Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar mi13t pro
Global eea 2.0.9.0 rom yüklü
Nfc ile ödeme yapamıyorum iki farklı banka ile ayarladım yine olmuyor çözümü nedir?
Nüfüs kimlik kartını okuyor onda sıkıntı yok ödeme yapamıyorum?
hocam çok anlamıyorum arıyorum bulamadım bana link verirmisiniz
Config-Releases/Android-14/13-Oct-2024/NikGapps-Custom-arm64-14-20241013-unofficial.zip bunu indirdim ama doğru mu bilemedim çok farkılı dosyalar var
hocam kırmızı yazılar errorlar çıkıyor akıp gidiyor ama twrp de kalıyor hiç bir şekilde kuramadım da cihaz açılmadı da
1728801679
hocam genelde ben tek tuşla twrp atıyorum bunu nasıl yaparım.
Merhaba arkadaşlar daha önce yüzlerce miui rom kurdum ama saf android rom kurmadım.
cihazıma rom kurmaya çalışıyorum ama beceremedim
twrp 3.4.0 kurdum galiba sistemi komple sildim kurulmuyor cihaz açılmıyor da twrp de kaldı.
elimde 2 adet saf rom var
crDroidAndroid-14.0-20241011-ginkgo-v10.8...
Konu için teşekkürler hocam. global 1.0.6 da kamera sorunu yaşadım rus romun da sorun yoktu tekrar rus rom una geçecektim ama bunu gördüm bugün normal rus rom un dan ne farkı var artı olarak diğer konu da ki görsellerinizi gördüm.
aynı orun bende de var imei attıkdan sonra oldu bende yazılımla alakalı bence kamera da pro yerine girince bulanıklaşma yapmıyor.
ıxm global kurunca oldu öncesi rusya rom vardı sorun yoktu. sizde ki rom nedir?
aynı soruyu bende merak ediyorum şimdi yıl başında sıfırlayacak ağustos a kadar yada temmuz a kadar aktif kullanırım o zaman imei atarım diye düşünüyordum elimde bolca imei var ama eski cihaz hepsi kapanır kapanmadan bugün bir imei atsam mı