Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm şuan global hyperos kullanıyorum ama pek memnun değilim acaba fastboot hyperos Endonezya çıktımı baya aradım bulamadım sadece global var.
Selamın aleyküm benim cihazım mi 11 lite yd imeil kayıtlı güncellemeyi mi flash ile yapıyorum modem dosyası kuruyorum açılıyor telefonum ayni sekilde 10s yd imeil atılmış telefonum var onu güncellemek istiyorum mi flash ile güncellersem modem dosyası ister mi isterse modem dosyasını araştırdım...
Arkadaşlar Endonezya romuna güncelleme geldi fakat ben hiç bir yerde konusunu bulamadım internette de baktım ama baya gende bulamadım acaba yardımcı olabilecek varmı nerden bulabilirim
merhaba arkadaşlar imeil repaer işlemli mi 11 lite kullanıyorum miıu 13.0.2 gelmişti güncelleme olarak bende fasbot bağlantısını indirip flash toll ile güncelledim fakat succes demesine ragmen telefonum açılmıyon main menu ye atıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edermisiniz acil
Merhaba arkadaşlar cihazım imeil repear işlemli mi 11 lite 4g şuan da miui 13.0.1 Endonezya romu var bugün 13.0.2 geldi güncelleme bildirimi gelip duruyor imeilin telefondan direk güncellersek gidicegini biliyorum fakat twrp ile gitmez diye biliyorum ama Endonezya romundan daha iyi diyorlar...
Selamın aleyküm arkadaşlar mi 11 lite 4g cihazım şuanda miui 13.0.1 Endonezya romu var ve bugün itibariyle imeil işlemi gerçekleştirildi ama sürekli kafamda ineli cihazlar güncelleme almaz yapılamaz diyenler oluyor internette de Android sürüm atlamadığınız sürece maunel twrp üzerinden manuel...
Merhaba arkadaşlar şuanda mi 11 lite 4g cihazımı kullanıyorum global kararlı sürüm mıuı 13.0.3 gelmiş fakat bana ulaşmadı hâlâ 12.5.3 kullanıyorum cihazım garantili recovery ile acaba nasıl kurabilriim bilen biri anlatabilir mi ?
Selamın aleyküm mi 11 lite miui 13 gelmiş ama güncelleme bana ulaşmadı sitede araştırdım global ota yok gelen birisi acaba yandisk e atıp gönderebilir mi ?
Selamın aleyküm arkadaşlar bugün kaçak 11 lite telefon aldım icimde kusku var kapanma ihtimali olur mu satan arkadaş olmaz dedi ama bide size sormak istedim
Arkadaşlar mi 8 lite kullanıcısıyım 3 yıldır telefonu kullanmaktayım telefonumdan menunum bana yetiyor ama batarya mevzusu can sıkmaya başladı 1 saat ekran süresi veriyor bataryam garantili iken 1 kere degisti 1 yıl geçti galiba belkide daha fazla ama ben degistirdiklerine güvenmiyorum...
merhabalar arkadaşlar botloader kilidini yeni açtım rom yüklemek için twrp şart ama internette çok fazla twrp yükleme gösteren var en güncel en doğru şekilde yapan biri varmı videolu bir şekilde forumda aradım ama bulamadım ?
Merhabalar arkadaşlar ben bu işlerde yeniyim garantim bitti ve costum rom atmak istiyorum telefonum birazcık kasıyor o yuzden Google romlarindan birine geçmek istiyorum telefonumdan geliştirici şecenekler bölümü hallettim fakat bilgisayarda unlock toll bölümünde indirdiğim program mi hesabıma...