veuzman0725 kullanıcısının son içeriği

1. V

Soru Mi 15T Pro Kronik sorun ve Renk Seçimi

Siyah çizik ve toz belli eder diye düşünüyorum o yüzden değerlendirmeniz için teşekkürler. 1767557584 Telefon hocam da bunların bazıları çok sert ve toz bile kılıfın içinde telefonu çiziyor arada bir temizlemek gerekiyor, ya çok silikon yada sert olsa bile kıpırdama yapmayan bir kılıf lazım...
  2. V

Hocam kusura bakmayın bu Gold mu gri mi arası gibi böyle o yüzden sordum zaten 1767522340 Renk takılmıyoruö zaten gri düşünüyorum, dediğiniz gibi kılıfla kullanacağız da boya atma bilinen sorun var mı diye, nillkin kılıf düşünüyorum.
  3. V

Lansman rengi hangi renk ?
  4. V

Soru Eu Rom Ekran Ters Dönüyor

Hocam eu rom güncellemesi ile menüye bir seçenek geldi düzeldi. 360 değilde normal dönüyor artık. 😁
  5. V

Hiç kullanan da mı yok 🤔😁
  6. V

1- Mi 15T Pro bilinen kronik sorunu var mı? 2- Kayıtsız Yurtdışı alınırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? 3- Renk seçimi nasıl olmalı? Bir kaç yapay zekaya sordum yanıtları; •Eğer günlük kullanımda çizik / parmak izi görünmesini en aza indirmek istiyorsan → Gri tercih edebilirsin...
  7. V

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Hocam root vs olmayan, Sadece bl kilidi açık cihazlarda da sorun oluyor. Giriş yapılamıyor maalesef.
  8. V

Rehber Xioami 11t Oyunlarda 120 Fps Açma

1 - "Ayarlar - Ekran - Yenileme Hızı - 120 Fps" ayarlıyoruz. 2 - "Ayarlar - Telefon Hakkında" ya girerek "MIUI Sürümü" ne 5 10 sefer tıklayarak "Geliştirici Seçenekleri" ni açıyoruz. 3 - "Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici Seçenekleri - Grafik Sürücüsü Tercihleri" ne girerek oynayacağımız...
  9. V

Yardım Mi 11T ve Mi 11T Pro Sorunsalı Kılıf Nano Cam Koruyucu

Merhaba arkadaşlar, 11T ile aranıza katıldım😎 Ek olarak bir sorum olacak; Mi 11T ile Mi 11T Pro kılıfları aynı mı? Bir kaç kılıf ve Nano cam jelatin linki bırakacağım, kullanan var mı yada yorum yaparsanız sevinirim...
  10. V

Soru Red Mi Note 11 Pro Ekran Koruyucu + Kılıf Önerileri

Çok fazla çeşitleri var ekran koruyucuların. Temperli Cam 9D Seramik Nano Cam 9D Mat Seramik Nano Cam Hidrojel Ekran Koruyucu 9D Seramik Yumuşak Cam
Üst Alt