Veyis kullanıcısının son içeriği

1. Veyis

Yardım Şebeke sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar Poco x3 NFC dokunmatik çatladı telefonda hiç bir sorun yoktu babama vereyim dedim dokunmatiği yaptırdım. Ekran kapanma sensörü gitti tekrar gittim sensörü iptal ettim benden kaynaklı değil ben ekranı sökmedim dedi neyse iptal etti eve geldim şebeke gelmiyor gelse de 3g çekiyor...
  2. Veyis

Yardım amazfit verge cihaz ayarı

Merhaba arkadaşlar Amazfit Verge saat aldım ama ingilizce çıktı alırken öğrendim ama bir türlü çözerim dedim YouTube forumlarda ayarı vardır dedim bulamadım. İlk sorum, Saati Türkçe yapmak mümkün mü? Sizin kullandığınız yaptığınız ayarları var mı? Rehber de No Contacts yazıyor tüm...
  3. Veyis

Tavsiye Nilkin marka kılıf nasıl

Merhaba arkadaşlar Poco X3 cihazım için nilkin marka kamera korumalı kızaklı kılıf almak istiyorum. Bu kılıfı note9s de kullanmıştım ama kamerayı çizmişti kızağı. Bu sorun poco X3 de de olur mu?
  4. Veyis

Yardım 2. kez brick oldu

arkadaşlar hayırlı akşamlar cihazım ikinci kez brick oldu. ilkinde eu miui12.0.2 kurulu iken global e döneyim dedim hindistan 11,0,4 vardı kurarken cihaz error verdi açılmadı. cihaz yapıldı geldi ama avrupa global kurmuşlar twrp den eu 11,0,10 kurdum hata verdi aramalarda donma vardı. şimdi...
  5. Veyis

Yardım Sürüm düşürme

Merhaba arkadaşlar elimde redmi note9s var cihaz da eu 12.0.2 kurulu iken Endonezya 11.0.4 geçeyim derken mi flash ile brick oldu. İşlem yapıldı tamir oldu şuan elime geldi. Şuan cihazda 11.0.11 QJWMIXM kurulu yanlız ben miui arama ara yüzü olsun istiyorum cihaza 11.0.4 evde var tekrar atsam...
  6. Veyis

Rom masik MIUI 11 arıyorum

Merhaba arkadaşlar mi9t pro cihazım için masik x MIUI 11 sürümlü rom arıyorum link bulamadım yardımcı olabilir misiniz ? Yoksa eğer güzel bir rom tavsiyesi istiyorum masik p 16.2 de hata var Arabanın Bluetooth teybe bağlanmıyor.
  7. Veyis

Yardım Kulaklık alanını kapatmayın hatası

Selamün aleyküm Cihazım note 9s 11.0.8 eu custom rom yüklü. Cihazın kilidini açınca direk kulaklık alanını kapatmayın diyordu. Ayarlar dan cep modunu kapattım bu hatayı vermiyor şuan ama bu hatayla beraber birisini aradığım zaman ekran direk kapanıyor ve aramayı kapatamıyorum sesli mesaja da...
  8. Veyis

Yardım wifi bağlantısını kesmesi note9s

Arkadaşlar note9s 128 GB aldım. Üzerinde global Avrupa vardı wifi de sorun yaşadım bende Hindistan rom una geçtim aynı sorun devam ediyor. SORUNUM; Telefonu kitleyince wifi ile indirmeyi durduruyor ama tuş kilidini açınca başka işlem yapmadan wifi ile indirmeye devam ediyor. Gündüz...
  9. Veyis

Yardım kilit açma süresi sürekli uzuyor

merhaba arkadaşlar elimde note 8t cigaz var bl kilidini açmak için başvurdum. 1 ay sonra cihazın kilidi açmak için bilgisayara bağladım 888 saaat vermiş. 1 mayıs da veriyor bu süreyi. 15 haziran da tekrar kilit açmaya çalıştığımda 337 saat verdi. Şifreyi unuttum 5-6 kere yanlış girdim ama...
  10. Veyis

Soru Note9s e custom rom?

Merhaba arkadaşlar note9s custom rom çıkmayacak mı daha hiç bir yerde adı geçmiyor galiba çok mu erken daha custom rom için?
  11. Veyis

Yardım dosyaları göremiyorum

selamün aleyküm arkadaşlar cihaz mi8se rom mi room 11,0,3,1 android 10 şimdi kurdum modem dosyasını kurduktan sonra PC ye bağlayınca cihazın içinden ki dosyalar gözükmüyor nasıl çözebilirim? Bu sorunu çözdüm twrp değiştirince düzeldi. WhatsApp dan gelen resimleri açmıyor yüklemiyor ?
  12. Veyis

Yardım Redmi Note. 8 pro imei

Eğer garantili aldıysanız yasal hakkınızı arayın hem yüksek fiyata garanti var IMEI sorunu yok diye satsınlar hemde IMEI atacaz desinler iade edin hakkınızı arayın.
  13. Veyis

Diğer Mi 9 mu ? Mi 9 T pro mu?

Batarya kulaklık girişi için mi9t pro
  14. Veyis

Soru Mi9t pil performansı

Hocam stabil e geçeyim de xda Kernek hiç bir bilgim yok nasıldır nedir nasıl oynanır. Bir arkadaş bir de beta dene dedi öylesine geçtim iyi bir batarya deneyimi verdi bugün sorun yaşamadım.
  15. Veyis

Soru Mi9t pil performansı

Satmaya hemen satarım da IMEI kaydı yok o cihaz da garantili de almak istemiyorum. Şuan mi room beta dayım 1 ay kullanacam bir otursun dediler öyle deneyecem.
Üst Alt