Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüklü değil ama yükleyebilirim teşekkür ederim yardımınız için
1724226483
Hocam hyperceiler arayüz modülü gibi duruyor içindeki bildirimle alakalı olan ayarı biliyor musunuz
Merhabalar klasikleşmiş bir sorun olan bildirim sorunu için bir çözüm önerisi olan var mı, eu rom gayet stabil ve pil performansı iyi ancak bildirim gelmemesi aosp romlara yönlendiriyor 😏
O şekilde düzenleyemiyorum hocam arkadaşın dediği gibi kurabilirsiniz boot yaparsanız tek yeniden başlatma için kurmuş olursunuz "flash" komutunu kullanırsanız gömülü kurmuş olursunuz
Ben haftalık kullanıyorum pil performans akıcılık konusunda gayet iyi memnunum baya ama stabil sürüm hataların en minimum olduğu sürümlerdir isterseniz stabil kurabilirsiniz
TWRP Recovery Kurulumu
İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir.
Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın
İndirmiş olduğunuz recovery dosyasının içinde .img olan dosyayı C/Programfiles/Minimal ADB içerisine atın. Buraya attığınız dosya adını kolay...
Aynı sorunu yaşamıştım bu twrpde sıkıntı yok dokunmatiği çalışıyor
https://sourceforge.net/projects/recovery-for-xiaomi-devices/files/mondrian/twrp-3.7.1_12-v8.6_A14-mondrian-skkk.img/download