Vetser kullanıcısının son içeriği

1. V

Yardım Mi 5 prime indirme hızı

Slm herkese ...telefonumla Google stroreden program indirme veya güncelleme de hızı 1mb/s hızı görüyor ama aynı yerde film vs indirdiğim de 0,5 mb/s hızı geçmiyor. VeVbu hızı nasıl artırabilirim
  2. V

Mi5 e miui 9 kurumu sıkıntı

Miui 9 indirim fakat güncelleyicide dosyayı seçtim benim sürümüm 8.5.3.0 kararlı olmasına rağmen o yukarıda türkçeleştirdiğim yazı çıktı. Chrome den indirdim. Niye böle yazdı aynı sorun yaşayan varmı Aha da görüntüsü
  3. V

Mi5 e miui 9 kurumu sıkıntı

Dosyayı indirip yükledim, fakat bunu yazdı bilgi toplama safhasında yükleyeceğim yani. MIU forumu tarafından yayınlanan en yeni geliştirilmiş sürümü yalnızca istikrarlı bir sürümden çıkarmaya izin veriyorsunuz.
  4. V

Bluetooth 4.2 telefonum 4.1 olan kulaklığı görmüyor

çözdüm. Mi band 2 bağlı olunca bu olmuyor. Önce bilekliğin bağını kestim sonra kulaklığı bağladım ve çalışır halde tekrar bilekliği bağladım
  5. V

Bluetooth 4.2 telefonum 4.1 olan kulaklığı görmüyor

Mi5 pre sahibiyim. Bluetooth 4.2, QCY8 kulaklık aldım ve o da 4.1....Samsung Galaxy s3te göründü ama, m5 te görünmüyor. Bu problemin çözümü varımdır. Yardımcı olursanız sevinirim
  6. V

Uygulama Mi Fit 4.0.0 Arayanı Gösteren Sürüm

Arkadaşlar geçen gün biri facebook de bunu paylaştı türkçe ve artık beni arayanları ve mesaj atanları görebiliyorum
  7. V

Evet evet görünüyor. Şimdi tekrar yükledim oldu. Teşekkürler kardeşclap~~
  8. V

Benimkinde olmadı, birde neden Türkçe olanda rehber deki ler gözükmüyor bilginiz varmı
  9. V

Bu uygulama da ekranda arayanı görmemiz mümkünmü
  10. V

İnceleme Mi Band 2 Func Button Uygulaması İncelemesi

Doğrudur, türkçe olarak çalışmıyor
  11. V

İnceleme Mi Band 2 Func Button Uygulaması İncelemesi

Hocam bunu nasıl ayarladım bende yok hangi sürüm yazarmısın
  12. V

Ana ekran düzeni kilitli????

Teşekkür ederim.. Yaradana gurban
  13. V

Ana ekran düzeni kilitli????

8.2.1yüklendikten ve nugat yüklendikten sonra ekrandaki ikonu silme yer değiştirme, klasör oluşturma gibi şeyler yapınca Ana ekran düzeni kilitli diyor.... Çözümü bilen arkadaşlar varsa lütfen bana yardım edin.
  14. V

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Arkadaşlar bir ay sonrasında nihayet artık kayıtlı.. Sıkıntı yok
Üst Alt