Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onu da denedim baktım 8 saatte ışıklar hepsi yanmış ama ben 14 saat şarj da tuttum o şekilde denedim tlf nu kapalı olarak şarj ettim 30 dk da ilk ışık söndü 1.35 dk da işte %30 dan %100 e tlf nu doldurdu. Kendi şarj kablosunu kullandım iki işlemde de
Ölçüm için pek imkanım yok onu yapamamda tam şarj dan sonra tlf nu kapalı şarj edip kaç defa doldurduğuna bakmayı denicem teknolojiyi severim ama pek nasibim iyi gitmez bu konularda yorumlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim ☺☺☺
Yorum için teşekkür ederim dediğiniz de haklısınız açıkken şarj olduğunda 4000 mah yakın güç alır onu düşündüm benim sıkıntılı bulduğum nokta ilk ışık 20 dk a da nasıl söner diğer ışıklara geçtiğnde normal dolum yapıyor normalde en azından 1 saat şarj etmesi gerekmez mi özellikle de dikkat...
İyi günler ben bu cihazı yeni aldım biraz kullandıktan sonra şöyle bir sıkıntım var. İlk ışık %20-25 bir dolum yapıyor sonra sönüyor tlf 2300 mah bataryaya sahip 3-4 defa zor dolduruyor. Enerji kayıpları olduğunu biliyorum ama bıiu biraz fazla gibi sıkıntı var yoksa normal ona göre aldığım yerle...