Veyis kullanıcısının son içeriği

1. Veyis

Yardım Güncellemeden sonra kamera bulanıklaşıyor

Hocam cihaz direnç kayıtlı mı?
  2. Veyis

Yardım nfc çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar mi13t pro Global eea 2.0.9.0 rom yüklü Nfc ile ödeme yapamıyorum iki farklı banka ile ayarladım yine olmuyor çözümü nedir? Nüfüs kimlik kartını okuyor onda sıkıntı yok ödeme yapamıyorum?
  3. Veyis

Arkadaşlar bu sorunu yaşayan var mı bende yoktu 14.0.5 global Rusya tekrar dan geldi Pro madda sıkıntı yok.
  4. Veyis

Rom crDroid v7.1 Official Android R for Redmi Note 8/8T

hocam çok anlamıyorum arıyorum bulamadım bana link verirmisiniz Config-Releases/Android-14/13-Oct-2024/NikGapps-Custom-arm64-14-20241013-unofficial.zip bunu indirdim ama doğru mu bilemedim çok farkılı dosyalar var
  5. Veyis

Rom crDroid v7.1 Official Android R for Redmi Note 8/8T

arkadaşlar rom u kurdum ama google play yok nasıl gelecek
  6. Veyis

Yardım Redmi Note 8 (ginkgo) AOSP kurulumu

arkadşlar cihazı açtım ama google yok nasıl gelecek crDroid kurdum
  7. Veyis

hocam kırmızı yazılar errorlar çıkıyor akıp gidiyor ama twrp de kalıyor hiç bir şekilde kuramadım da cihaz açılmadı da 1728801679 hocam genelde ben tek tuşla twrp atıyorum bunu nasıl yaparım.
  8. Veyis

Merhaba arkadaşlar daha önce yüzlerce miui rom kurdum ama saf android rom kurmadım. cihazıma rom kurmaya çalışıyorum ama beceremedim twrp 3.4.0 kurdum galiba sistemi komple sildim kurulmuyor cihaz açılmıyor da twrp de kaldı. elimde 2 adet saf rom var crDroidAndroid-14.0-20241011-ginkgo-v10.8...
  9. Veyis

miui arama var ama ben de ikisi de kurulu google u kullanıyorum ben.
  10. Veyis

miui14 rusya ya geçtim sorun kalmadı bilgin olsun kesinlikle yazılımsal.
  11. Veyis

Rom Xiaomi 13T Pro Greeshan Repack HyperOs 1.0.6.0 UMLRUXM

Konu için teşekkürler hocam. global 1.0.6 da kamera sorunu yaşadım rus romun da sorun yoktu tekrar rus rom una geçecektim ama bunu gördüm bugün normal rus rom un dan ne farkı var artı olarak diğer konu da ki görsellerinizi gördüm.
  12. Veyis

aynı orun bende de var imei attıkdan sonra oldu bende yazılımla alakalı bence kamera da pro yerine girince bulanıklaşma yapmıyor. ıxm global kurunca oldu öncesi rusya rom vardı sorun yoktu. sizde ki rom nedir?
  13. Veyis

Rom Note 10 proda hangi romu önerirsiniz

Hocam çok oldu üstüne çok rom kurdum ne hatası vardı ne sorunu vardı unuttum ama memnun kalmamıştım.
  14. Veyis

Rom Note 10 proda hangi romu önerirsiniz

Yazın hocam bildiğim bir durumsa yardımcı olurum
  15. Veyis

Soru Devletin İMEİ müdahalesi

aynı soruyu bende merak ediyorum şimdi yıl başında sıfırlayacak ağustos a kadar yada temmuz a kadar aktif kullanırım o zaman imei atarım diye düşünüyordum elimde bolca imei var ama eski cihaz hepsi kapanır kapanmadan bugün bir imei atsam mı
Üst Alt