Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son çalışmam ektedir.
Takipte kalın! İsteğinizi göz önünde bulundurucam. Aslında Alpine çok hafif olması için tasarlanamsı sebebiyle Android apk dosyalarını çalıştırmak için mantıklı değil, fakat mümkün tabi.
Şu anda yaşadığım bir kaç sorun var Fakat Kernel uyumunu yapabiliyorum, bu sayede...
Güncel donanımıyla güncel uygulamaları çalıştırmak için Xiaomi’nin kendi ROM’unun zaten yeterli olduğunu düşünüyorum. Android konusunda ise fikrim şu: ROM tabanlı, özellikle gündelik kullanıcılar için aşılması zor engeller olabiliyor; örneğin kaldırılamayan sistem uygulamaları gibi. Android’in...
Model dünya çapında çok popüler olmadığı için 100% uyumlu bir custom ROM yok, internette sadece xiaomi'nin bu cihazın android sürümünü yükselten bir ROM var.
Şuanda cihaz üzerinde Alpine Linux çalıştırmak için denemeler yapıyorum eğer başarılı olursam paylaşmayı hedefliyorum.
Sorumluluk Reddi
Bu konuda edindiğiniz bilgiler doğrultusunda yaptığınız işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediğimi; bu içeriğin yalnızca eğitici amaçla paylaşıldığını beyan ve tebliğ ederim.
Herkese merhaba,
Öncelikle belirtmek isterim ki henüz custom ROM denemediğim için bu...