Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TWRP Recovery Kurulumu
İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir.
Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın
İndirmiş olduğunuz recovery dosyasının içinde .img olan dosyayı C/Programfiles/Minimal ADB içerisine atın. Buraya attığınız dosya adını kolay...
Merhabalar arkadaşlar global hyperos sürümünü kullanmaktayım internette biraz araştırma yaptım ve magisk apkyı uzantısını zip olarak değiştirip twrpden flashladığımızda rootun yükleneceği yazıyor ama bu işlemleri yaptığımda cihaz bootloopta kalıyor ve uninstall.zip flashlayarak açıyorum telefonu...
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim Şimdi AOSP Tabanlı Android 10 Rom Nasıl Yüklenir Onu Göstermeye Çalışacağım elimden geldiği kadar.
İlk Öncelikle Forumda Açtığım Orange Fox Recovery'nin yüklü olması gerekiyor Orange Fox Recovery
1-Recovery Girip Wipe Dalvik, Cache, Data, System wipeliyoruz...
Arkadaşlar merhaba xda forumunda orange fox yüklerken bootloop brick gibi sorunlarla karşılaştığını gördüm o yüzden Türkçe bir içerik olsun diye açıyorum konuyu şimdi gelelim nasıl yükleyeceğimize
1- Cihazınızın kesinlikle UNLOCK olması gerekmektedir.
2-Aşağıdaki Linkten ByTrabzonlu'nun...
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.
Telefonumu kullanırken bir anda parmak izi kayboldu ayarlarda bulamıyorum donanım tepki vermiyor. Baaşına gelen ya da çözüm önerisinde bulunabilecek var mı
Hindistan rom kullanırken oldu
BİR UPDATE EKLEYEYİM ARKADAŞLAR AŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM ROMU FLASHLADIM KAÇ...
Arkadaşlar merhaba durduk yere telefonun parmak izi ve yüz tanıma sensörü gitti ayarlarda yok biraz araştırdım persist.img dosyasını flashlamayı deneyebilirmişim elinde fastboot rom dosyası olan varsa içinden bana persist.img dosyasını upload edebilir mi
1585053462
ELİMDE FASTBOOT ROMU VAR AMA...
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.
Redmi Note 8 için Android 10 GSİ yüklemesi yapılabilir mi ?
Biraz Araştırma yaptım, Tiz Kontrolü yaptım sadece A portu Açıkmış yani yüklenebilir gözüküyor forumda yapan deneyen birisi var mı ? Varsa Çok memnun olurum çünkü Android tabanlı rom kullanmaktan aşırı...