VHOLDY kullanıcısının son içeriği

1. VHOLDY

Soru Linux üzerinde ROM vb işlemleri yapan var mı ?

CMD Komutları Linuxta farklı çalışıyo platform-tools kurulabiliyor (Bakmak lazım.) ADB Komutlarıda rahatça kullanabilirsiniz MiFirm gibi stock rom uygulamalarını kullanamayabilirsiniz. Yanlışımda olabilir diğer üyelerin yorumlarını da bakın derim.
  2. VHOLDY

Soru mtk cihazlar neden daha sıkıntılı

Hmm teşekkürler cevap için
  3. VHOLDY

Orangefox geliştiriciyseniz bir sorum var mt6781 işlemci koduna yıllardır offical twrp cikmadi bu saatten sonra da çıkacağını sanmıyorum sizce cıkar mı?
  4. VHOLDY

MTK Cihaz aldığım güne her gün acıyorum kendime Özellikle Helio serisi için (Dimensity' serisi olan cihazıma keske tekrar olsada dönsem)
  5. VHOLDY

Sohbet Poco X3 NFC için Droidian veya Ubuntu Touch lazım.

Başka bir forum sayfasında romu başarılı bir şekilde kurduğunuzu gördüm. Romu denediyseniz kurmayı düşünüyorum kuzenime
  6. VHOLDY

Yardım note12 pro 5g stock roma dönme

Yeni indirdim ama kurulum yapmadım normal rom fena yoruyor note 11 proyu cmd ekranı geliyo bildiğim kadarıyla
  7. VHOLDY

Yardım note12 pro 5g stock roma dönme

HyperTN Rom geçmeye düşünüyorum normal romdan geçilirmi? Whatsapp giriş sorunu oldumu
  8. VHOLDY

Yardım bankalara erişim

Orası öylede her cihaza kernel yönetici çıkmıyo Folkpatch kullanın bootloader hide bile var içinde
  9. VHOLDY

Soru HyperTN Rom

HyperTN Romları varmış 2.87GB Boyutu aranızda kullanan oldumu stock romdan geçilirmi?
  10. VHOLDY

Çözüldü Enpara root sorunu

APatch/KernelSU Geçin Magisk'i biliyolar artık
  11. VHOLDY

Soru DNS'Lerde sorun mu var?

bilmiyorum 1 hafta önce böyle yoktu her dns çalışıyordu modemi sıfırladım hg255s modem ip felan herşey değişti haziranda bitiyor taahüdümüz Dijitürke geçmeyi planlıyoruz 1776710157 Arıza Kaydı açtım X Üzerinden geri dönüş sağladılar kendileride bilmiyomuş
  12. VHOLDY

Soru DNS'Lerde sorun mu var?

Vodafone kullanıyorum evde şu 1 haftadır neredeyse tüm dnslerini denedim WARP bile denedim hiç birine bağlanmıyor Mobil Veride böyle bir sorun yok herkesde aynımı acaba? Benim düşüncem DNS Adresleri engelleniyor. Lütfen cevaplamadan geçmeyin.
  13. VHOLDY

Yardım LSPosed Sorunsalı

Çözdüm galiba bilmiyom tam :)
  14. VHOLDY

Yardım LSPosed Sorunsalı

1.9.3 Modlu kullanıyom, bir eklenti kurucağım zaman banka uygulamarı çıkış yapıyor hesaptan hangi paketi önerirsiniz?
Üst Alt