Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm herkese ...telefonumla Google stroreden program indirme veya güncelleme de hızı 1mb/s hızı görüyor ama aynı yerde film vs indirdiğim de 0,5 mb/s hızı geçmiyor. VeVbu hızı nasıl artırabilirim
Miui 9 indirim fakat güncelleyicide dosyayı seçtim benim sürümüm 8.5.3.0 kararlı olmasına rağmen o yukarıda türkçeleştirdiğim yazı çıktı. Chrome den indirdim. Niye böle yazdı aynı sorun yaşayan varmı
Aha da görüntüsü
Dosyayı indirip yükledim, fakat bunu yazdı bilgi toplama safhasında yükleyeceğim yani.
MIU forumu tarafından yayınlanan en yeni geliştirilmiş sürümü yalnızca istikrarlı bir sürümden çıkarmaya izin veriyorsunuz.
Mi5 pre sahibiyim. Bluetooth 4.2, QCY8 kulaklık aldım ve o da 4.1....Samsung Galaxy s3te göründü ama, m5 te görünmüyor. Bu problemin çözümü varımdır.
Yardımcı olursanız sevinirim
8.2.1yüklendikten ve nugat yüklendikten sonra ekrandaki ikonu silme yer değiştirme, klasör oluşturma gibi şeyler yapınca Ana ekran düzeni kilitli diyor.... Çözümü bilen arkadaşlar varsa lütfen bana yardım edin.