Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Yaklaşık 3 senedir kullandığım cihazın şarjının hızlı gitmeye başladığını farkettim. Özellikle mobil veriyi açınca su gibi akıyor.
Yazılımsal bir şey olduğunu zannetmiyorum. Sorun bataryadan mıdır direkt değiştirsem düzelir mi nasıl tespit edebilirim?
(Bunu sorma nedenim önceki...
Kilitler açıktı wipe yaparak sistemi sildim. TWRP ile dosya aktaramıyorum boyutundan dolayı olsa gerek. Bilgisayardan nasıl rom flashlayabilirim? Çok acemiyim telefonu kurtarmam gerek yardım edin :(
Merhaba miui.com üzerindeki bağlantı aşırı ayarsız, hız bir 3mb/s oluyor bir 30kb/s oluyor bazen de sıfırlanıyor. Anladım ki buradan indiremeyeceğim. Nereden indirebilirim torrent vs link olan var mı? Son versiyon olmasına gerek yok telefonuma kavuşmak istiyorum artık. Global rom lazım hızlı...
Merhaba, Google Fotoğraflarda sadece kameradan çektiklerimin drive'a kaydedilmesini istiyorum. Ancak biliyorsunuz ki DCIM klasörünün içine kaydediliyor Screenshotlar. O yüzden onları da drive'a yüklüyor. Bunun önüne geçmek için Screenshots klasörünün default konumunu değiştirmek istiyorum...