veyselyldz kullanıcısının son içeriği

1. veyselyldz

Recovery TWRP Poco F5 Pro / K60 HyperOs Android 14 (Dokunmatiği Çalışıyor)

TWRP Recovery Kurulumu İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık olması gerekmektedir. Bilgisayarınıza Minimal ADB indirin ve kurulumunu yapın İndirmiş olduğunuz recovery dosyasının içinde .img olan dosyayı C/Programfiles/Minimal ADB içerisine atın. Buraya attığınız dosya adını kolay...
  2. veyselyldz

HyperOS Poco F5 Pro/ Redmi K60 Elite Rom HyperOS

Supported Devices: Poco F5 Pro / Redmi K60 - Mondrian ▪️Rom Name: EliteHyper LiteRom ▪️Version: Android 14 ▪️HyperOs ⚙️Kurulum Adımları 🔸Bootloader Kilidi Açık Olmalıdır 🔸Fastboottan aşağıda verdiğim twrp'yi yükleyin ve twrp modunda yeniden başlatın 🔸Temiz bir kurulum için...
  3. veyselyldz

Çözüldü Poco F5 Pro Magisk Root

Merhabalar arkadaşlar global hyperos sürümünü kullanmaktayım internette biraz araştırma yaptım ve magisk apkyı uzantısını zip olarak değiştirip twrpden flashladığımızda rootun yükleneceği yazıyor ama bu işlemleri yaptığımda cihaz bootloopta kalıyor ve uninstall.zip flashlayarak açıyorum telefonu...
  4. veyselyldz

Rom Redmi Note 8 Pro - Android 10 Pixel OS Rom [OFFİCİAL]

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim Şimdi AOSP Tabanlı Android 10 Rom Nasıl Yüklenir Onu Göstermeye Çalışacağım elimden geldiği kadar. İlk Öncelikle Forumda Açtığım Orange Fox Recovery'nin yüklü olması gerekiyor Orange Fox Recovery 1-Recovery Girip Wipe Dalvik, Cache, Data, System wipeliyoruz...
  5. veyselyldz

Recovery Redmi Note 8 Pro - Orange Fox Recovery [UNOFFİCİAL]

Arkadaşlar merhaba xda forumunda orange fox yüklerken bootloop brick gibi sorunlarla karşılaştığını gördüm o yüzden Türkçe bir içerik olsun diye açıyorum konuyu şimdi gelelim nasıl yükleyeceğimize 1- Cihazınızın kesinlikle UNLOCK olması gerekmektedir. 2-Aşağıdaki Linkten ByTrabzonlu'nun...
  6. veyselyldz

Çözüldü Redmi Note 8 Pro Parmak İzi Kayboldu

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Telefonumu kullanırken bir anda parmak izi kayboldu ayarlarda bulamıyorum donanım tepki vermiyor. Baaşına gelen ya da çözüm önerisinde bulunabilecek var mı Hindistan rom kullanırken oldu BİR UPDATE EKLEYEYİM ARKADAŞLAR AŞAĞIDA LİNKİNİ VERDİĞİM ROMU FLASHLADIM KAÇ...
  7. veyselyldz

Rehber Redmi Note 8 pro Unbrick Nasıl Yapılır

Yeni yöntem çıktı. Bu konudaki yorumlar eski konu için geçerlidir https://forum.miuiturkiye.net/konu/yetkili-hesabi-atlamak.104415/
  8. veyselyldz

Yardım Persist.img lazımm

Arkadaşlar merhaba durduk yere telefonun parmak izi ve yüz tanıma sensörü gitti ayarlarda yok biraz araştırdım persist.img dosyasını flashlamayı deneyebilirmişim elinde fastboot rom dosyası olan varsa içinden bana persist.img dosyasını upload edebilir mi 1585053462 ELİMDE FASTBOOT ROMU VAR AMA...
  9. veyselyldz

Soru Android 10 GSİ Redmi Note 8 Pro

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Redmi Note 8 için Android 10 GSİ yüklemesi yapılabilir mi ? Biraz Araştırma yaptım, Tiz Kontrolü yaptım sadece A portu Açıkmış yani yüklenebilir gözüküyor forumda yapan deneyen birisi var mı ? Varsa Çok memnun olurum çünkü Android tabanlı rom kullanmaktan aşırı...
  10. veyselyldz

Yardım İMEİ kayıt kardeşliği ....

Bende arıyorum
  11. veyselyldz

Mi8 64/6
  12. veyselyldz

Arkadaşlar telefonumun kapanmasına 15 günden az bir süre kaldı pasaport kardeşliği yapacak var mı
  13. veyselyldz

Yardım Mi 8 custom rom yükleme sorunu

Hocam romlarda 9.x.xx romunu kurup üstüne custom rom kurma olayı var belki o yüzden hata veriyordur
  14. veyselyldz

Yardım Mi 8 custom rom yükleme sorunu

Hiç denemedim hocam romları ama pix3l ve havoc os gerçekten çok çok başarılı custom romlar onları kullanmanızı tavsiye ederim
  15. veyselyldz

Çözüldü Artık Yardımcı Olabilecek Birisi Çıksın Lütfen

Bulunduğunuz bölgede 3G altyapısı 4Gden daha iyidir belki o yüzden hızlı olabilir 1554377818 başka bir bölgede deneyin birde
Üst Alt