VHOLDY kullanıcısının son içeriği

1. VHOLDY

Yardım LSPosed Mod

Öncelikle Merhaba, uzun zamandır yoktum ufak bir trafik kazası geçirdim. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler şimdiden asıl konumuz şu resimde görmüş olduğunuz LSposedin modlanmış halini kullanmaktayım & sorunumdaki mesela core patch imzalama düzgünce çalışmıyor en son apk yüklediğimde...
  2. VHOLDY

Karşılaştırma Max 20k bütce y.d telefon önerisi

Direnç, Server, yapılıyorda en makul sorunsuz olan server kaydı.
  3. VHOLDY

Karşılaştırma Max 20k bütce y.d telefon önerisi

14T Pro forumda bazı üyelerede söylemiştim alan memnun hiç kotü amaçlı geri yazan olmadı bana.
  4. VHOLDY

Soru Mi band 8 kordon tavsiyesi

Ben Metal aldım mıknatıslı, renk atmaya, solmaya dayanıklı memnunum şuan önceki kordon kopmuştu iyikide almışım terleme yapmıyor
  5. VHOLDY

Yardım Sistem başlatıcı çöküyor

Onu nasıl yapabilirim
  6. VHOLDY

Yardım Xiaomi 15 Ultra Kilitleme Sorunu

Apple gibi degilki herkese eşit versinler
  7. VHOLDY

Yardım Xiaomi 15 Ultra Kilitleme Sorunu

EU Romda var bildiğim kadarıyla
  8. VHOLDY

Evet hocam Modlu vardı Modul olarak siliyorum onu cihaz aciliyor sistem başlatici durduruldu yazıyor çözüm bulamadım
  9. VHOLDY

Modlu Sistem başlatıcı kullanıyorum geri eskisine dönmek istediğimde ekran simsiyah oluyor
  10. VHOLDY

Yardım Brick olur mu?

Global romda kapanıyor diye biliyorum diğer üyelerin görüşlerini alalım.
  11. VHOLDY

Yardım Mi 11t güncelleme sonrası imei gitti uzaktan destek verebilecek varmı

H.Kadioglu hocamız yapabilir. Güvenilir kendisi
  12. VHOLDY

Soru Xiaomi güvenlik uygulamasının sürümünü düşürebilirmiyim ?

APatch kurarken şifre oluşturmak gerekiyor. Bu şifreyi unutursanız tekrar yama yapmanız gerekicek.
  13. VHOLDY

Magisk Devri bitti artık Root gizlesende yakalıyo uygulamar APatch kullanın Kernel yönetimi var. Magisk Modüllerini kullanabiliyorsunuz.
  14. VHOLDY

Anladım root ile kolay yapılıyorda root madem yok başka bir üyemizin bilgisi varsa yazabilir
Üst Alt