veyselyldz kullanıcısının son içeriği

1. veyselyldz

Yardım Eu dev HyperOs bildirim gelmiyor

Yüklü değil ama yükleyebilirim teşekkür ederim yardımınız için 1724226483 Hocam hyperceiler arayüz modülü gibi duruyor içindeki bildirimle alakalı olan ayarı biliyor musunuz
  2. veyselyldz

Yardım Eu dev HyperOs bildirim gelmiyor

Merhabalar klasikleşmiş bir sorun olan bildirim sorunu için bir çözüm önerisi olan var mı, eu rom gayet stabil ve pil performansı iyi ancak bildirim gelmemesi aosp romlara yönlendiriyor 😏
  3. veyselyldz

Recovery TWRP Poco F5 Pro / K60 HyperOs Android 14 (Dokunmatiği Çalışıyor)

Teşekkür ederim düzenleyeceğim bu şekilde :)
  4. veyselyldz

O şekilde düzenleyemiyorum hocam arkadaşın dediği gibi kurabilirsiniz boot yaparsanız tek yeniden başlatma için kurmuş olursunuz "flash" komutunu kullanırsanız gömülü kurmuş olursunuz
  5. veyselyldz

HyperOS Poco F5 Pro/ Redmi K60 Elite Rom HyperOS

Başka bir dizine atmayı deneyin
  6. veyselyldz

Rica ederim güle güle kullanın
  7. veyselyldz

Beklemelisiniz ya da ota yoluyla kurabilirsiniz
  8. veyselyldz

Parça parça dağıtılıyor güncelleme beklemek zorundasınız maalesef bölgeyi değiştirerek güncellemeyi alamazsınız
  9. veyselyldz

Ben haftalık kullanıyorum pil performans akıcılık konusunda gayet iyi memnunum baya ama stabil sürüm hataların en minimum olduğu sürümlerdir isterseniz stabil kurabilirsiniz
  10. veyselyldz

TWRP Recovery Kurulumu İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın İndirmiş olduğunuz recovery dosyasının içinde .img olan dosyayı C/Programfiles/Minimal ADB içerisine atın. Buraya attığınız dosya adını kolay...
  11. veyselyldz

Supported Devices: Poco F5 Pro / Redmi K60 - Mondrian ▪️Rom Name: EliteHyper LiteRom ▪️Version: Android 14 ▪️HyperOs ⚙️Kurulum Adımları 🔸Bootloader Kilidi Açık Olmalıdır 🔸Fastboottan aşağıda verdiğim twrp'yi yükleyin ve twrp modunda yeniden başlatın 🔸Temiz bir kurulum için...
  12. veyselyldz

HyperOS k60 için dolby atmos, viper...

Ben direkt fastboot flash recovery ....zip komutuyla yüklüyorum 1710617559 Sorununuz çözüldüyse ne mutlu 🙏
  13. veyselyldz

HyperOS k60 için dolby atmos, viper...

Aynı sorunu yaşamıştım bu twrpde sıkıntı yok dokunmatiği çalışıyor https://sourceforge.net/projects/recovery-for-xiaomi-devices/files/mondrian/twrp-3.7.1_12-v8.6_A14-mondrian-skkk.img/download
Üst Alt