Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düne kadar MiuMix Rom kullanıyordum. Fakat son zamanlarda şarjın aniden düşmesi sebebi ile (%20 iken bir anda 15'i görmesi) farklı rom arayışlarına girdim. Pek fazla oyun oynamayan birisiyim. Genelde Uzak Bağlantı, navigasyon, müzik ve video uygulamarı kullanmaktayım. Ayrıca Magisk ve...
Link paylaşma şansınız var mı? Dünden beri yoruldum araştırma ve dosya indirmeyle uğraşarak bayağı yoruldum. Artık bu işi sonuçlandırmak istiyorum. Bir de akım kesme/koruma özellikleri mevcut mu bu romlarda? RiceDroid de çok karşıma çıkan bir rom. Merak etmiyor değilim açık.ası...
Hocam benim rom yüklememdeki amaç, pili uzun süre dayansın. Çünkü genelde telefonda müzik dinleyip video izlerim. Bir de işim gereği sürekli olarak uzak bağlantı ile destek personeli olarak çalışıyorum. Genel olarak da navigasyon programı kullanıyorum. Oyun oynayan birisi değilim ama aşırı müzik...
Arkadaşlar sizce bu romun 3.9 sürümü mü daha iyi yoksa 3.9.5 mi daha iyi? İyiden kastım hem pil performans ömrü hem de özellik ve stabilite...
1669539535
Bir de şu Release ve Release-A13 muhabbeti nedir tam olarak? Açıklayabilir misiniz?
Ben bu romdan birşey anlamadım. Tema yüklememe izin vermiyor. İçindeki temanın da her yeri çince. Türkçe tema bilen var mı arkadaşlar? Dark Mode veya full black gibi? Yoksa akşamı beklemeden rom atacam yeniden.
Ben de kıdem yükseltmek istiyorum. Bunun için biraz da güven lazım işte. Umarım o güveni de kazanırız. Tekrardan iyi geceler...
1662507963
Neyse ben Rom'u bismillah diyip yüklüyorum. Kalın Sağlıcakla ...
Ben istanbul'da yaşıyorum fakat ailem izmir'de. Karşıyaka'dayız.
1662507518
Ayrıca tanıştığımıza memnun oldum hocam. Umarım bu romdan sonra daha çok memnun olurum...
:D