veuzman0725 kullanıcısının son içeriği

1. V

Rehber Custom ROM GetApps sistem uygulamaları güncelleme çözümü (Deneyseldir! K20 MIUI 13'de denendi)

++ upp daha değişik ve kolay yol buldum, bilgisayar üzerinden ADB AppControl uygulamayı indirip adb modunda bu program ile Eu Rom uygulamalarını güncelledim. Eu Rom uygulamalarının güncellerini telegram dan Xiaomi.EU Apps bu kanaldan temin ettim 🙂
  2. V

HyperOS Xiaomi 13 XiaomiEu Android HyperOS

APK kurulmuyor diyen var ve arada kendi kendine yeniden başlatıyor vs. Yorumunuz alırım.
  3. V

zip açılırken hata vermez mi peki?
  4. V

sıfır dan mı kurdunuz?
  5. V

Rom Xiaomi 13 Xiaomi Eu Rom İndirme Bağlantıları ve Kurulum

Bende son stabilden güncelleme yaptım, ama kapanıp açıldı durdu geri son stabile güncelleme yaptım açıldı. Bu neden böyle oldu acaba temiz kurulum mu yapmak gerekli eu forumda android 15 twrp ve recovery gerekli filan demişler 🙂
  6. V

hyperos 2 çıkmış dün ben yukledim üstüne telefon açılmadı geri yükledim eski sürüm açıldı. Temiz kurulum lazım sanırım eklenebilir.
  7. V

Çözüldü revanced güvenilir mi?

Revanced Extended kullanıyorum 🙂 super
  8. V

Soru Eu Rom Ekran Ters Dönüyor

hocam MIUI arayüzü seviyorum. Eea sanırım Google arayüzü
  9. V

Açık hocam olay şu 360° dönüyor gibi 😂 Eu rom stable kullanıyorum. Eu romla alakalı sanırım. Ters de dönüyor ekran.
  10. V

hiç bilen yok mu?
  11. V

Eu Rom kullanıyorum. Ekran YouTube ve diğer uygulamalarda ters dönüyor. Sistem de ayarlarda vs. dönmüyor. Nasıl kapatabilirim.
  12. V

Soru Apatch Root Gizleme

Sorunu çözdüm, Eski Paycell 8.4.1 APK si çalışıyor, fakat Xapk, onuda XAPK Installer APK ile kurarak çözdüm. Sanırım yeni Paycell bir şekilde root u görüyor. 🥴
  13. V

Soru Apatch Root Gizleme

çözüm olmadı hiçbiri
  14. V

Soru Apatch Root Gizleme

++ çözüm yok
  15. V

Soru Apatch Root Gizleme

hayır yok
Üst Alt