu rom kullanıyorum
  8. V

Haber Pixel Experince rom tehlikesi

Bu gerçek mi arkadaşlar
  9. V

Yardım Ekran Sararması

2.5 yıldır kullandığım mi5 sağ alt ve sol alt köşelerde sararma var miladı dolmak üzere diye üzerine düşmüyorum ama sizin cihaz daha yeni biraz daha incelendikten sonra garantiye verin derim
  10. V

Sohbet Yüzsüzlüğün bu kadarı.

Şikayet ettim geçmiş olsun,
  11. V

Yardım Video kaydı ses problemi

Mi 5 son sürümde kamera ile kaydedilen videolarda ses çıkmıyor. Aynı problemle karşılaşan var mı acaba, ya da çözüm var mıdır. 1548606071 Çözümü buldum arkadaşlar. Magisk modullerinden stereo mod modülü engel oluyor bilginize
  12. V

Rom Mi5 Pixel Experience Rom [AOSP] [8.1]-[9.0] [Gemini]

temiz kurulum yaptıktan sonra sensör sorunu olursa yükleyin düzelecektir. Ben o şekilde çözdüm
  13. V

Verdiğim dosyayı dahili hafızaya atın. Sonra magisk ten soldaki seçeneklerde modüller kısmı var. Oraya dokunup aşağıda + simgesine dokunun ve o dosyayı yükle diyin, bu kadar . Modül, telefonu yeniden başlatınca aktif olacaktır
  14. V

Sensör problemi için magisk ten yükleyin arkadaşlar 1547280194 En guncelini kurabilirsiniz
  15. V

Soru Pie güncellemesi ve radyo

Kardeşim ,o telefonlarda radyo alıcısı var yani bildiğin içinde radyo var , bizim telefonlarda yok mi5,mi6 vs o yüzden gelecek diye bekleme
Üst Alt