Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siyah çizik ve toz belli eder diye düşünüyorum o yüzden değerlendirmeniz için teşekkürler.
1767557584
Telefon hocam da bunların bazıları çok sert ve toz bile kılıfın içinde telefonu çiziyor arada bir temizlemek gerekiyor, ya çok silikon yada sert olsa bile kıpırdama yapmayan bir kılıf lazım...
Hocam kusura bakmayın bu Gold mu gri mi arası gibi böyle o yüzden sordum zaten
1767522340
Renk takılmıyoruö zaten gri düşünüyorum, dediğiniz gibi kılıfla kullanacağız da boya atma bilinen sorun var mı diye, nillkin kılıf düşünüyorum.
1- Mi 15T Pro bilinen kronik sorunu var mı?
2- Kayıtsız Yurtdışı alınırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı?
3- Renk seçimi nasıl olmalı?
Bir kaç yapay zekaya sordum yanıtları;
•Eğer günlük kullanımda çizik / parmak izi görünmesini en aza indirmek istiyorsan → Gri tercih edebilirsin...
1 - "Ayarlar - Ekran - Yenileme Hızı - 120 Fps" ayarlıyoruz.
2 - "Ayarlar - Telefon Hakkında" ya girerek "MIUI Sürümü" ne 5 10 sefer tıklayarak "Geliştirici Seçenekleri" ni açıyoruz.
3 - "Ayarlar - Ek Ayarlar - Geliştirici Seçenekleri - Grafik Sürücüsü Tercihleri" ne girerek oynayacağımız...
Merhaba arkadaşlar, 11T ile aranıza katıldım😎
Ek olarak bir sorum olacak;
Mi 11T ile Mi 11T Pro kılıfları aynı mı?
Bir kaç kılıf ve Nano cam jelatin linki bırakacağım, kullanan var mı yada yorum yaparsanız sevinirim...