vezir020 kullanıcısının son içeriği

1. vezir020

Sohbet Yine Bir Brick Vakası ve Daha Fazlası

Öncelikle Hasan hocam'a teşekkür ederim.. Mevzuya gelecek olursak; Kilitlenen konudaki durumlar karalama vs. değildir. Synx arkadaşımız 13 Ultraya rom yayınlandığını öğrenince, mevzudaki romun telegram kanalına giriyor bir soru soruyor akabinde "Akif Kulak" isimli şahıs banla bu oo çocuğunu...
  2. vezir020

Soru 13 Ultra Kılıf ve Cam Koruma

hocam siz bir kaç yere daha sorun çünkü makinadan model seçiyor kesiyor sonuçta şuan yanımda ikinci bir cihaz olsa size atardım ben bu şekilde yapıyorum sıfır gelen fabrikasyon gibi oluyor.
  3. vezir020

Soru 13 Ultra Kılıf ve Cam Koruma

hocam şu piyasada çekilen kesmelerden çektirin kılıfı takmayın ilk seferde daha sonra yanlar kalkacaktır elinizle yapıştırıp kenarları çakmakla hafif ısıtırarak elinizle üzerinden geçin bir daha kalkma yapmıyor
  4. vezir020

Diğer HyperVoltran ve Akif

Adamın benimle ilgili bir sıkıntısı var adımın geçtiği telegram grubunda beni hedef alıyor direk :D belli sıkıntılı bir tip dikkat etmek lazım
  5. vezir020

Uygulama FouadMods Instagram++ | Yenii!

resmi kanalında yok ama nerde paylaşmış hocam ?
  6. vezir020

Yardım mi11t pro rootlu türkiye cihazı kullanan var mı ?

kullanan varsa iletişime geçebilir mi ?
  7. vezir020

Yardım dairesel güç temasını türkçeleştirme isteği

teşekkürler hocam :)
  8. vezir020

Yardım dairesel güç temasını türkçeleştirme isteği

çince bölümleri türkçeleştirme nasıl yapabiliriz ? yardımcı olabiliecek birisi var mı ? tema1.mtz - 34.2 MB
  9. vezir020

Yardım Tema istek

Harika bir tema "圆动力" buradan indirebilirsiniz.: http://zhuti.xiaomi.com/detail/share/6402ed41-9fda-4c35-ac2a-1a6afd2dfe4b?miref=share&packId=62cff0d3-0218-4191-adcd-9a0e2ba68a20. Kimden @小米主题 Bu temadaki çince bölümler silinebilir mi? Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. vezir020

Yardım Ekran kapandı telefon açılmıyor

Batarya gitmiş Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt